My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWięc... na imię mam Maja. O dziecię staramy się 4 miesiąc. Wiem, że to krótko ale i tak zaczynam się stresować ... To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. i wpisywaniem różnych bajerów w program.
Ania - załatwione. Plemniory juz na swoim miejscuAnia_84, Nenaaa, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Więc... na imię mam Maja. O dziecię staramy się 4 miesiąc. Wiem, że to krótko ale i tak zaczynam się stresować ... To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. i wpisywaniem różnych bajerów w program.
Ania - załatwione. Plemniory juz na swoim miejscu
Fenkjuvery much
hihih
juz czuje jak wkrotce zaatakuja moja komoreczkei bedzie fasol
albo fasolki
Życze powodzenia obys dlugo tego wykresu nie musiala prowadzic -
CzaryMary wrote:Więc... na imię mam Maja. O dziecię staramy się 4 miesiąc. Wiem, że to krótko ale i tak zaczynam się stresować ... To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. i wpisywaniem różnych bajerów w program.
Ania - załatwione. Plemniory juz na swoim miejscu -
Ania - załatwione. Plemniory juz na swoim miejscu
Kochana ja od pierwszego cyklu już byłam zestresowana -
Tamka wrote:zmieniając temat - doszłam właśnie do wniosku, że to nigdy nie jest tak, że ma się za dużo ciuchów czy butów, to po prostu szafa jest za mała... muszę o tym poinformować małża
Dziś kupiłam sobie na wakacje nowy obiektyw do lustrzanki szerokokątny ^^. Mam nadzieję na ładne krajobrazy na Kaukazie
Co do alko: mmm... Sheridan kawowy... rozmarzyłam się.
Hejka Czarymary. Witamy wśród niegrzecznych dziewczynek
Ania_84, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:a właśnie uświadomiłam sobie, że moje prawa autorskie zostały złamane, bo luz w dupie pisałam ja - Tamol! ha!
Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Dobra to juz mamy naukowcow w gangu, carodziejow
informatykow, i grono pedagogiczne
nic dodac nic ujac tylko plodzic dzieci
CzaryMary, Arienna lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:hm, po głębszym przemyśleniu sprawy, doszłam do wniosku że autorstwo należy jednak do Jana Ziobry - skoczka naszej kadry, myślicie, że chciałby objąć patronat nad naszym wątkiem?
On ma patronat nad moim wykresemNenaaa, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:hm, po głębszym przemyśleniu sprawy, doszłam do wniosku że autorstwo należy jednak do Jana Ziobry - skoczka naszej kadry, myślicie, że chciałby objąć patronat nad naszym wątkiem?
Tamka, justta, cymcia lubią tę wiadomość
-
ja opracuje program .. kiedy nasienie jest najlepsze ;P zrobimy touch pada
z podajnikiem
i jak nam wychodzi w programie zielone swiatlo ta naszym chlopako tez bedzie sie pojawialohihih
Asha lubi tę wiadomość