My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Pycha. Ale teraz jak przeczytałam nazwy tych alkoholi to aż mnie naciągnęło na wymioty.
Magicznych II
Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Pycha. Ale teraz jak przeczytałam nazwy tych alkoholi to aż mnie naciągnęło na wymioty.
Ania - i dobrze zrobiłaś. Ja chciałam być szczera ale na zle mi to wyszło. Wyśmiał mnie!! Powiedział ze jestem juz jego ktoras pacjentka w tym dniu z takim tematem ale wygrałam konkurs bo takiej niecierpliwej to jeszcze nie miał. Poza tym nie zbadal mnie a w kompie zapisał ze byłam badana... No commnet. Napisał jaka mam szyjkę a nawet palcem nie tknal!! Powinnam to zgłosić bo przecież zaburza to obraz innym lekarzom.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka
CzaryMary witaj w gangu
Anuśka u mnie już burza zdarzyła być i lało niemiłosiernie teraz słońce wychodzi nieśmiało
Rozmarzyłam się Sheridan kawowy, mniam
Mnie ciągnie na wymioty jak czuję kawę ;-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:24
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Czary Mary ..akurat co do lekarzy to niestety ja nie mam dobrego doswiadczenia z nimi i nie mam skrupułów jels chodzi o wykorzystywanie wszytskiego czego moge na fundusz klamiac ;/
przez 9 miesiacy w poradni leczenia nieplodnosci lekarz naamawial nas na inseminacje jak sie oazalo lekarz niby nie zauwazyl przez 9 miesiecy ze w badaniu bylo oprocz malej obj nasienia napisane ze nie ma plemnikow ;/
-
nick nieaktualnyWitam Czarodziejkę- poczaruj jeszcze trochę
ja pierwsza w kolejce, bo jeszcze nie mam @, a test ujemy, więc prosim ładnie o czary na kropkę zieloną
dziewczyny- ja z Wami nie wyrabiam, co tekst to ja opluwam monitor. Która pisze się na sprzątanie mojego biura?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:27
CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Moja koleżanka mówi, że po tym wiedziała że jest w ciąży, testy jeszcze wychodziły jej ujemne a latała sikać co chwilę.
Kroko, ja chyba żadnego "objawu" nie mogę brać na powazne bo: mam często fazy na herbatę non stoper i latam szczać co 15min
Sraczki, zgagi, beki, zmulenia też nic nie przepowiadają bo mam "wrażliwy przewód pokarmowy" jak to ładnie gastrolog ujęła, więc często mi się to zdarza z byle powodu [stres w pracy, sushi, dużo mleka, zjedzenie jajek na miękko itd].
Co dalej? Cycki mnie zawsze bolą po owu aż do okresu.
Tempka? Do dupy bo i tak spada zaraz przed @ więc to prawie to samo co okres w kategorii czasowej
Migreny? ZNP? Też mam normalnie na 2-3 dni pzed @.
Tak więc wniosek taki, że jestem permamentnie w ciąży. Tylko jakoś brzucho nie rośnieKrokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Witam Czarodziejkę- poczaruj jeszcze trochę
ja pierwsza w kolejce, bo jeszcze nie mam @, a test ujemy, więc prosim ładnie o czary na kropkę zieloną
dziewczyny- ja z Wami nie wyrabiam, co tekst to ja opluwam monitor. Która pisze się na sprzątanie mojego biura?
Ja już prosiłam CzaryMary, żeby moją zabę z wykresu zamieniła w fasolkę ale nie odpowiedziała i nie wiem czy nie zobaczyła, czy może się nie da -
u mnie miesiąc w miesiąc w tych samych dniach po owu powtarza się dokładnie ten sam schemat - w tych samych dniach zaczynają mnie boleć piersi, podbrzusze, bardziej się pocę, zaczyna mnie przeczyszczać, boli krzyż, ciągnie w pachwinach - więc nie mam szans nawet na urojenie sobie tej ciąży
-
nick nieaktualny
-
laski, bo gęsty mleczy śluz to śluz progesteronowy, każda go ma po owulacji , tylko później jest różnie - u jednych zostaje do okresu, u innych zanika, a u jeszcze innych - robi się wodnisty bo rośnie poziom estrogenu
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Czary Mary ..akurat co do lekarzy to niestety ja nie mam dobrego doswiadczenia z nimi i nie mam skrupułów jels chodzi o wykorzystywanie wszytskiego czego moge na fundusz klamiac ;/
przez 9 miesiacy w poradni leczenia nieplodnosci lekarz naamawial nas na inseminacje jak sie oazalo lekarz niby nie zauwazyl przez 9 miesiecy ze w badaniu bylo oprocz malej obj nasienia napisane ze nie ma plemnikow ;/A powiedz ile juz sie staracie?
Dziewczyny moze sie orientujecire czy wynik tsh 0,264 mU/l moze mieć negatywny wpływ na zrobienie bobasa?Ania_84 lubi tę wiadomość