Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Hej dziewczyny, można do Was dołączyć ? :)

Oczywiście, witamy wśród 18+ :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ballantine’s
    Sheridan's

to cos co uwielbiam :D

Pycha. Ale teraz jak przeczytałam nazwy tych alkoholi to aż mnie naciągnęło na wymioty. :/

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hehe mój brat jest barmanem wiec na weselu mi takie drinki robił ze rozlużniłam sie i ja i pół rodziny :P

Kiedyś pracowałam jako barmanka, super robota. ;)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Pycha. Ale teraz jak przeczytałam nazwy tych alkoholi to aż mnie naciągnęło na wymioty. :/
    niech to bedzie piersza oznaka :P Magicznych II :D

Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga... W środkowej PL psuje się pogoda... Słonko zniknęło, wieje i chyba za moment zacznie padać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    kroki ja u Ciebie bez żadnych czarów i tym podobnych czuje ciążę :)
    Ania - i dobrze zrobiłaś. Ja chciałam być szczera ale na zle mi to wyszło. Wyśmiał mnie!! Powiedział ze jestem juz jego ktoras pacjentka w tym dniu z takim tematem ale wygrałam konkurs bo takiej niecierpliwej to jeszcze nie miał. Poza tym nie zbadal mnie a w kompie zapisał ze byłam badana... No commnet. Napisał jaka mam szyjkę a nawet palcem nie tknal!! Powinnam to zgłosić bo przecież zaburza to obraz innym lekarzom.

Krokodylica lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    CzaryMary witaj w gangu ;-)

Anuśka u mnie już burza zdarzyła być i lało niemiłosiernie teraz słońce wychodzi nieśmiało

Rozmarzyłam się Sheridan kawowy, mniam ;-)

Mnie ciągnie na wymioty jak czuję kawę ;-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:24

Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary Mary ..akurat co do lekarzy to niestety ja nie mam dobrego doswiadczenia z nimi i nie mam skrupułów jels chodzi o wykorzystywanie wszytskiego czego moge na fundusz klamiac ;/
    przez 9 miesiacy w poradni leczenia nieplodnosci lekarz naamawial nas na inseminacje jak sie oazalo lekarz niby nie zauwazyl przez 9 miesiecy ze w badaniu bylo oprocz malej obj nasienia napisane ze nie ma plemnikow ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Czarodziejkę- poczaruj jeszcze trochę :D ja pierwsza w kolejce, bo jeszcze nie mam @, a test ujemy, więc prosim ładnie o czary na kropkę zieloną :D

dziewczyny- ja z Wami nie wyrabiam, co tekst to ja opluwam monitor. Która pisze się na sprzątanie mojego biura? :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:27

CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    mnie już wszystko opadło..

Tamka tobie mogło bule chłopu nie opadło :P

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussta kiedy wizyta bo chba niedlugo co nie :D
    mam nadziejeze bedzie focia ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Moja koleżanka mówi, że po tym wiedziała że jest w ciąży, testy jeszcze wychodziły jej ujemne a latała sikać co chwilę.

Kroko, ja chyba żadnego "objawu" nie mogę brać na powazne bo: mam często fazy na herbatę non stoper i latam szczać co 15min :P
    Sraczki, zgagi, beki, zmulenia też nic nie przepowiadają bo mam "wrażliwy przewód pokarmowy" jak to ładnie gastrolog ujęła, więc często mi się to zdarza z byle powodu [stres w pracy, sushi, dużo mleka, zjedzenie jajek na miękko itd].
    Co dalej? Cycki mnie zawsze bolą po owu aż do okresu.
    Tempka? Do dupy bo i tak spada zaraz przed @ więc to prawie to samo co okres w kategorii czasowej :P
    Migreny? ZNP? Też mam normalnie na 2-3 dni pzed @.

Tak więc wniosek taki, że jestem permamentnie w ciąży. Tylko jakoś brzucho nie rośnie :P

Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa mam podobnie :P nawet duzo mlecznego sluzu mam co miesiac :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. Żeby nie było: jaja kurze, a nie cojones :P

Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Witam Czarodziejkę- poczaruj jeszcze trochę :D ja pierwsza w kolejce, bo jeszcze nie mam @, a test ujemy, więc prosim ładnie o czary na kropkę zieloną :D

dziewczyny- ja z Wami nie wyrabiam, co tekst to ja opluwam monitor. Która pisze się na sprzątanie mojego biura? :D :D :D

Ja już prosiłam CzaryMary, żeby moją zabę z wykresu zamieniła w fasolkę ale nie odpowiedziała i nie wiem czy nie zobaczyła, czy może się nie da :(

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    południowa polska zaczyna sie chmurzyć oby nie lało bo jade po smycz dla świnki morskiej :P

ooo i cos lewy jajcor wyrabia :)

cymcia nie bój żaby bede myła w poniedzialek ona to przelece ci tez biuro :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie miesiąc w miesiąc w tych samych dniach po owu powtarza się dokładnie ten sam schemat - w tych samych dniach zaczynają mnie boleć piersi, podbrzusze, bardziej się pocę, zaczyna mnie przeczyszczać, boli krzyż, ciągnie w pachwinach - więc nie mam szans nawet na urojenie sobie tej ciąży :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra- suuuuper :D to mogę chichrać się dalej :D bosh... jak ja nienawidze sprzątać....

Anuśka- Ty tam nie marudź bo wszystko wskazuje u Ciebie na + :D taki tłuściutki bobo rośnie :D hihihi

Anuśka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski, bo gęsty mleczy śluz to śluz progesteronowy, każda go ma po owulacji , tylko później jest różnie - u jednych zostaje do okresu, u innych zanika, a u jeszcze innych - robi się wodnisty bo rośnie poziom estrogenu

Krokodylica lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czary Mary ..akurat co do lekarzy to niestety ja nie mam dobrego doswiadczenia z nimi i nie mam skrupułów jels chodzi o wykorzystywanie wszytskiego czego moge na fundusz klamiac ;/
    przez 9 miesiacy w poradni leczenia nieplodnosci lekarz naamawial nas na inseminacje jak sie oazalo lekarz niby nie zauwazyl przez 9 miesiecy ze w badaniu bylo oprocz malej obj nasienia napisane ze nie ma plemnikow ;/
    ehh Ania to przykre. Czasami mam wrażenie ze lekarze pracują na akord , byle więcej , i niestety byle jak :( A powiedz ile juz sie staracie?
    Dziewczyny moze sie orientujecire czy wynik tsh 0,264 mU/l moze mieć negatywny wpływ na zrobienie bobasa?

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 899 900 901 902 903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ