My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Oglądam właśnie bajki z moją córką i usłyszałam fajne hasło...
Dedykuję je wszystkim owulującym :
"Siła, siła, siła, moc, moc, moc, nękam chłopców całą noc"
Ołłł jeee -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Kochana ja od pierwszego cyklu już byłam zestresowana
w sumie ja w pierwszym cyklu to byłam na sto procent przekonana ze w ciąży jestem. Teraz nabieram pokory i ucze cierpliwości. Chociaż w tym cyklu zrobiłam juz kilka badan ( lh,fsh,esradiol i testosteron) wybieram się jszcze na prolaktyne i progesteron. Wzięłam sprawy w swoje ręce. Nie chce zabierać się za badania po roku starań - jak to sugerują lekarze... Ostatnio nad glowa tyka mi wielki zegar. Tik tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 13:49
-
Anuśka wrote:Oglądam właśnie bajki z moją córką i usłyszałam fajne hasło...
Dedykuję je wszystkim owulującym :
"Siła, siła, siła, moc, moc, moc, nękam chłopców całą noc" -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:haha apropo haseł i piosenek
" ah jak przyjemnie usłyszeć szumu fal gdy woda w dopie chlupie i słychać klekot jaj"
Heheh odbre -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Bajka była grzeczna
Maja ja też jestem nadpobudliwa w kwestii zachodzenia w ciążę, na szczęście mój gin to niespotykanie spokojny człowiek i trzyma mnie za jedną nogę na ziemiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:a mnie mój wyśmiał i kazał przyjść za rok. Oczywiście juz mnie nie zobaczy:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:to moze na testa nasikaj tak z czystej ciekawości
choc ja nie zauważyłam w pierwszej ciąży nasilonego sikania w pierwszym trymestrze
Moja koleżanka mówi, że po tym wiedziała że jest w ciąży, testy jeszcze wychodziły jej ujemne a latała sikać co chwilę.Arienna lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:a mnie mój wyśmiał i kazał przyjść za rok. Oczywiście juz mnie nie zobaczy:)
Mi były gin powiedział że w tym wieku (no wiekowa jestem 34l) to już chyba dość późno, żeby o dzieciach myśleć... Zamieniłam go zatem na lepszy model i nowy od ręki porobił badania i nie komentuje mojej starościTamka, Ania_84, Nenaaa, cymcia, Kropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość