My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja już prosiłam CzaryMary, żeby moją zabę z wykresu zamieniła w fasolkę ale nie odpowiedziała i nie wiem czy nie zobaczyła, czy może się nie da
-
TSh o takiej wartsci wskazuje na nadczynnosc tarczyycy i jest ona zarównoecna uciazliwa dla czlowieka a roznieaz niebezpieczna w ciazy
A u mezczyzn fatalnie wplywa na płodnos c -
CzaryMary wrote:kroki ja u Ciebie bez żadnych czarów i tym podobnych czuje ciążę
Ania - i dobrze zrobiłaś. Ja chciałam być szczera ale na zle mi to wyszło. Wyśmiał mnie!! Powiedział ze jestem juz jego ktoras pacjentka w tym dniu z takim tematem ale wygrałam konkurs bo takiej niecierpliwej to jeszcze nie miał. Poza tym nie zbadal mnie a w kompie zapisał ze byłam badana... No commnet. Napisał jaka mam szyjkę a nawet palcem nie tknal!! Powinnam to zgłosić bo przecież zaburza to obraz innym lekarzom.
Oby, oby, ale wierz mi że moje poprzednie wykresy to był istny brazylijski serial, teraz po lekach taki ładny.
A lekarza to w łeb i poprawić kujawiaczkiem. -
CzaryMary wrote:ehh Ania to przykre. Czasami mam wrażenie ze lekarze pracują na akord , byle więcej , i niestety byle jak
A powiedz ile juz sie staracie?
Dziewczyny moze sie orientujecire czy wynik tsh 0,264 mU/l moze mieć negatywny wpływ na zrobienie bobasa?
hmm ile sie staramy juz juz pknelo nam 14 miesiecy
ale jeszcze przed nami dluuuga droga
jednak teraz jestem spokoniejsza bo mamy plan dzialania i robimy male kroki czekamy na biopsje jader a pozniej in vitro -
justta wrote:Aniu ja już miałam wizytę w tym tygodniu w poniedziałek
fotę mam
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ahhh zakochalam sie gdybym byla młodsza
ps to chłopakhehe bo chyba nie mam pociagu do dziewczynek
justta lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Anulka nasza to dla mnie wzorzec wytrwałości i że nie ma rzeczy nie do przejścia
cmok kochana!
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:TSh o takiej wartsci wskazuje na nadczynnosc tarczyycy i jest ona zarównoecna uciazliwa dla czlowieka a roznieaz niebezpieczna w ciazy
A u mezczyzn fatalnie wplywa na płodnos cpowinno mi to dać do myślenia. Powtórzę to badanie i jak wyjdzie podobnie to wybiorę się do endokrynologa.
groszka ?spoko o 20 zacznę czarowanie. Blodas, rudy czy czarny Pani sobie życzy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:50
-
nick nieaktualny