My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:u mnie w labie norma to 0,27
akurat mam przy sobie ostatni wynik więc zerknęłam
U mnie w labie też 0,27
Cymcia dorodna dorodna miała 3cm w poniedziałekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:52
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
no to już drobnostki są, generalnie znajoma prof. endo mówiła mi, że najlepsze tsh dla staraczki to między 1 a 1,5 bo jak się zachodzi w ciążę, to tsh zaczyna szaleć i wtedy łatwiej nad nim zapanować
sama tak prowadziła swoją córkę, żeby takie tsh miała więc ufam , że dobrze mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:56
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Justta super kijaneczka
Już się nie mogę doczekać jak ja będę oglądać swojego groszka
Majeczko, blondynka poproszę bo my z małżem blond, więc czarny lub rudy groszek byłby podejrzany -
Kochana, ja kilka dni temu pisałam o swoich wynikach, które też nie były najlepsze. poniżej moje wartości ale w nawiasie wartości referencyjne
TSH 5,28 (zakres referencyjny 0,27-4,20)
FT3 3,19 (z.r. 2,00 - 4,40)
FT4 1,12 (z.r. 0,93 - 1,70)
ATG 164,3 (<115)
ATPO 194,3 (<34)
CzaryMary wrote:to mój wynik. Kurcze, lekarz powiedział żeby się tym nie przejmować. Aczkolwiek zapytał mnie się czy wiem jakie są normy bo on nie pamięta....powinno mi to dać do myślenia. Powtórzę to badanie i jak wyjdzie podobnie to wybiorę się do endokrynologa.
groszka ?spoko o 20 zacznę czarowanie. Blodas, rudy czy czarny Pani sobie życzy?
-
Ania_84 wrote:ty uwazaj bo nie raz po kilk pokoleniach wychodza z ukrycia geny np ciemnoskorego
Moja Zuza jak się urodziła to była śniada i miała czarne kręcone loczkiJak mała cyganeczka... Ale po miesiącu te ciemne włoski zastąpił blond meszek
Małż patrzył na mnie dziwnie, ale teściowa powiedziała, że Zuzia to czysty tatuś, bo tak samo wyglądał jak się urodziłAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powtorz i zrob dodatkowo FT3 i FT 4
jesli masz nadczynnosc to trzeba koniecznie wejsc w leczneie bo nadczynnos wplywa bardzo na układ krwionosny szczegolnie serduchoCzaryMary, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ja już w domu, zabieram się za robienie pierogów.
Pierwsze moje pierogi w życiu, ciekawe czy wyjdą.
-
Nenaaa wrote:Justta, śliczny bąbel
Anusia, pokaż Zuzię, może być jak była malutka, jak wolisz, no weź...
Dziewczynki, które mają już pociechy swoje też niech pokażą, plis
No jakieś znalazłam
Nenaaa, Ania_84, cymcia, Krokodylica, Kropka_1, Asha, Nieukowa, Anastazjaaa, Tamka, justta, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość