My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Anuśka śliczna ta twoja córcia, jakie dlugalasne włosy ma super.
Oglądałam program i usnelam,dopiero wstalam.... Wow nigdy, ale to nigdy mie śpię w dzień.... Chyba się starzeje a do tego boli mnie głowaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Anuśka śliczna ta twoja córcia, jakie dlugalasne włosy ma super.
Oglądałam program i usnelam,dopiero wstalam.... Wow nigdy, ale to nigdy mie śpię w dzień.... Chyba się starzeje a do tego boli mnie głowa
Hi hi witamy w klubie.... To już SKSAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
a ja wreszcie dotargałam się z roboty, a teraz czeka mnie prasowanie pakowanie itd.
za dwa dni ma przyjść okres (akurat na urlopie nad jeziorem super!!), ale póki co objawy przedokresowe cichutkie, czy tak może działać castagnus?? -
zgredka wrote:a ja wreszcie dotargałam się z roboty, a teraz czeka mnie prasowanie pakowanie itd.
za dwa dni ma przyjść okres (akurat na urlopie nad jeziorem super!!), ale póki co objawy przedokresowe cichutkie, czy tak może działać castagnus??
Tak działa fasolek -
Asha, ja mam termometr zwykły, elektroniczny z apteki, z jednym miejscem po przecinku. Sprawował się very dobrze, sprawdzony na 500 sposobów, nie zawiódł
Jam stałotemperaturowiec chyba po prostu, może Ty teżWażne żeby były widoczne dwie fazy temp. na wykresie i będzie dobrze
-
Nenaaa wrote:Asha, ja mam termometr zwykły, elektroniczny z apteki, z jednym miejscem po przecinku. Sprawował się very dobrze, sprawdzony na 500 sposobów, nie zawiódł
Jam stałotemperaturowiec chyba po prostu, może Ty teżWażne żeby były widoczne dwie fazy temp. na wykresie i będzie dobrze
dzieki laseczki
Anuśka lubi tę wiadomość