My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Katjaa ruch i świeże powietrze trzeźwi lepiej niż klin
Najgorsza jest motywacja żeby ruszyć.Potem jakoś idzie
Chyba że nie jesteś w stanie w ogóle się spionizować
Wtedy żaden ruch nie wchodzi w grę...
ale 6 km musze przebiec, postanowiłam że schudnę 13 kg i tak będzie!!!
cymcia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa GRATULACJE!!!!! Piękna kreseczka
Anuśka, Marissith tule mocno i trzymam kciukasy za kolejny cykl.
Katja trzymaj sie, jesteś naszą Supermenką.
Musze pochwalić mojego Mężulcia, wczoraj mi stopki wymasował wieczorkiem, a dziś śniadankiem mnie zaskoczył.Katjaa, Anastazjaaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Anastazjaaa GRATULACJE!!!!! Piękna kreseczka
Anuśka, Marissith tule mocno i trzymam kciukasy za kolejny cykl.
Katja trzymaj sie, jesteś naszą Supermenką.
Musze pochwalić mojego Mężulcia, wczoraj mi stopki wymasował wieczorkiem, a dziś śniadankiem mnie zaskoczył.choco, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeee Dziewuszki niech wasze "chce" przerodzi się w "robie to"... ja biegam dzisiaj 4 dzień i powiem Wam że aż mi się chce bo wiem że czuje się rewelacyjnie po bieganiu.
czwartek-6 km zaliczone+ godzina pływania w jeziorze!
piątek-9 km zaliczone
sobota- 4 km zaliczone
niedziela- plan na 6 kmcymcia lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:eee Dziewuszki niech wasze "chce" przerodzi się w "robie to"... ja biegam dzisiaj 4 dzień i powiem Wam że aż mi się chce bo wiem że czuje się rewelacyjnie po bieganiu.
czwartek-6 km zaliczone+ godzina pływania w jeziorze!
piątek-9 km zaliczone
sobota- 4 km zaliczone
niedziela- plan na 6 kmale jak mysle o bieganiu to tez bardzo dobrze czuje
Ania_84, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzewczynki glowka do goy w nastepnym cyklu sie uda
choco wtedy to bedzie polaczony masaz stop z innymi strefami
Katja podziwiam ..ja biegac nie lubie ..wole plywanie
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie lubiłam biegać Kochane kiedyś ale były M mnie zaraził tak tym bieganiem... on bardzo lubi biegać i mnie wyciągał, wyciągał i tak się wkręciłam tylko biegaliśmy na krótkie dystanse jak kilometr w zimie. Potem zaczęliśmy się starać o Fasolkę i przestałam biegać a teraz postanowiłam że ruszę ten swój tłusty zadek i czas zostać modeleczką
Asha lubi tę wiadomość
-
A mnie przed tą wspinaczką góską mąż pogonił
Codziennie a to wycieczka piesza >10km, a to rolki (30 min-1h) a to rowerem do pracy kazał jeździć (15km w każdą stronę). O dziwo dałam radę te 2 tyg. Jeśli testy będą ujemne to jeszcze tydzień takiego treningu a potem w Kaukaz.
A jeśli dodatni to mnie chyba strzeli, bo wszystko na marne
Katjaa a widzisz w figurze różnice? Bo ja też się lepiej czuję, ale waga ani drgnie: 69kg jak było od x lat tak dalej jest, fałdki też te same -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:A mnie przed tą wspinaczką góską mąż pogonił
Codziennie a to wycieczka piesza >10km, a to rolki (30 min-1h) a to rowerem do pracy kazał jeździć (15km w każdą stronę). O dziwo dałam radę te 2 tyg. Jeśli testy będą ujemne to jeszcze tydzień takiego treningu a potem w Kaukaz.
A jeśli dodatni to mnie chyba strzeli, bo wszystko na marne
Katjaa a widzisz w figurze różnice? Bo ja też się lepiej czuję, ale waga ani drgnie: 69kg jak było od x lat tak dalej jest, fałdki też te same
Nic na marne Kochana! Wszystko na plusik!!!
Niestety na razie nic nie widzę w zamianach figury prócz twardych mięśni a nie tak jak 4 dni temu galaretka... widzę że wagę masz prawie taka jak ja (ja więcej)... a wzrostu ile?
ja 2 lata temu ważyłam jeszcze 59 kg i to moja stała waga... potem zmarła mama i jedzenie było moim pocieszeniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:04
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie
Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godzinyAle to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej