Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie :P
    Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godziny :P Ale to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej :)
    Ano oponka juz sie zaklimatyzowala niestety cholernica :-(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista ciężarówek:

10 maj - Malenq
    30 maj - Justta
    31 maj - Helenkq
    2 czerwiec - Nenaaa
    26 czerwiec - Yasmin
    30 czerwiec - Konwalianka
    13 lipiec - Anastazjaaa

Asha, nick nieaktualny, Smoczyca1, Nieukowa, Anastazjaaa, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie :P
    Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godziny :P Ale to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej :)
    To widze że razem po górach możemy chodzić ehhe ;) no ja mam 175 wzrostu... i nie mam oponki tylko biodra mam szerokie :( figurę mam coś al'a Jennifer Lopez... :/

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kazdym miesiacu 3 fasolki, zobaczymy co lipiec przyniesie ???

Nenaaa, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    To widze że razem po górach możemy chodzić ehhe ;) no ja mam 175 wzrostu... i nie mam oponki tylko biodra mam szerokie :( figurę mam coś al'a Jennifer Lopez... :/
    Mi gdzies tak ok 34 sie taki wzgorek zrobil hormonalny :-)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :)
    Widzę, że z nas wszystkich tylko ja się wysypiam w weekendy :P

Kurcze, żeby być w miarę na bieżąco, będę się musiała zapisać na jakiś kurs szybkiego czytania, a zaraz po nim kurs pamięci, żeby pamiętać co się której chciało na bieżąco odpisać.

Dobra, to następny post będzie z listą grzechów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:15

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha Ty Wariatko! :*
    Lecę dziewczynki moje Kochane na rowerek jednak dzisiaj pojeździć sobie bo potem znów meczyk i %%% mnie czekają :D a nie chce zaniedbać ani dnia bez ruchu! :)

Nenaaa, Asha, Nieukowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo dzień doberek! :) :* no wiesz z nami to tak właśnie jest że trzeba niestety nadrabiać albo siedzieć przeciętnie 18 h na dobę żeby być na bierząco... :P

momo1009 lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka - a gdzie Ty się wybierasz kochana?

Anuśkam, Marrisith - :( Tulę Was mocno, głowa do góry, sierpień ma być Wasz!

Czary Mary, patrzylam na twój wykres i muszę przyznać, że czasem tego wyznaczania owulki przez OF po prostu nie czaję. Szczęśliwej podróży :)
    O tym, że niektóre kobitki w czasie ovu wcale nie pięknieją czytałam nawet osobny wątek wczoraj. Tak że jest nas więcej

Asha rozumiem, że mieszkasz za granicą. Jeśli trafisz na termometr elektroniczny niemieckiej firmy geratherm (rożowy, z giętką szyjką i dwoma miejscami po przecinku), to kupuj śmiało. Ja jestem z niego bardzo zadowolona

Smoczyca - mierzę dowcipnie

Anastazjaaa - :D :D :D. Gratulacje! :) To teraz czekamy na potwierdzenie. A mojej uwadze poza testem nie umknęły Twoje piękne pazurki :)

Nieukowa - zamawiam wasabi, nie lubię, ale jak pomoże w zieleni to zjem każdego glona :P

Katjaa - jestem pełna szacunku (dotyczy i finlandii i 6 km) :). Sama mam postanowienie, żeby schudnąć, ale nie przebiegłabym nawet 600m, nie lubię biegać. Co innego wspinaczki Nieukowej :)

nick nieaktualny, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha Ty Wariatko! :*
    Lecę dziewczynki moje Kochane na rowerek jednak dzisiaj pojeździć sobie bo potem znów meczyk i %%% mnie czekają :D a nie chce zaniedbać ani dnia bez ruchu! :)

Katjaa zaczynasz być moją idolką ;)

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka, później doczytałam, że z Chorwacji wracacie, zazdraszczam ;) Ja mi brakuje wakacji w Chorwacji, zwłaszcza tych pod namiotem :)
    Życzę spokojnej i udanej podróży :)

********Gang 18+********
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie chwilęczke mnie tu nie bylo bo poszlam prasowac ukochane koszule meza mojego a tu juz tyle lektury...;-) a ja mocno wierze ze i lipiec i sierpień będzie baaardzo owocny w fasolki :-)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Faktycznie chwilęczke mnie tu nie bylo bo poszlam prasowac ukochane koszule meza mojego a tu juz tyle lektury...;-) a ja mocno wierze ze i lipiec i sierpień będzie baaardzo owocny w fasolki :-)
    Trzymam cie za slowo ;-)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Uff... ja po porannej kawce strugam właśnie raport dla szefa na jutro... idzie jak po grudzie, więcej się nie zgodzę na branie roboty do domu ;/ Wg mojego szefu "to się pyknie w godzinkę w piątek". Jaaasnnneee.

Ja mam jutro służbowy wyjazd do Wrocławia (o, pomiar będzie o innej porze), i też dziś będę się do niego przygotowywać, bo wcześniej nie dało rady :|.

KAWA!

Ehh, muszę wcześniej wstawać, bo Wy już pewnie przy garach a ja gadam sama ze sobą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:27

********Gang 18+********
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wczoraj sie przy garach wystalam..dziesiaj mowie..niet...naszykowane jest na dzisiaj prosze dac mi spokoj...niedziela w koncu swieto do cholery ;-)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze tylko za slowo;-)
    A tak serio to dlaczego zawsze jest tak ze te ktore tak bardzo chcą i tak bardzo sie staraja musza tyle czekac? Ja mam kolezanke w pracy ktora zaśzla po imprezie i jeszcze powiedziała ze nie wie jak to sir stało ;-) niesprawiedliwe -!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dobrze ze tylko za slowo;-)
    A tak serio to dlaczego zawsze jest tak ze te ktore tak bardzo chcą i tak bardzo sie staraja musza tyle czekac? Ja mam kolezanke w pracy ktora zaśzla po imprezie i jeszcze powiedziała ze nie wie jak to sir stało ;-) niesprawiedliwe -!
    Bo marzenia nie spelniaja sie odrazu, trzeba na nie poczekac :-)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Bo marzenia nie spelniaja sie odrazu, trzeba na nie poczekac :-)
    Ehhh fakt i kolanka mocno ściśkac a moze w tym wypadku lepiej rozkładac ;-)

Asha lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich,
    oficialnie ogłaszam, że Lili83 zmienia się na owulacja83:)jeszcze takiego miesiąca to nie było jestem tak zdezorientowana jak nigdy!Jestem chodzącą bombą owulacyjną!!!

Anastazja GRATULACJE kochana:)

Anuśka i marissith TULAM:(następny miesiąc jest wasz!

Katja podziwiam i głowa do góry!

Choco zazdroszczę męża!

Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ehhh fakt i kolanka mocno ściśkac a moze w tym wypadku lepiej rozkładac ;-)
    Oj kochana..rozkladac bo mus jest troche przyjemnosci miec ;-)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

‹‹ 933 934 935 936 937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ