My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie
Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godzinyAle to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - AnastazjaaaAsha, Katjaa, Smoczyca1, Nieukowa, Anastazjaaa, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie
Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godzinyAle to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej
no ja mam 175 wzrostu... i nie mam oponki tylko biodra mam szerokie
figurę mam coś al'a Jennifer Lopez...
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
Widzę, że z nas wszystkich tylko ja się wysypiam w weekendy
Kurcze, żeby być w miarę na bieżąco, będę się musiała zapisać na jakiś kurs szybkiego czytania, a zaraz po nim kurs pamięci, żeby pamiętać co się której chciało na bieżąco odpisać.
Dobra, to następny post będzie z listą grzechów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:15
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalijka - a gdzie Ty się wybierasz kochana?
Anuśkam, Marrisith -Tulę Was mocno, głowa do góry, sierpień ma być Wasz!
Czary Mary, patrzylam na twój wykres i muszę przyznać, że czasem tego wyznaczania owulki przez OF po prostu nie czaję. Szczęśliwej podróży
O tym, że niektóre kobitki w czasie ovu wcale nie pięknieją czytałam nawet osobny wątek wczoraj. Tak że jest nas więcej
Asha rozumiem, że mieszkasz za granicą. Jeśli trafisz na termometr elektroniczny niemieckiej firmy geratherm (rożowy, z giętką szyjką i dwoma miejscami po przecinku), to kupuj śmiało. Ja jestem z niego bardzo zadowolona
Smoczyca - mierzę dowcipnie
Anastazjaaa -. Gratulacje!
To teraz czekamy na potwierdzenie. A mojej uwadze poza testem nie umknęły Twoje piękne pazurki
Nieukowa - zamawiam wasabi, nie lubię, ale jak pomoże w zieleni to zjem każdego glona
Katjaa - jestem pełna szacunku (dotyczy i finlandii i 6 km). Sama mam postanowienie, żeby schudnąć, ale nie przebiegłabym nawet 600m, nie lubię biegać. Co innego wspinaczki Nieukowej
Katjaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Katjaa wrote:Asha Ty Wariatko! :*
Lecę dziewczynki moje Kochane na rowerek jednak dzisiaj pojeździć sobie bo potem znów meczyk i %%% mnie czekająa nie chce zaniedbać ani dnia bez ruchu!
Katjaa zaczynasz być moją idolkąKatjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Nieukowa wrote:Uff... ja po porannej kawce strugam właśnie raport dla szefa na jutro... idzie jak po grudzie, więcej się nie zgodzę na branie roboty do domu ;/ Wg mojego szefu "to się pyknie w godzinkę w piątek". Jaaasnnneee.
Ja mam jutro służbowy wyjazd do Wrocławia (o, pomiar będzie o innej porze), i też dziś będę się do niego przygotowywać, bo wcześniej nie dało rady.
KAWA!
Ehh, muszę wcześniej wstawać, bo Wy już pewnie przy garach a ja gadam sama ze sobą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:27
********Gang 18+********
Dobrze ze tylko za slowo;-)
A tak serio to dlaczego zawsze jest tak ze te ktore tak bardzo chcą i tak bardzo sie staraja musza tyle czekac? Ja mam kolezanke w pracy ktora zaśzla po imprezie i jeszcze powiedziała ze nie wie jak to sir stałoniesprawiedliwe -!
-
Smoczyca1 wrote:Dobrze ze tylko za slowo;-)
A tak serio to dlaczego zawsze jest tak ze te ktore tak bardzo chcą i tak bardzo sie staraja musza tyle czekac? Ja mam kolezanke w pracy ktora zaśzla po imprezie i jeszcze powiedziała ze nie wie jak to sir stałoniesprawiedliwe -!
-
Witam wszystkich,
oficialnie ogłaszam, że Lili83 zmienia się na owulacja83:)jeszcze takiego miesiąca to nie było jestem tak zdezorientowana jak nigdy!Jestem chodzącą bombą owulacyjną!!!
Anastazja GRATULACJE kochana:)
Anuśka i marissith TULAM:(następny miesiąc jest wasz!
Katja podziwiam i głowa do góry!
Choco zazdroszczę męża!
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B