X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie :P
    Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godziny :P Ale to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej :)
    Ano oponka juz sie zaklimatyzowala niestety cholernica :-(

Katjaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista ciężarówek:

10 maj - Malenq
    30 maj - Justta
    31 maj - Helenkq
    2 czerwiec - Nenaaa
    26 czerwiec - Yasmin
    30 czerwiec - Konwalianka
    13 lipiec - Anastazjaaa

Asha, Katjaa, Smoczyca1, Nieukowa, Anastazjaaa, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Mam circa 162cm wzrostu, więc raczej...kwadratowa jestem, żeby to ująć eufemistycznie :P
    Akurat kondycji mi nigdy nie brakowało, jak z biegu bez przygotowania idę w górki z kumpelą która trenuje biegi i pływanie, to ona odpada od mojego tempa tak po 15 minutach i zwykle czekam na nią na szczycie z pół godziny :P Ale to tak na marginesie. Nie mam kompleksów, po prostu jak człek był młodszy to jakoś tak wyglądał i ważył lepiej :)
    To widze że razem po górach możemy chodzić ehhe ;) no ja mam 175 wzrostu... i nie mam oponki tylko biodra mam szerokie :( figurę mam coś al'a Jennifer Lopez... :/

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kazdym miesiacu 3 fasolki, zobaczymy co lipiec przyniesie ???

Nenaaa, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    To widze że razem po górach możemy chodzić ehhe ;) no ja mam 175 wzrostu... i nie mam oponki tylko biodra mam szerokie :( figurę mam coś al'a Jennifer Lopez... :/
    Mi gdzies tak ok 34 sie taki wzgorek zrobil hormonalny :-)

Katjaa lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta :)
    Widzę, że z nas wszystkich tylko ja się wysypiam w weekendy :P

Kurcze, żeby być w miarę na bieżąco, będę się musiała zapisać na jakiś kurs szybkiego czytania, a zaraz po nim kurs pamięci, żeby pamiętać co się której chciało na bieżąco odpisać.

Dobra, to następny post będzie z listą grzechów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:15

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha Ty Wariatko! :*
    Lecę dziewczynki moje Kochane na rowerek jednak dzisiaj pojeździć sobie bo potem znów meczyk i %%% mnie czekają :D a nie chce zaniedbać ani dnia bez ruchu! :)

Nenaaa, Asha, Nieukowa, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo dzień doberek! :) :* no wiesz z nami to tak właśnie jest że trzeba niestety nadrabiać albo siedzieć przeciętnie 18 h na dobę żeby być na bierząco... :P

momo1009 lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka - a gdzie Ty się wybierasz kochana?

Anuśkam, Marrisith - :( Tulę Was mocno, głowa do góry, sierpień ma być Wasz!

Czary Mary, patrzylam na twój wykres i muszę przyznać, że czasem tego wyznaczania owulki przez OF po prostu nie czaję. Szczęśliwej podróży :)
    O tym, że niektóre kobitki w czasie ovu wcale nie pięknieją czytałam nawet osobny wątek wczoraj. Tak że jest nas więcej

Asha rozumiem, że mieszkasz za granicą. Jeśli trafisz na termometr elektroniczny niemieckiej firmy geratherm (rożowy, z giętką szyjką i dwoma miejscami po przecinku), to kupuj śmiało. Ja jestem z niego bardzo zadowolona

Smoczyca - mierzę dowcipnie

Anastazjaaa - :D :D :D. Gratulacje! :) To teraz czekamy na potwierdzenie. A mojej uwadze poza testem nie umknęły Twoje piękne pazurki :)

Nieukowa - zamawiam wasabi, nie lubię, ale jak pomoże w zieleni to zjem każdego glona :P

Katjaa - jestem pełna szacunku (dotyczy i finlandii i 6 km) :). Sama mam postanowienie, żeby schudnąć, ale nie przebiegłabym nawet 600m, nie lubię biegać. Co innego wspinaczki Nieukowej :)

Katjaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha Ty Wariatko! :*
    Lecę dziewczynki moje Kochane na rowerek jednak dzisiaj pojeździć sobie bo potem znów meczyk i %%% mnie czekają :D a nie chce zaniedbać ani dnia bez ruchu! :)

Katjaa zaczynasz być moją idolką ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka, później doczytałam, że z Chorwacji wracacie, zazdraszczam ;) Ja mi brakuje wakacji w Chorwacji, zwłaszcza tych pod namiotem :)
    Życzę spokojnej i udanej podróży :)

********Gang 18+********
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie chwilęczke mnie tu nie bylo bo poszlam prasowac ukochane koszule meza mojego a tu juz tyle lektury...;-) a ja mocno wierze ze i lipiec i sierpień będzie baaardzo owocny w fasolki :-)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Faktycznie chwilęczke mnie tu nie bylo bo poszlam prasowac ukochane koszule meza mojego a tu juz tyle lektury...;-) a ja mocno wierze ze i lipiec i sierpień będzie baaardzo owocny w fasolki :-)
    Trzymam cie za slowo ;-)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Uff... ja po porannej kawce strugam właśnie raport dla szefa na jutro... idzie jak po grudzie, więcej się nie zgodzę na branie roboty do domu ;/ Wg mojego szefu "to się pyknie w godzinkę w piątek". Jaaasnnneee.

Ja mam jutro służbowy wyjazd do Wrocławia (o, pomiar będzie o innej porze), i też dziś będę się do niego przygotowywać, bo wcześniej nie dało rady :|.

KAWA!

Ehh, muszę wcześniej wstawać, bo Wy już pewnie przy garach a ja gadam sama ze sobą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:27

********Gang 18+********
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wczoraj sie przy garach wystalam..dziesiaj mowie..niet...naszykowane jest na dzisiaj prosze dac mi spokoj...niedziela w koncu swieto do cholery ;-)

cymcia lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze tylko za slowo;-)
    A tak serio to dlaczego zawsze jest tak ze te ktore tak bardzo chcą i tak bardzo sie staraja musza tyle czekac? Ja mam kolezanke w pracy ktora zaśzla po imprezie i jeszcze powiedziała ze nie wie jak to sir stało ;-) niesprawiedliwe -!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dobrze ze tylko za slowo;-)
    A tak serio to dlaczego zawsze jest tak ze te ktore tak bardzo chcą i tak bardzo sie staraja musza tyle czekac? Ja mam kolezanke w pracy ktora zaśzla po imprezie i jeszcze powiedziała ze nie wie jak to sir stało ;-) niesprawiedliwe -!
    Bo marzenia nie spelniaja sie odrazu, trzeba na nie poczekac :-)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Bo marzenia nie spelniaja sie odrazu, trzeba na nie poczekac :-)
    Ehhh fakt i kolanka mocno ściśkac a moze w tym wypadku lepiej rozkładac ;-)

Asha lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich,
    oficialnie ogłaszam, że Lili83 zmienia się na owulacja83:)jeszcze takiego miesiąca to nie było jestem tak zdezorientowana jak nigdy!Jestem chodzącą bombą owulacyjną!!!

Anastazja GRATULACJE kochana:)

Anuśka i marissith TULAM:(następny miesiąc jest wasz!

Katja podziwiam i głowa do góry!

Choco zazdroszczę męża!

Asha, Katjaa lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ehhh fakt i kolanka mocno ściśkac a moze w tym wypadku lepiej rozkładac ;-)
    Oj kochana..rozkladac bo mus jest troche przyjemnosci miec ;-)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

‹‹ 933 934 935 936 937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ