My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:Witam wszystkich,
oficialnie ogłaszam, że Lili83 zmienia się na owulacja83:)jeszcze takiego miesiąca to nie było jestem tak zdezorientowana jak nigdy!Jestem chodzącą bombą owulacyjną!!!
Anastazja GRATULACJE kochana:)
Anuśka i marissith TULAM:(następny miesiąc jest wasz!
Katja podziwiam i głowa do góry!
Choco zazdroszczę męża! -
Dziewczyny miałam dziś śmieszną sytuację, byłam w aptece po witaminy prenatalne i patrzą, za okienkiem w aptece pani w zaawansowanej ciąży. To się jej pytam kiedy rodzi i czy chłopczyk czy dziewczynka, coś tam pogadałyśmy a na koniec ona do mnie "a panie jeszcze nie wie co będzie, prawda?". Hehehehe nie wyprowadzałam jej z błędu tylko powiedziałam, że nie wiem.
Żywię nadzieję, że jej słowa były prorocze.
Śnił mi się dzisiaj mój wykres, patrzę na niego a tak 14dpo i zdziwko, że fl taka długa. Ale czy + czy - to już mi się nie przyśniło.
Lecę Was poczytać.momo1009, Smoczyca1, Wonderwall, cymcia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kochana..przesuwa ci sie owu...stresujesz sie za bardzo moim zdaniem
widzę kochana, ze ty nie próznujesz tak dalej:)
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:no chyba masz niestety rację, jak juz pisałam następny miesiąc bedzie bez mierzenia!zobaczymy czy wytrzymam....
widzę kochana, ze ty nie próznujesz tak dalej:) -
Asha wrote:Oj przynajmniej sie bzycze a co...kochana wrzuc na luz i bedzie piekna owuleczka, zobaczysz
kurcze właśnie mi się coś porobiło, chyba do wariatkowa trafie:(jak tak dalej pojdzie jeszcze nigdy tak nie miałam pytam się o co kaman....totalna śruba, chyba potrzebna jest akcja reanimacja
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:kurcze właśnie mi się coś porobiło, chyba do wariatkowa trafie:(jak tak dalej pojdzie jeszcze nigdy tak nie miałam pytam się o co kaman....totalna śruba, chyba potrzebna jest akcja reanimacja
myslisz o tym? Stresujesz sie ze nie przyjdzie? W czym rzecz?
-
Lili83 wrote:Asha czy ty też tak miewasz?
moze sprobuj tak...dla odmiany , co ci zalezy...a co do innych zaciazonych, to owszem czasem robi mi sie przykro ale tez zalezy w jakim momencie w cyklu jestem, przezywam to bardziej blizej @ ...ale najbardziej mnie wkurwia jak malolaty albo ktos kto wogole mu nie zalezy zachodzi niz ktos kto sie stara jak dziewczyny tutaj, chociaz czasem lezka mi sie zakreci tez ale bardziej bo tez bym chciala niz z jakiejs zawisci czy cos, bo nie ....
cudnie jest wiedziec ze komus sie udaje i troche mnie to podbudowuje ale ciezkie mam chwile tez, ale staram sie zajac bzykaniem niz mysleniem o nich i dziecku
momo1009, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dżem dobry... Właśnie wstałam po raz kolejny dzisiaj...
Anastazjaa GRATULACJE !!!!!!! Super wieści
Marysia tulam i łączę się w bólu... Małpisko nadejszło... Ja sobie odpuszczam w tym miesiącu monitoringi, lekarzy i w ogóle wszystko odpuszczam... Bo przecież nie chodzi o to żeby się psychicznie wykończyć....
Buziole ogromne dla wszystkich staraczek i zafasolkowanychAsha, marissith, Ania_84, CzaryMary, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dżem dobry... Właśnie wstałam po raz kolejny dzisiaj...
Marysia tulam i łączę się w bólu... Małpisko nadejszło... Ja sobie odpuszczam w tym miesiącu monitoringi, lekarzy i w ogóle wszystko odpuszczam... Bo przecież nie chodzi o to żeby się psychicznie wykończyć....
Buziole ogromne dla wszystkich staraczek i zafasolkowanychAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dżem dobry... Właśnie wstałam po raz kolejny dzisiaj...
Buziole ogromne dla wszystkich staraczek i zafasolkowanychBędzie dobrze, zobaczysz
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska bardzo zdrowe podejście, silna babka jesteś
podziwiam i wierze ze pojawi sie niebawem Twoja wymarzona fasolka
Tez czasem, a właściwie co miesiąc mam chwilę zwatpienia, ale coz stawiam uszy do gory i próbuje daleji przy tym staram sie oczywiście nie zwariowac
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anus tule ..a co dopostanowienia to mam nadzieje ze lasnie ono doprowadzi was do sukcesu
ja chwil dpoczywam moja kicia przyszla do mnie wtuli sie i mi pieknie mruczy