My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIE
Nastka uszy do góry. Ja sie nie nakrecalam tamtym razem, ale to wcale nie zmniejszylo mojego zalu jak stracilam ciaze. A nawet zaluje, ze sie nie delektowalam tym czasem jaki mialam, bo taki byl fajny. Pierdzielic to, ciesz sie, masz prawo kurde!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIEAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Co ma być to i tak będzie, czy mam ten głupi suwaczek czy nie.... Ludzie to potrafią odebrać cała radość.... Idę dalej spać
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No to kałachy i bejzbole w garsc! Idziemy robic porzadek na marcowkach! A jak skonczymy to nie zostanie ani jedna( poza Anastazjaa)!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:29
Asha, Anastazjaaa, marissith, Katjaa, Krokodylica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIE
Pisalam Konwaliance, napisze teraz Tobie - z ciazy trzeba sie cieszyc! Tak jak ze wszystkiego, co dobre w zyciu i co jest nam dane. Od wszelkich obaw masz lekarza!Anastazjaaa, Nieukowa, marissith, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Zartujesz chyba?! Te marcowki to maja zryte berety! Juz Konwalianke biedna zdolowaly, a teraz jeszcze Ciebie! Jak mozna byc takim debilem, zeby pisac takie rzeczy?!
Pisalam Konwaliance, napisze teraz Tobie - z ciazy trzeba sie cieszyc! Tak jak ze wszystkiego, co dobre w zyciu i co jest nam dane. Od wszelkich obaw masz lekarza!Anastazji już lepiej więc misja spełniona
)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja i po co tam lazła? Już dawno ustaliłyśmy że u nas najlepiej. ja wiem że ta fioletowa strona ciągnie ale to samo zło jest
Anastazjaaa, Katjaa, Tamka, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Anastazja i po co tam lazła? Już dawno ustaliłyśmy że u nas najlepiej. ja wiem że ta fioletowa strona ciągnie ale to samo zło jest
Odpuszczam sobie to forum i zostaje tylko na OF i Belly jakoś tu lepiejSmoczyca1, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość