My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
KotkaPsotka wrote:Smarta alez sliczny bukiet. Ostatnio nakrecam sie na kwiatki. Gdzie sie nauczylas takie robic? Czy poprostu podpatrzylas, kupilas kwiatki i zmajstrowalas sama?
Prosta sprawa to jest! Mam niedaleko giełdę kwiatową, wiec kupiłam pęczek Gerbery, małych różyczek i kawy do dekoracji, instrukcję są nawet na youtbie, ale generalnie łączysz zieloną specjalną taśmą w grupy i potem razem, obwiązujesz wstążką i jest
tu tak z bliska https://www.dropbox.com/s/qmsqk8uncjtdwqq/IMG_2194-001.JPGAnastazjaaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Anastazjaaa wrote:Ale to nie po fioletowej stronie mocy. To na fajnej mamie
Odpuszczam sobie to forum i zostaje tylko na OF i Belly jakoś tu lepiej
Oj tam, oj tam. W każdym razie my jesteśmy najfajniejszeTamka, Anastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyMoje Kochane uwierzcie że ja taki sam Leń jak Wy do biegania ale im dłużej biegam tym już nie mogę się doczekać następnego dnia żeby pobiec... bo każdego dnia sprawdzam giętkość swoich ud i łydek i po prostu takie twardziutkie pięknie się robią... więc warto naprawdę...!!!
a jeszcze muszę dzisiaj 2 km zrobić do mojego mieszkania żeby dokumentów poszukać i Kurdę cieszy mnie to że kolejny ruch mnie czeka! Wiem mam nie równo pod sufitem
Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:Prosta sprawa to jest! Mam niedaleko giełdę kwiatową, wiec kupiłam pęczek Gerbery, małych różyczek i kawy do dekoracji, instrukcję są nawet na youtbie, ale generalnie łączysz zieloną specjalną taśmą w grupy i potem razem, obwiązujesz wstążką i jest
tu tak z bliska https://www.dropbox.com/s/qmsqk8uncjtdwqq/IMG_2194-001.JPG
A pamietasz moze ile cie to kosztiwalo? Bo wiesz, pocwiczylabym najpierw ;P. -
Katjaa wrote:Moje Kochane uwierzcie że ja taki sam Leń jak Wy do biegania ale im dłużej biegam tym już nie mogę się doczekać następnego dnia żeby pobiec... bo każdego dnia sprawdzam giętkość swoich ud i łydek i po prostu takie twardziutkie pięknie się robią... więc warto naprawdę...!!!
a jeszcze muszę dzisiaj 2 km zrobić do mojego mieszkania żeby dokumentów poszukać i Kurdę cieszy mnie to że kolejny ruch mnie czeka! Wiem mam nie równo pod sufitem
Katjaa szacun. A ja myslalam zem twarda, bo dojezdzam te 15km do roboty rowerem codziennie od 2 tygodni...
Przyznaje, samopoczucie lepsze i jakos wiekszy power do dzialania, ale jakos nie widze tego po sobie, ze cos to dajeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:56
Katjaa lubi tę wiadomość
-
macham wieczornie zaraz ide małej kolacje zrobić
test owu dzis piekny pozytywny
a ja wciągnęłąm na obiadek bigosik mmm pyszny
pomyłam babci okienka ważne ze zadowolona )
zrobiłam paznokcie piore pranko ot co..
a marcówki mają ładnie zryte berety wrr jak mozna zamiast wspierac podnosić na duchu to dołują bleee -
nick nieaktualnyAnastazja też tak kiedyś miałam ŻE sobie po 2 dniach wymyślałam coś ale teraz patrzę na te chude dziewczyny i po prostu mnie przeraża jak ja wyglądam i dlatego dzisiaj 5 dzień jak biegam i nie mam zamiaru przestać
Nieukowa no to bardzo pięknie jak dojeżdżasz rowerem efekty na pewno jakiejś są albo będą w figurze!!! a co do samopoczucia to masz zupełną rację!Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Jo
wróciłam znad jeziora, cały dzień leżałam na plaży
dostałam @, więc gra zaczyna się od nowa (ale w terminie idealnie, więc się cieszyć trzeba przynajmniej z tego)
a teraz idę nadrabiać 30stronicowe zaległości
Przykro mi że @ przylazła. -
Anastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIE
No wiecie co?! Jestem oburzona.
Nie idź tam w ogóle tylko z nami siedź.Anastazjaaa, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny