My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja - gratulacje!!!! Życzę pięknych 9 miesięcy ciąży i zarażaj nas wiruskami do woli!
A jak komuś wpierdol czy coś to ja chętna, bo widziałam, że jakaś akcja zbiorcza się kroi? Jestem dziś wredna sucz i zaraz tam na te marcowki zajrzę!
#&#%#&$&#@&#&#&#&#!!!!!Asha, Krokodylica, Anastazjaaa, Katjaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Anastazja - gratulacje!!!! Życzę pięknych 9 miesięcy ciąży i zarażaj nas wiruskami do woli!
A jak komuś wpierdol czy coś to ja chętna, bo widziałam, że jakaś akcja zbiorcza się kroi? Jestem dziś wredna sucz i zaraz tam na te marcowki zajrzę!
#&#%#&$&#@&#&#&#&#!!!!!bo mi sie zbiera wlasnie to im sie odechce gadania
to je wytraci z rownowagi napewno na jakis czas haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:35
Krokodylica, Nasturcja, Anastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja się właśnie psychicznie do biegania nastawiam, ale zrobię ze 3-4 km, w końcu już dzisiaj przepłynęłam ze 20 metrów, nie wiem, jak ci ludzie pływają, ja po 5 m jak wychodzę z wody to jakbym z 10 km przebiegła..
a co do odchudzania, to oglądam foty z dnia dzisiejszego i bęben jak we wczesnej, ale już widocznej ciąży, a jestem po 5kg zrzuconych (przynajmniej tyle, bo bez tego wyglądałabym jak wieprz)..
ale poobserwowałam trochę ludzi na plaży i jestem mocno zdziwiona, kiedyś nie było telu grubasów, a teraz co druga kobita z wielkim bandziochem..
nie wiem, faceci jakoś coraz bardziej dbają o siebie, a kobity jakby marnieją po urodzeniu dzieci..Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredka
ja uwielbiam pływać, ale nie w jeziorze. Preferuję basenik
Ostatnio średnio u mnie z kondycją i max po 20 min sobie pływam bo wolę iść na saunę
ale tak średnio to 20 basenów zrobię
nie jest to może wyczyn, ale i tak jestem zadowolona, bo jeszcze niedawno wymiękałam po 14-tu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny co kupić w prezencie dla chłopczyka, który będzie świętował swój pierwszy roczek za parę dni? Zostaliśmy z mężem zaproszeni na dżamprezę urodzinową. Ciuszki odpadają, bo ja tego dziecka nigdy na oczy nie widziałam i nie wiem co by na niego pasowało.
Nie znam się na tych sprawach. Mój mąż też zielony. Siedzimy i nie mamy żadnych pomysłów. -
Nasturcja wrote:Dziewczyny co kupić w prezencie dla chłopczyka, który będzie świętował swój pierwszy roczek za parę dni? Zostaliśmy z mężem zaproszeni na dżamprezę urodzinową. Ciuszki odpadają, bo ja tego dziecka nigdy na oczy nie widziałam i nie wiem co by na niego pasowało.
Nie znam się na tych sprawach. Mój mąż też zielony. Siedzimy i nie mamy żadnych pomysłów.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Dziewczyny co kupić w prezencie dla chłopczyka, który będzie świętował swój pierwszy roczek za parę dni? Zostaliśmy z mężem zaproszeni na dżamprezę urodzinową. Ciuszki odpadają, bo ja tego dziecka nigdy na oczy nie widziałam i nie wiem co by na niego pasowało.
Nie znam się na tych sprawach. Mój mąż też zielony. Siedzimy i nie mamy żadnych pomysłów.
jakas zabawka edukacyjna
ciuszki 86-92 rozm ewentualnieNasturcja lubi tę wiadomość