My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to chyba jednak jakaś zabawka. Sugerujecie, że taka grająca zabawka będzie lepsza niż np.zwykła maskotka?
Mam nadzieję, że przedział wiekowy jest dołączony do każdej zabawki. Nie wiem co jeszcze moglibyśmy kupić...
Anastazja, byłam na marcówkach i nie wiem...albo jestem ślepa, ale nie widzę, żeby Ci tam dziewczyny coś takiego napisały. Nadal z nimi normalnie dyskutujesz, więc chyba jest ok? -
Nasturjca, maskotka odpada
musi byc interaktywne
moze jakas edukacyjna zabawka? moze duplo? moi chlopcy uwielbiali duplo. teraz sie na lego przerzucili. jakies drewniane zabawki - super polecam. albo puzle??
na zabawkach jest napisane najczesciej 12+ dla dzieci powyzej roku -
Nasturcja wrote:Dziewczyny co kupić w prezencie dla chłopczyka, który będzie świętował swój pierwszy roczek za parę dni? Zostaliśmy z mężem zaproszeni na dżamprezę urodzinową. Ciuszki odpadają, bo ja tego dziecka nigdy na oczy nie widziałam i nie wiem co by na niego pasowało.
Nie znam się na tych sprawach. Mój mąż też zielony. Siedzimy i nie mamy żadnych pomysłów.
W sklepach są różne fajne zabawki dla takich małych dzieci, na przykład miękkie książeczki z obrazkami, albo jakieś grające.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 20:02
Asha lubi tę wiadomość
-
Anastazja, co za pindy wredne!!! no jak tak mozna??? lepiej sie cieszyc ciaza niz siedziec i analizowac wszystko i czekac na najgorsze!!!! juz tam nie idz
Kroko, piekne ciuszkija mam na strych pudlo jedno (zostawilam sobie) i jak mi zle to ide sie ddobic poogladac
wiecie co mam jakis dziwny sluz....kremowy - duuuzo ale tez kremowy rozciagliwy! co to??
Nasturcja, a czemu dzis nerwa masz, jesli mozna zapytac?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:No to chyba jednak jakaś zabawka. Sugerujecie, że taka grająca zabawka będzie lepsza niż np.zwykła maskotka?
Mam nadzieję, że przedział wiekowy jest dołączony do każdej zabawki. Nie wiem co jeszcze moglibyśmy kupić...
Anastazja, byłam na marcówkach i nie wiem...albo jestem ślepa, ale nie widzę, żeby Ci tam dziewczyny coś takiego napisały. Nadal z nimi normalnie dyskutujesz, więc chyba jest ok?
To nie na tym forum było tylko gdzieś na jakimś innym niż OF.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeszka, nie chcemy drogiego prezentu robić. Mały upominek. To nie są nasi bliscy znajomi. Ja ich nawet nie znam. Mąż tylko gra z ojcem dziecka i został zaproszony wraz ze mną na urodzinki. Pójdę w tygodniu i zobaczę jakieś zabawki.
A humor mam do zupy jak wiadomo, PMS i te sprawy. Bardzo nakrzyczałam na męża w ciągu ostatnich kilku dni. Biedny
Do nas nadchodzi cyklon. Ma przyjść jutro lub pojutrze. -
beszka wrote:Anastazja, co za pindy wredne!!! no jak tak mozna??? lepiej sie cieszyc ciaza niz siedziec i analizowac wszystko i czekac na najgorsze!!!! juz tam nie idz
Kroko, piekne ciuszkija mam na strych pudlo jedno (zostawilam sobie) i jak mi zle to ide sie ddobic poogladac
wiecie co mam jakis dziwny sluz....kremowy - duuuzo ale tez kremowy rozciagliwy! co to??
Nasturcja, a czemu dzis nerwa masz, jesli mozna zapytac?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIE
Kochana wcale tam nie zaglądaj... One są jakieś wszystkie pojeb... Tylko straszą i wkurw.. A jak Cię jeszcze raz wkurzą to mam uszykowane widły... Daj znać i się tam przejdę do nich
Dostałam właśnie 15kg jabłek i muszę jakieś przetwory wycudować z tegoKrokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylku no mam nadzieję, że nas nie zwieje. Akurat ma uderzyć w stolicę a zawsze nas omijało. Zobaczymy. Raczej odwołam pracę i zostanę w domu.
Asha niestety u nas kolejny cykl nietrafiony. Mąż cukrzyca i niedoczynność tarczycy. Jakoś cienko widzę nas z ciążą naturalną. Raczej mało prawdopodobne. Cukrzyca niestety uszkadza płodność. Od października będziemy się starać o inseminacje.