X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oj cholera...do piwnicy idz sie schowaj :-)
    Tu nie ma piwnic :D A szkoda :)

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku no mam nadzieję, że nas nie zwieje. Akurat ma uderzyć w stolicę a zawsze nas omijało. Zobaczymy. Raczej odwołam pracę i zostanę w domu.

Asha niestety u nas kolejny cykl nietrafiony. Mąż cukrzyca i niedoczynność tarczycy. Jakoś cienko widzę nas z ciążą naturalną. Raczej mało prawdopodobne. Cukrzyca niestety uszkadza płodność. Od października będziemy się starać o inseminacje. :(
    :-( tulam :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Tu nie ma piwnic :D A szkoda :)
    Oj to porazka cholera :-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee trochę mnie nie było a znowu na wojnę trzeba się szykować.
    Anastazja siedz tutaj - przynajmniej bezpiecznie.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka trzymam kciuki... Będzie dobrze, tylko nie wychodź nigdzie... Bo my tu znowu osiwiejemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Krokodylku no mam nadzieję, że nas nie zwieje. Akurat ma uderzyć w stolicę a zawsze nas omijało. Zobaczymy. Raczej odwołam pracę i zostanę w domu.

Asha niestety u nas kolejny cykl nietrafiony. Mąż cukrzyca i niedoczynność tarczycy. Jakoś cienko widzę nas z ciążą naturalną. Raczej mało prawdopodobne. Cukrzyca niestety uszkadza płodność. Od października będziemy się starać o inseminacje. :(
    Nasturcja ja mojemu teraz zamówiłam macę, próbowaliście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łokej, nie wyjdziemy z mężem :)
    Zakupiłam winogrona i ser Brie. Będziemy pałaszować jutro :) Tylko wina brak.

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Łokej, nie wyjdziemy z mężem :)
    Zakupiłam winogrona i ser Brie. Będziemy pałaszować jutro :) Tylko wina brak.
    Tyyyyy Nasturcja...a ty w Gangu nie jestes zdziwko.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czo to za Gang? Zakonnic? Czy Grupa Trzymająca Władzę? Ja nic nie wiem :D

Marysia, mąż łyka takie witaminki dla facetów. W składzie jest cynk, żeńszeń, kwas foliowy i te inne składniki dla facetów. A o tej mace nie słyszałam. Nie wiem co to jest.
    Zresztą my co chwilę dajemy sobie infekcje. Do dupy z taką robotą. Albo ja zarażam jego albo mąż mnie. Teraz mąż już coś tam ma a i mnie zaczyna swędzieć w środku, ale białych grudek jeszcze nie ma. Jak się tego cholerstwa pozbyć na zawsze? Przecież u nas może z miesiąc lub dwa przerwy i wszystko na nowo powraca :/

Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja jak miałam infekcję to lekarz dał leki od razu i mi i mężowi i odeszło póki co bezpowrotnie.

• beszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie...jak ja mam infekcje, bo mojego niby nigdy nic nie swedzi itp., to mezus tez zaraz masci dostaje ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko my sobie kupujemy Clotrimazolum. Dla mnie globulki dopochwowe i krem a dla męża też krem, ale oralnie bierze Fluconazol. I przechodzi, a potem znowu wraca. Wkurwia mnie to. Ręczniki dla nas wymieniam na świeże co 3 dni. Ciągle piorę jak głupia te ręczniki. Bieliznę bawełnianą nosimy. Nawet ze stringów zrezygnowałam na razie, żeby nic mi się nie obcierało. Używam płynu do higieny intymnej z kwasem mlekowym. I cholerstwo dalej wraca. Może to się robi u męża, bo bierze Metformin na cukrzycę? No nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka- a nie za słabe te leki? idz do gina, niech da Wam nystatynę i taką jednorazową maść do wstrzykiwania (pomaga jak ręką odjął), ale nie znam nazwy :(
    Czy ten Metformin to ma coś wspólnego z antybiotykami? jeśli tak, to na pewno masz przyczynę tego cholerstwa.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Metformin to lek na cukrzycę. To nie antybiotyk, ale raczej lek na całe życie.
    Ja myślę, że jeszcze pociągniemy na Clotrimazolum do końca sierpnia i pójdę do gina w Indiach, bo wylatujemy stąd 30 sierpnia. Jak mam się użerać z tutejszymi lekarzami to aż mnie trzęsie.

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    A czo to za Gang? Zakonnic? Czy Grupa Trzymająca Władzę? Ja nic nie wiem :D

Marysia, mąż łyka takie witaminki dla facetów. W składzie jest cynk, żeńszeń, kwas foliowy i te inne składniki dla facetów. A o tej mace nie słyszałam. Nie wiem co to jest.
    Zresztą my co chwilę dajemy sobie infekcje. Do dupy z taką robotą. Albo ja zarażam jego albo mąż mnie. Teraz mąż już coś tam ma a i mnie zaczyna swędzieć w środku, ale białych grudek jeszcze nie ma. Jak się tego cholerstwa pozbyć na zawsze? Przecież u nas może z miesiąc lub dwa przerwy i wszystko na nowo powraca :/
    Gang 18+ zeby bylo wiadomo skad pochodzisz kochana, i ze my tu rodzina jestesmy :-)

Anastazjaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gowniana lasagne ze sklepu wlasnie zjadlam oj niedobra ....jajniczek pracuje :-)

• justta Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha super awatar a lazagne uwielbiam ale robioną w domku, bo te ze sklepu to fuuu, zjadłabym oj zjadła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 20:58

Asha lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Asha Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Asha super awatar a lazagne uwielbiam ale robioną w domku, bo te ze sklepu to fuuu
    No ja wlasnie nie umiem zrobic :-(.. I co gorsza nie chce mi sie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie pochłonęłam ostatni kawałek cukinii faszerowanej :D
    bosh.... dzisiaj to się objadłam na maksa... źle się czuję, jak tyle jem :( od jutra paaaaaaaaaaaas

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Asha piękny awatar
    Skoro ma byc zielono, niech bedzie zielono ;-)

Anastazjaaa, Katjaa lubią tę wiadomość

‹‹ 981 982 983 984 985 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ