My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:aaa i jeszcze dzisiaj dostałam 8 pkt za ból brzucha, ból menstruacyjny, mdłości i plamienie - czyli jednak jestem nawet normalna
bo jak wszystkie miałyście pozaznaczane ileś tam objawów a u mnie niiiiiic czułam się jak jakiś robcop, 20 pkt na 100 mnie satysfakcjonuje
marissith lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Mari, a w jakiej postaci bierzesz te witamine b6? Sama witamina czy jakis preparat? Ja mam 12 fl i wydaje mi sie, ze to troche malo...
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Tamka kupiłam zwykłą witaminę B6 50 mg i biorę 2 dziennie po śniadaniu razem z tranem i kwasem foliowym. Sama to wymyśliłam, więc nie wiem czy takie dawkowanie jest ok, chciałam zobaczyć czy działa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:19
Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
Jo
wróciłam znad jeziora, cały dzień leżałam na plaży
dostałam @, więc gra zaczyna się od nowa (ale w terminie idealnie, więc się cieszyć trzeba przynajmniej z tego)
a teraz idę nadrabiać 30stronicowe zaległościSmoczyca1, Asha lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Jo
wróciłam znad jeziora, cały dzień leżałam na plaży
dostałam @, więc gra zaczyna się od nowa (ale w terminie idealnie, więc się cieszyć trzeba przynajmniej z tego)
a teraz idę nadrabiać 30stronicowe zaległości -
Anuśka wrote:Właśnie zamówiłam zapas testów z Allegro. Kurczę czemu mi nie powiedziałyście, że są takie tanie... Kupiłam 10owu i 3ciążowe. Zapłaciłam za nie tyle co za jeden ciążowy w aptece
Testy nie sa tanie, bo jak jest ich duzo to robisz po 2x/dziennie codziennie i potem zdziwko ze juz nie maprzynajmniej ja tak mialam
Smoczyca1, Asha lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIE
My się baaaardzo cieszymy i innych nie słuchajAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:U mnie to samo spalabym cały dzień.
Do tego dostałam zrypke na marcowkach.... Że za szybko potwierdzilam ciążę, że za szybko się ciesze, ze za szybko ustawilam suwaczek.... POPLAKALAM SIEludzie to zjebani jednak sa...cala radosc czlowiekowi potrafia zabrac
Anastazjaaa, Tamka, Krokodylica, cymcia, CzaryMary, Arienna, Czarnula87 lubią tę wiadomość