My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Tamka a u Ciebie się nie rozpędza to plamienie, prawa? Powiedz, że nie...
Oj kochana moja, nie rozkreca sie na razie ale jutro lunie, ja tak mam - czasem dzien, czasem dwa przed zaczyna mi sie takie brazowe plamienie, po czym idealnie 13 dnia po owulacji zalewa mnie krew - w przenosni i doslownie...
A o plamienie implantacyjne pytalam z ciekawosci, bo przyjaciolka mowila, ze pomylila je z okresem, a u Neny trwalo jeden dzien, ciekawa jestem koloru, wygladu etcWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 16:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joł,
piękne zdjęcia dziewczyny
Tamek, moje plamienie było raczej delikatne, wstałam rano, poszłam na siusiu, luknęłam na papier i zobaczyłam brązowo-różowe zabarwienie na nimNa wkładce i bieliźnie nic nie było. Jeszcze kilka razy przy okazji wizyt w toalecie to się powtórzyło i zanikało z biegiem dnia...Na pewno nie była to żywa krew...no i chyba tyle. Przed okresem nigdy nie miałam plamień...więc to musiało być TO
Tamka, Asha lubią tę wiadomość
-
Dzieki Nenus, wreszcie mam info z oierwszej reki
tzn od przyjaciolki tez mam z pierwszej reki ale u niej to wygladalo zupelnie inaczej, ciekawe zagadnienie to plamienie
U mnie ewidentnie jest przedokresowe - lekki braz na wkladce, wlasnie nie na papierze po siusianiu, comiesieczny standardNenaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Dzieki Nenus, wreszcie mam info z oierwszej reki
tzn od przyjaciolki tez mam z pierwszej reki ale u niej to wygladalo zupelnie inaczej, ciekawe zagadnienie to plamienie
U mnie ewidentnie jest przedokresowe - lekki braz na wkladce, wlasnie nie na papierze po siusianiu, comiesieczny standardWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 16:51
-
Przyjaciolka byla pewna, ze to okres... I dopiero lekarz przy okazji innych badan zrobil jej bhcg i poinformowal, ze jestw. Ciazy, a ona sie wyklocala ze to niemozliwe...
Tez musze kupic tesciory bo wyszly a raczej sie wysikaly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 16:56
-
Tamka wrote:Przyjaciolka byla pewna, ze to okres... I dopiero lekarz przy okazji innych badan zrobil jej bhcg i poinformowal, ze jestw. Ciazy, a ona sie wyklocala ze to niemozliwe...
Tez musze kupic tesciory bo wyszly a raczej sie wysikaly...
To ile to u niej trwało że pomyliła z okresem?Asha lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Przyjaciolka byla pewna, ze to okres... I dopiero lekarz przy okazji innych badan zrobil jej bhcg i poinformowal, ze jestw. Ciazy, a ona sie wyklocala ze to niemozliwe...
Tez musze kupic tesciory bo wyszly a raczej sie wysikaly...Czyli plamienie plamieniu nie równe
Ja do tej pory mam schizy i ze strachem zaglądam w majty i z uporem maniaka oglądam papier. Mega stres.
Najgorzej jest jak nie jestem w domu. Idę sobie chodnikiem i czuję, że ewidentnie coś mi tam mokro nagle. Mam ochotę ściągnąć majty na środku ulicy i sprawdzić co się dzieje. Strach cały czas jest i będzie...Arienna, Tamka, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Arienna a jak wyglada to Twoje plamienie?
W ogole tez Nene chcialam zapytac jak wygladalo to jej plamienie i plantacyjne i ciagle zapominam, skleroza
No widze ze pieknie zacytowalam, kompletnie nie wiadomo o co chodzi
Wczoraj, zabarwiony krwia sluz, wieczorem i dzis rano kilka kropel jasnej krwi, ilosc zmiescila sie w jednej wkladce higienicznej, teraz znow poprostu brudny sluz -
Nenaaa wrote:No to nieźle
Czyli plamienie plamieniu nie równe
Ja do tej pory mam schizy i ze strachem zaglądam w majty i z uporem maniaka oglądam papier. Mega stres.
Najgorzej jest jak nie jestem w domu. Idę sobie chodnikiem i czuję, że ewidentnie coś mi tam mokro nagle. Mam ochotę ściągnąć majty na środku ulicy i sprawdzić co się dzieje. Strach cały czas jest i będzie...Nenaaa lubi tę wiadomość