My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:dobrze , ze nie trwa zbyt długo. Po niej następuje pik jednodniowego płaczu a następnie wszystko wraca do normy ufff
wiec aktualnie znajduje się właśnie w tej fazie, w związku z tym uważajcie. Jestem malo poczytalna -
nick nieaktualnyAngelabd wrote:http://annak-d........com/
a jeśli to ktoś od nas i tak wyskoczył samopas, to przepraszam za wredotyzm mój
Arienna- wybaczamyale podtrzymuję petycję o informowaniu o każdym pierdnięciu
ja zakupiłam testy, więc dzisiaj odpuszczam, bo po co, ale może jutro siknę... a jeśli nic znowu nie wyjdzie, no to już gin czeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 16:12
Tamka, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycymcia wrote:będę teraz wredna, ale chociaż tak dzień dobry, albo cześć, albo co słychać? a nie tak z samą reklamą.... dlatego, że masz ładne fotki, to nie będę dalej kontynuować wątku....
a jeśli to ktoś od nas i tak wyskoczył samopas, to przepraszam za wredotyzm mój
Arienna- wybaczamyale podtrzymuję petycję o informowaniu o każdym pierdnięciu
ja zakupiłam testy, więc dzisiaj odpuszczam, bo po co, ale może jutro siknę... a jeśli nic znowu nie wyjdzie, no to już gin czeka
Sikaj jutro na zielono.
cymcia lubi tę wiadomość
-
Bardzo dobrze Cymcia... Chociaż troszkę kultury byśmy oczekiwały... A nie wpadania z taką reklamą... Poza tym nawet ładne fotki nic nie dadzą bo ja na złość i tak bym u Angeli ich nie zamówiła... O!
Sikaj Kochana, bo Ty nadal @ nie masz więc może coś z tego jednak będziecymcia, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Bolało?
Arienna a jak wyglada to Twoje plamienie?
W ogole tez Nene chcialam zapytac jak wygladalo to jej plamienie i plantacyjne i ciagle zapominam, skleroza
No widze ze pieknie zacytowalam, kompletnie nie wiadomo o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 16:18