My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Suuuper... Ja bym chciała tak
A ja właśnie doczytałam że po 30tce spada nieco płodność... A po 35 u kobiety z PCO to już wyższa matematyka żeby zajść. A ja w środę kończę 34 i teraz mam doła
Mylę ze właśnie przez takie artykuły człowiek się blokuje ( nie lubię tego słowa)
-
CzaryMary wrote:nie katuj się kochana. Jak ja wyczytałam ze moge mieć niewydolność przysadki to od razu porzucilam lekturę.
Mylę ze właśnie przez takie artykuły człowiek się blokuje ( nie lubię tego słowa)
A to fakt... Jak się poczyta internety to można się niezłych chorób nabawić -
wiecie co moze to głupie ale czytam sobie mój apmietanik z ciążą Zuzi taj jak teraz ok 23-24 powinien wyjśc test z krwi wtedy tez w tych dniach miała wyjśc
w ciąży z Zuza bolał mnie prawy jajcor i z niego owu była teraz tez tak mam i wiele wspólnych podobnych objawów
wiem wiem zryty beret :pCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:O dobre
wiec aktualnie znajduje się właśnie w tej fazie, w związku z tym uważajcie. Jestem malo poczytalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:10
-
CzaryMary wrote:dobrze , ze nie trwa zbyt długo. Po niej następuje pik jednodniowego płaczu a następnie wszystko wraca do normy ufff
Hi hi... Dokładnie tak... I w kółko to samo.... Buuuu.... Ja chcę fasolkę jużAlbo groszka... Cokolwiek
Krokodylica lubi tę wiadomość