My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:A dziękuję, dobrze. Ale nie ciesze się za wczasu bo mdłości z tiago zaczęły się 7 tygodnia.
Na razie czasem kręci mi się w głowie i mam lekki ślinotokpo za tymi malutkimi objawami git
Aaaa i średnio co pół godziny latam do pokoju i spoglądam na mój tescik, czy oby na pewno jest ta krecha - zryty ten mój łeb
hehehe nio mnie sie mgłości zaczeły w 7 a skonczyły w 14
hehe z tym patrzeniem na test to normalkaAnastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki dojechaliśmy.. ale pół drogi bolało mnie serce..nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić, jak myślicie?
Anastazja - doczytałam tyle, że powinnam Ci gratulować!!! GRATULACJE!!!!
zaraz cofam się wstecz, by doczytać co u WasAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Dziewczynki dojechaliśmy.. ale pół drogi bolało mnie serce..nie wiem czy powinnam coś z tym zrobić, jak myślicie?
Anastazja - doczytałam tyle, że powinnam Ci gratulować!!! GRATULACJE!!!!
zaraz cofam się wstecz, by doczytać co u Was
hej oj dobrze ze jestes nie mam pojęcia co z tym sercem??? a teraz jak sie czujesz??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:o serio? a już myślałam że mi palma odbija...
Konwalia z serduchem idź do lekarza.pewnie to nic groźnego ale moim zdaniem należy skontrolować.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Uch... 1000 pękł a mnie nie było
Dobrze, nie będzie bliźniaków
Anastazjaa, nie przyspieszysz wizyty, jeślibyś teraz poszła to byś nic nie widziała i jeszcze byś się zestresiłaA tak już pewnie serduch będzie!
CzaryMary, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No tylko chwilkę mnie nie było a tu tyle czytania.... Dziewczyny super fotki... Czarnula czy Ty jechałaś hammerem do ślubu???? Jeśli tak to bardzo zazdraszczam
taaaaaaak..... średnio byłam z niego zadowolona, ale jak to mówią jak dają za free to bierz i nie wydziwiaj -
Czarnula87 wrote:taaaaaaak..... średnio byłam z niego zadowolona, ale jak to mówią jak dają za free to bierz i nie wydziwiaj
Suuuper... Ja bym chciała tak
A ja właśnie doczytałam że po 30tce spada nieco płodność... A po 35 u kobiety z PCO to już wyższa matematyka żeby zajść. A ja w środę kończę 34 i teraz mam doła -
Anuśka wrote:Suuuper... Ja bym chciała tak
A ja właśnie doczytałam że po 30tce spada nieco płodność... A po 35 u kobiety z PCO to już wyższa matematyka żeby zajść. A ja w środę kończę 34 i teraz mam doła
aj tam przestan. Moj aprzyjaciolka zaszla w ciaze raz dwa (moze po paru miesiacach) a ma PCO o czym dowiedziala sie u gina (bo wczesniej nikt jej o tym nie poinformowal).
-
KotkaPsotka wrote:aj tam przestan. Moj aprzyjaciolka zaszla w ciaze raz dwa (moze po paru miesiacach) a ma PCO o czym dowiedziala sie u gina (bo wczesniej nikt jej o tym nie poinformowal)
.
No ja też dopiero od 2 m-cy wiem o moim PCO bo zmieniłam gina i wreszcie mnie uświadomił