My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:
tulam mocno mocno ale nie ma sie co poddawac !!!!
CzaryMary, Krokodylica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
masz racje a nóż własnie tego potrzebujesz odpoczynku od tego
ja ci powiem ze tez chciałam iśc na moinitoring to tamto ale olałam zobaczymy temperatura sie mierzy obawy sie pisze wiec zobaczymy
czasem po odstawieniu wszystkiego można szybko zaskoczyctrzymam kciuki
-
nick nieaktualnyMasakra jak u mnie jest gorąco!!! Obżarłam się sama całą pizzą a teraz czas na parę kilometrów i kąpiel w jeziorku...!
P.S. Spotkałam znów żonę mojego byłego M na mieście z tą córeczką starszą co mnie nie trawi ale moja głowa była wysoko i puściłam jej szyderczy uśmiech a niech coś się sadzi to powiem jej że jej mężuś tak ją kocha że do mnie pisze...cymcia, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję przyszłych bliźniaków za rozbity 1000!
Co do mierzenia tempki na urlopie - ja to radzę odpuścić. Sama też raczej odpuszczę, choć na wszelki wielki wezmę ze sobą termometr. W zeszłym roku tak czy siak budziłam się na chwilę o 6 rano co by leżaczki fajne nad basenem zarezerwować więc jak bym w tym roku też tak miała to i tempkę zmierzyć mogę. Ale jak nie będzie takiej potrzeby to odpuszczam na 100%.
Co do zdjęć ślubnych to też wam moje wrzucę, my tylko cywilny a bukiet robiłam sama
https://www.dropbox.com/s/y5g0of14ts3rw9z/312_0740.JPGWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 15:06
Krokodylica, marissith, Czarnula87 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Cymcia super
Smarta ale masz talent... Śliczny bukiecikJa też miałam tylko cywilny, ale jak byłam już w 5mc z Zuzią to sąsiad (ksiądz) przyszedł do nas i powiedział że zaprasza nas do kościoła na ślub hi hi i kościelny też się odbył
Tylko że taki malutki
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki..............
wywieziecie mnie na taczce i całe szczęście że nikt nie wie gdzie mieszkam bo bym nie dożyła wieczora, ale............ nie kupiłam testu. Przepraszam, ale obiecałam mojemu małżowi. Prosił bym jeszcze nie robiła testu, bo on się boi że wyjdzie negatywny z powodu tego, że za wcześnie robiony i błaga bym mu zaoszczędziła nerwów i smutku. tak mnie tym rozczulił, ze obiecałam że poczekam jeszcze tydzień. Ale na pocieszenie dodam, że plamienia zamieniły się znów w beżowo/kremowy śluz i obiecuję Wam, że przez następny tydzień nie będę nic mówić na temat moich ewentualnych objawów by nie nakręcać telenoweli.
dla tych Was które mi kibicują i które zawiodłam brakiem testu w dniu dzisiejszym:
Krokodylica, cymcia, Anastazjaaa, marissith, Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość