My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:a co to jest ten putlet Szadółki? bo ja ciemna masa...
-
Katjaa wrote:a co to jest ten putlet Szadółki? bo ja ciemna masa...
-
nick nieaktualny
-
oki kochane lece bo trzeba procha wziasc i chyba czas sie polozyc a maz wyszedl z nory..znaczy z piwnicy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCymcia, ale ciacha wrzucasz, ludzie! Mi też od razu spodobał się ten drugi z lewej, ale widzę, że i wam, babole jedne! Wypier...on jest mój!
Katja no teraz to masz cudnego avatarka. Przepraszam, że zapomniałam o twoim wcześniejszym. O marysi też zapomniałam. Idę się biczować za karę ścierą w kuchni
W sumie to wy jesteście gorzej porąbane niż nastki na tym forum starające się o dziecko. Tak mi się wydaje, że my mamy zryte berety do granic możliwości
Wiem, że gadam sama do siebie, bo śpicie. Idę sobie herbatkę zrobić. Cyklon jeszcze nie przyszedł, ale tak jakoś ciemno się na dworze zrobiło.
Do później.cymcia, marissith, Krokodylica, Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Szalalala cymcia idzie biegać.... Nanana test negatywny, @ brak.... Lalallalaa.....
Witam w klubie. zegnam nadzieje na ten cykl, drugi test (-) i chyba mi sie przez to rowerowanie lutealna wydluzyla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 06:37
-
nick nieaktualnyCześć lasencje
co tu się wczoraj działo, matko kochanazboczuchy, napaleńce niewyżyte
Cymcia bo musisz zrobić rozgrzewkę i później porządnie się rozciągnąć, koniecznie!
U mnei niestety temp spadła poniżej bazowej czyli nie mam już żadnych szans i dzisiaj przyjdzie @
Ale tak jak pisałam 13 dni fl to już przyzwoicie. Mam mega nadzieję, że teraz to już się uda...
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnio miałam problem z utrzymaniem oddechu,a dzisiaj lydki padły.... Ale bol niesamowity, nigdy aż tak nie miałam.... Za pewne zasiedzialam sie za mocno i mało chodzenia
666 post - szatańskoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 07:24
-
Dzien Dobry Panio
wy juz po bieganiu a ja dopiero co z wyra sie zwleklam...zawsze mi sie dobrze spi po bzykanku
... U mnie rzeczy niesamowite juz od rana
otoz temperatura mi sie ruszyla
w dol
i wszystkie wiemy co to oznacza
.. No i termo dziala
... Takie news-y normalnie...z drugiej strony...co do waszych testow to jestem niepociszona absolutnie...nie tego sie spodziewalam i mi sie nie podoba
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość