My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Aktualizacja
16 lipca - Tamka,Anuska
21 lipca - Krokodylica, Smoczyca1,Blondik
24 lipca - Lili83:)
25 lipca - CzaryMary
26 lipca - Biedroneczka83
31 lipca - AshaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:06
-
nick nieaktualny
-
15lipca - Kropka, Nieukowa,
16 lipca - Tamka, Anuska
21 lipca - Krokodylica, Smoczyca1,Blondik
24 lipca - Lili83:)
25 lipca - CzaryMary
26 lipca - Biedroneczka83
31 lipca - Asha
Cymcia...nadal czekamy
Tak jest dobrze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:08
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Malenq jak tam było w słonecznej Italii ???
och boszzzzzzzzzzzz jak mi się wracać nie chciało.....8dni to stanowczo za mało hehehehe..........cudownie...wróciłam wypoczęta, uśmiechnięta, z większym zaokrąglonym brzuszkiem hehehehe:)
zdrówko dopisuje, piękna pogoda w PL też jest:) żyć, śpiewać i tańczyć hehehe
Krokodylica, marissith, Nenaaa, Tamka, Katjaa, justta, cymcia lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:och boszzzzzzzzzzzz jak mi się wracać nie chciało.....8dni to stanowczo za mało hehehehe..........cudownie...wróciłam wypoczęta, uśmiechnięta, z większym zaokrąglonym brzuszkiem hehehehe:)
zdrówko dopisuje, piękna pogoda w PL też jest:) żyć, śpiewać i tańczyć hehehe
No no... to supcioTaki relax dobrze wpłynie na fasolkę
Będziesz miała uśmiechniętego zrelaksowanego bobika
-
A ja od rana na tel....umwóiłam meza na wizyte do lekarza bo od wczoraj boli go a raczej kluje i pulsuje brzuch po prawej stronie blisko pepka.. i w prawej strony ma jakby wiekszy ten brzuch ;/
ja oczywiscie juz panikuje ze moze wyrostek..choc bardziej sklaniam se do przepukliny albo naderwana miesnia brzucha bo wczoraj duzo dzwigal..i to sie matolek teraz przyznal ze sam dzwigal w pracy ;/ ale wole isc z nim dolekarza przed wyjazdem ;/ -
Anuśka wrote:Już działa... Durne wykresy
Kurcze Arienna straszne mi przykroByłaś moim czarnym koniem. Byłam pewna żeś zazieleniona
-
Anuśka wrote:Już działa... Durne wykresy
Jakie 4 osoby? Ja tylko wycięłam 13 i 14Dopisujcie. A Kropka testowała? Coś mnie ominęło?
Kurcze Arienna straszne mi przykroByłaś moim czarnym koniem. Byłam pewna żeś zazieleniona
-
Ania_84 wrote:A ja od rana na tel....umwóiłam meza na wizyte do lekarza bo od wczoraj boli go a raczej kluje i pulsuje brzuch po prawej stronie blisko pepka.. i w prawej strony ma jakby wiekszy ten brzuch ;/
ja oczywiscie juz panikuje ze moze wyrostek..choc bardziej sklaniam se do przepukliny albo naderwana miesnia brzucha bo wczoraj duzo dzwigal..i to sie matolek teraz przyznal ze sam dzwigal w pracy ;/ ale wole isc z nim dolekarza przed wyjazdem ;/
Koniecznie do lekarza go... Jak ma być biba miśków to misiek musi być zdrowyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:szczerze powiedziawszy też byłam pewna, ech ale masakryczny dzień nie dość że @ to jeszcze zaspaliśmy do pracy (męża) pokłóciłam się z nim jak wstaliśmy bo on się wścieka że ja płaczę z powodu okresu, na dworze upał a ja na 14 do pracy......... ku*wa chyba dzisiaj umrę
Arienna przykro mi bardzo.
Nie płacz maleńka. -
14.07 - Nieukowa, motyl1993 (@)
15.07 - Kitty
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja, Ewelcia, Marteczka91
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990, Edka
21.07 - Kocikowa, Krokodylica, Blondik
22.07 - Neli
23.07 -
24.07 - liloe
25.07 - Katarzyna87(-), julita
26.07 - Ola89, Biedroneczka83
27.07 - nadia199191
28.07 - Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy, kapturnica, Zima
31.07 - agus3004, liwi, Another
takie coś znalazłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:16
-
Arienna wrote:szczerze powiedziawszy też byłam pewna, ech ale masakryczny dzień nie dość że @ to jeszcze zaspaliśmy do pracy (męża) pokłóciłam się z nim jak wstaliśmy bo on się wścieka że ja płaczę z powodu okresu, na dworze upał a ja na 14 do pracy......... ku*wa chyba dzisiaj umrę
Nie wolno umierać... Nie zgadzam się... Ale powiem Ci w tajemnicy, że jak ja dostałam @ to też umarłam a i jeszcze jestem lepsza niż Dżizas bo zmartwychwstałam drugiego dnia, podniosłam cycki w górę i od nowa rozpoczęłam cyklArienna, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Koniecznie do lekarza go... Jak ma być biba miśków to misiek musi być zdrowy
Areiennn bardzo mi pryzkro ale nie smutaj sie kochana uda wam sie zobaczysz