My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:no tylko dopeiro jutro lekarz.. ale moze do tej pory nic sie nie bedzie dzialo jak chodzi to go nie boli tylko jakies klucie co jakis czas w okolicach miesnia wlasnie
Areiennn bardzo mi pryzkro ale nie smutaj sie kochana uda wam sie zobaczyszAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Arienna przykro mi bardzo.
Nie płacz maleńka.
ps. jeszcze żeby tego wszystkiego było mało to właśnie okazało się że kupiłam wadliwy woreczek z pop cornem i zamiast się uprażyć to mi się spalił noż ch*j by to strzelił noAsha, Tamka lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:spoko dam radę muszę tylko swoje odryczeć, następnym razem nie będę słuchać małża tylko będę testować, przynajmniej się tak nie będę nakręcać
ps. jeszcze żeby tego wszystkiego było mało to właśnie okazało się że kupiłam wadliwy woreczek z pop cornem i zamiast się uprażyć to mi się spalił noż ch*j by to strzelił no
Kochanie tulam mocno... Oby do jutra.... Buziolki -
Arienna wrote:spoko dam radę muszę tylko swoje odryczeć, następnym razem nie będę słuchać małża tylko będę testować, przynajmniej się tak nie będę nakręcać
ps. jeszcze żeby tego wszystkiego było mało to właśnie okazało się że kupiłam wadliwy woreczek z pop cornem i zamiast się uprażyć to mi się spalił noż ch*j by to strzelił no -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A na emergency nie mozesz go zabrac?
a do szpitala u nas jak cos to bardziej wieczorem bo teraz jakbym pojechala tylko w tym co opisuje t odeslali by nas do rodzinnego ;/ -
nick nieaktualnyArienna wrote:spoko dam radę muszę tylko swoje odryczeć, następnym razem nie będę słuchać małża tylko będę testować, przynajmniej się tak nie będę nakręcać
ps. jeszcze żeby tego wszystkiego było mało to właśnie okazało się że kupiłam wadliwy woreczek z pop cornem i zamiast się uprażyć to mi się spalił noż ch*j by to strzelił no -
gdyby nie to ze to prawa strona to bym tak sie nie martwila. bo obstawialabym nadciagniencie miesnia.. ale ze to prawa str to mam nadzejeze to nie wyrostek.. ;/
temp nie ma , wymotow nudnosci tez nie...
powiedzialam muze jakby zle sie czul w pracy to ma dzwonic albo jechac bezposrednio do szpitala -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Mnie też złapał.... A mam 10kg jabłek i 20kg wiśni do włożenia do słoików
Oj jak mi się nie chce....
Na szczęście moje wiśnie już w słoikach siedzą przerobione. Uffff.
Normalnie poszła bym spać. A przecież się wyspałam. A i tak ciągle bym spała. -
Krokodylica wrote:Na szczęście moje wiśnie już w słoikach siedzą przerobione. Uffff.
Normalnie poszła bym spać. A przecież się wyspałam. A i tak ciągle bym spała.
A no tak... Bo u Ciebie to fasol robi przemeblowanie... Żeby mu się wygodnie mieszkałoTo śpij, leż i odpoczywaj
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Arienna, przytulammocno mocno... odnośnie woreczka z popcornem to na pocieszenie powiem Ci, że my zamknęliśmy pendrive'a w nowym laptopie i wylała nam matryca, nasze pozwolenie na budowę ugrzęzło u konserwatora zabytków, chociaż nasz "zabytek" jest z 1967 roku, zabytek PRL
padł nam w domu router wifii, a pies wytarzał się w zdechłej rybie
cofam się znów te -dziesiąt stron!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:34
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Na szczęście moje wiśnie już w słoikach siedzą przerobione. Uffff.
Normalnie poszła bym spać. A przecież się wyspałam. A i tak ciągle bym spała.
Mi też się chce ciągle spać, ale raczej z innego powodu niż pewnie u CiebieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Dzień dobry
Arienna, przytulammocno mocno... odnośnie woreczka z popcornem to na pocieszenie powiem Ci, że my zamknęliśmy pendrive'a w nowym laptopie i wylała nam matryca, nasze pozwolenie na budowę ugrzęzło u konserwatora zabytków, chociaż nasz "zabytek" jest z 1967 roku, zabytek PRL
padł nam w domu router wifii, a pies wytarzał się w zdechłej rybie
cofam się znów te -dziesiąt stron!!
To u Was jakieś plagi egipskie nastały...Tamka lubi tę wiadomość