My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra najpierw sie witam bo zanim was nadrobie to bedzie południe hehehe mam z 16 stron do nadrowbienia z wieczora hehehe
nio u mnie temp skoczyłatralalala zobaczymy małż wypompowany hehe dzis luz bo i mnie cos wczoraj kuło wiec dziś luz
tescior owu był wczoraj ładnie pozytywny po poleżałam sobie 15 min wiec co ma byc bedzie
a małż lezy wczoraj i cos liczy na palcach pytam co a on oo to bedzie marcowe czy kwietniowe bobo hehehe padłamAsha, cymcia, Krokodylica, Tamka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale sie tu działo wczoraj wow ale panowie hehehehe
a ja wczoraj miałam taką sytuacje ze nie było sie po czym mys wszystko sie zassało
Cymacia ty ranny biegaczu matko ja jeszcze bączyłam w wyrku hehehehe kurcze to co śmigasz po lutke czy jak
Kto tam jeszcze dziś testuje ??? -
nick nieaktualny
-
asha, i biedroneczka -trzymam za Was kciuki:)
ja właśnie dopijam kawkę i zaczynam od zaraz pakowanie, w nocy z czwartku an piatek wylatujemy do Bułgarii;) mam nadzieję, ze będzie fajnie. hotel wydaje się b.dobry;) trzeba się zresetować
temperatura nadal wysoko,ale do soboty/niedzieli jeszcze daleko:( narazie nie testuje zeby nie plakac przed wyjazdem
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolaboga! Co tu sie przez noc działo! Tyle chłopa na nasz babski pokład wpuscilyscie. Ale nic to, ten z aparatem hmmm niezle ciacho... Ciekawe ile cm ma jego obiektyw
katja oczywiście on bezwzględnie dla Ciebie.
Jak ja bym chciała mieć taka motywacje żeby przed praca biegać...marzenie..
Dla tych które dzisiaj testują przesylam pozytywna energie i sciskam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:14
-
13 lipca - Marissit, Anastazjaaa, Anuśka,
14 lipca - Arienna, Kropka, Nieukowa,
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica, Smoczyca1
24 lipca - Lili83:)
25 lipca - CzaryMary
26 lipca - Biedroneczka83
31 lipca - Asha
???????? - Cymcia
Nareszcie znalazlam...matko 100 stron musialam wrocic...trzeba zaaktualizowac
Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
wiesiolek tylko do owulacji po moze powodowac chyb skurcze macicy czy jakos tak .
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Dybry... Ja dzisiaj wstałam... I za to jestem wdzięczna
Właśnie sąsiad wrócił z giełdy i przywiózł mi 20kg wiśni, więc kolejny dzień spędzę w słoikach
Miałam na tą betę jechać bo okres się zakończył po 24godz i nie wraca, ale tempka jest tak niska, że sobie daruję. Zamówiłam testy i może w środę, czwartek przyjdą, to dla pewności sobie strzelę jednego.
Malenq jak tam było w słonecznej Italii ??? -
13 lipca - Marissit, Anastazjaaa,
16 lipca - Tamka, Anuska
21 lipca - Krokodylica, Smoczyca1,Blondik
25 lipca - CzaryMary
31 lipca - Asha
Cymcia...nadal czekamy. Kto juz wypada z lisy bo ja demencje mamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:04
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:13 lipca - Marissit, Anastazjaaa, Anuśka,
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica, Smoczyca1
25 lipca - CzaryMary
31 lipca - Asha
???????? - Cymcia
Nareszcie znalazlam...matko 100 stron musialam wrocic...trzeba zaaktualizowacAsha lubi tę wiadomość