Na poczatku 2015 znajde 2 kreski ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem ze jeszcze duzo czasu ale nadzieja umiera ostatnia, chcialabym zobaczyc 2 kreski na poczatku 2015 roku. mam nadzieje ze wy rowniez
zapraszam wszystkie szczesliwe przyszle mamusie 
nick nieaktualny, rodzynka66 lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie

Ja jestem przez 3miesiace na tabletkach anty żeby mi wyregulowaly cykl i zlikwidowaly plamienia po miesiaczkowe
Także dopiero gdzies w polowie stycznia zaczynam staranka
niestety . . .
Ale lepsze to niż nic
Po tabletkach czyli w polowie cyklu mam Stosunki Celowane Typowo Na Zajscie W Ciaze
bo jak to mój gin powiedzial bede NAD PLODNA
magdalena1991, lauda. lubią tę wiadomość
-
Basiulaka tez tak myślałam a tabletki anty wcale nie wyregulowują cyklu tylko usypiają jajniki które po nich moga sie budzieć nawet 6 miesięcy niestetybasiulkaa_89 wrote:Witajcie

Ja jestem przez 3miesiace na tabletkach anty żeby mi wyregulowaly cykl i zlikwidowaly plamienia po miesiaczkowe
Także dopiero gdzies w polowie stycznia zaczynam staranka
niestety . . .
Ale lepsze to niż nic
Po tabletkach czyli w polowie cyklu mam Stosunki Celowane Typowo Na Zajscie W Ciaze
bo jak to mój gin powiedzial bede NAD PLODNA 
z tą nadpołodnością też lipa odstawiłam 13 kwietnia i co jakoś do tej pory nic 
ale trzymam kciuki za ciebie
nick nieaktualny, magdalena1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
po anty tez hormony zaczynaja szalec i sa uwalniane jajeczka, i zwiekszone szanse na zajscie, inaczej w przypadku brania tabletek anty jako anty a inaczej by obudzic nasze jajniki po przestaniu braniaJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]

-
czesc
mogę się dołączyć? to mój 4 cykl starań ale dziś wizyta u Gin i potwierdział 2 torbiele (prawdopodobnie endometrioza
wiec czekamy do @ a pozniej tabletki anty 3 m-ce zeby wyciszyc jajniki i zobaczyc czy torbiele sie wchloną. Wiec starania pełną parą zaczynam od lutego 2015 ...no chyba ze @ nie przyjdzie...na co w sumie sie zbytnio nie nastawiam .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moze cos o sobie, Jestem mama kochanego Aniolka. otoz zaszlam w ciaze mysle ze 1 lipca, ale Aniolka traktuje jako prezent slubny moze nawet i w noc poslubna? kto wie, zaczela sie radosc wyczekiwanie, az do 5 wrzesnia kiedy dowiedzialam sie ze serduszko mojego malego Aniolka nie bije, wedy szpital tabletki poronne, 6 wrzesnia o 9,30c mialam zabieg;( nie pochowalam malenstwa. dzis jest 15 pazdziernik a ja wciaz na zwolnieniu, smutno mi jest bardzo mocno, w czwartek 1 dzien w pracy po ciazy, a dzis wszystkich aniolkow ktorych rodzice nie pochowali w tym tez mojego malenstwa ;(Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]

-
nick nieaktualny
-
bierz, nie zaszkodzi, skoro tyle czekasz 3 miesiace to nie tak wiele, okres regularny wiec zleci 28 dni * 3 miesiace i na kolejne malutka fasolka
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]

-
nick nieaktualnyJa po tabletkach anty branych jako anty zaciążyłam w 3 miesiące wiec to zależy od organizmu. tylko u mnie niestety ciąża ta się nie donosiła ale czy to wina tabletek? nie mam pojęcia.
Ja też dostałam je ale na "regeneracje" siebie, by nie zaciążyć w kolejnych 6-12 miesięcy. I na razie biore.
ja też się wpisuje ale może gdzieś w polowe 2015 jak dobrze pójdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:21

9 

ty mnie nawet nie strasz !!! Niewiem co mam zrobic teraz !!! To jest dobry gin wiec dlatego mu zaufalam tym bardziej prywatny !!!