Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Mam dowcipne, bo mdlałam po tych podjęzykowych.
Cześć Alka!
Ja biore od poczatku ciazy dowcipne,a wlasciwie od dni plodnych przed ciaza
Powiedz mi te pod jezyk sa brzydkie w smaku? Bo mi ginka mowi,ze moge pod jezyk biore,ale jakos nie jestem przekonanaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Złota wrote:Mam dowcipne, bo mdlałam po tych podjęzykowych.
Cześć Alka!
Ja biore od poczatku ciazy dowcipne,a wlasciwie od dni plodnych przed ciaza
Powiedz mi te pod jezyk sa brzydkie w smaku? Bo mi ginka mowi,ze moge pod jezyk brac,ale jakos nie jestem przekonanaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:36
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Dlatego teraz nie zbadam. Zbadam jak odstawię.
EDIT: Alka, te pod język nie są smaczne, długo się rozpuszczają i zostawiają posmak długo po przełknięciu ostatnich resztek tabletki. Smak ciężko opisać. Połączenie wapna, papieru toaletowego i mleka. Bleee. Mi było po nich słabo i niedobrze, mdliło mnie, a w pracy raz zemdlałam po nich. Poza tym, zanim zdążyłam się pozbyć smaku tabletki, musiałam brać kolejną, bo miałam je 3 razy dziennie. Wole 2x1 dopochwowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:41
-
Dzień dobry
Miło że o mnie pamietacieja Was codziennie czytam tylko nie zawsze udzielam
U nas dobrze,powiadomilismy rodziców i moja siostre ,radość w rodzinie niemała;)
Beta rosnie,dzisiejsza 5144
Tsh wysokie 4.97 a anty TPO 285.9 ale jutro juz mam endo -tesciowa miasto przetrzepała i zalatwiła
Martuś nie wiem co powiedziec...to takie niesprawiedliwe co się teraz dzieje z dzieciatkami..ale trzeba być silnym i walczyć !
Santoocha dobrze ze twarda bylas,nie daj sobie w kasze dmuchać
Co do wyjazdów i dolnego ślaska to Zamek Ksiąz polecam my tu sesje ślubna mieliśmy
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:46
olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Podobno ma mniejsze skutki uboczne. Ja biorę dowcipnie, pierwszy raz więc nie mam porównania.. Tylko z opinii innych dziewczyn.
Jakie skutki uboczne? Mi mowili ,ze dowcipna lepiej dzialaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Przedszkolanka,nawet nie wiedzialam,GRATULUJE Kochana. Ja tez mialam takie tsh,a teraz biore 75 euthyrox i mam super wynik 0,...iles tam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.