Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci ze w środku byłam tylko za młodu bo teraz zawsze ludzi mnóstwo...a teraz drogi tam remontują i czasem masakra jest-zwłaszcza jak wystawa kkwiatów była :o
A Pszczyna to za Rybnikiem :o mam tam rodzinie to niedaleko od nich ale od nas z 4h drogi conajmniej ;o -
nick nieaktualny
-
Byłam w Książu - zapiera dech w piersiach. Chciałabym pojechać jeszcze do Zamku Czocha. Na zdjęciach wygląda bosko.
Teraz byłam w trzech ruinach zamków: W Bodzentynie, Chęcinach i Krzyżtoporze.
Hmm, to w następnym cyklu będę badać ten progsteron. Teraz już jestem 6 dpo, to chyba bez sensu. Czy zrobić i zobaczyć czy w ogóle wzrósł?
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:A to ja nadal na mapie się nie znam haha :p
Wszystko zależne jest którą stronę obierzesz na dojazd
Rybnik - Jastrzębie - Pawłowice - Pszczyna
Katowice - Tychy - Pszczyna
Katowice - Żory - Pszczyna
Możliwości jest dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 15:26
-
Złota wrote:Byłam w Książu - zapiera dech w piersiach. Chciałabym pojechać jeszcze do Zamku Czocha. Na zdjęciach wygląda bosko.
Teraz byłam w trzech ruinach zamków: W Bodzentynie, Chęcinach i Krzyżtoporze.
Hmm, to w następnym cyklu będę badać ten progsteron. Teraz już jestem 6 dpo, to chyba bez sensu. Czy zrobić i zobaczyć czy w ogóle wzrósł?Złota lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Mi się ustabilizowało ok 12-13tc, a porzygiwałam jeszcze do 17tc. Ale to nie reguła.
Anaaa, byłas już na wizycie? Chyba coś mi umknęło.
Przed 18 zamierzam pogadać z tą moją nieszczęsną stażystką. Kurde, stresuję się jak przez najgorszym egzaminem. Nigdy jeszcze nikogo nie zwalniałam/wywalałam.
-
Śliczne Ania!
Dziewczyny, mam taki okropny ból miesiączkowy, że chyba zaraz pojadę na pogotowie. Nigdy nie miałam takich bóli przed okresem. Dzisiaj mam 12 dzień lutealnej i po prostu skręca mnie od środka..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Przy takich bólach i tak niskiej temperaturze nie ma szans. Masakra jakaś. Idę leżeć, nic mi nie pomaga. Nospa jak cukierek
mam też bolesne miesiączki więc wiem jak to jest.. potrafie zemdleć tak czasem boli ..