Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, ale poszło wszystko zgodnie z planem?
Aniu chcę zobaczyć te prace, a szczególnie te róże z rajstop, bo szczerze to mnie zaintrygowały
Monia, ja byłam 2 razy (poza tym jak się rodziłam) Nie jest to żadne spa ani nic w tym rodzaju, ale przynajmniej miałam gości, którzy przynosili mi prezenty. A za drugim razem była taka zabawna babeczka ze mną na saliW sumie nie do końca zabawna, ale chciało mi się z niej śmiać
Misty, to leż, leż, leż i jeszcze raz leż i odpoczywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:49
Z. lubi tę wiadomość
-
Tak .. 5 zmian zalatwionych
ale robily dziewczyny ze stresu glupie bledy np nie wpisaly godziny umowionego pacjenta.. albo nie umyly przed zrobieniem plynow rak,.. takie niby drobnostki ale jednak ;/
na penwo 4 dziewczynyodpadna bo komplentnie nic nie zrobily ...
Ale ogolnei spisalam sie jako przewodniczaca komisji egzaminacyjnejLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:A to cos takiego jest? Moja kolezanka pracowała jako asystentka i bez zawodu zwiazanego z tym
jak nie maja dyplomu konczenia takiej szkoly to jesli pracuja na NFZ z ekarzem to wkrotce moga stracic prace bo NFZ wymaga dyplomu .. nie wiem jak jest w prywatnych ale generalnie wola juz z kwalifikacjami
-
Natka098 wrote:ja jutro rano do gina, boje sie ze cos mi sie porobiło ze nawet lutka nie działa na mnie
-
nick nieaktualny
-
grape9 wrote:Lena87 czy możesz podesłać te książki??
Szukam wszędzie "O dziecku, które odwróciło się na pięcie" i nigdzie nie mogę znaleźć.
Dwa tygodnie temu straciłam dziecko w 12 tc i gdzie tylko mogę szukam - informacji, pocieszenia, wsparcia.
Będę wdzięczna. Mój mail [email protected]przykro mi bardzo
alka89 wrote:Jedna tetnica pepkowa,to sie wiaze z wada serduszka,bylam juz u kardiologa...martusia1986 wrote:Witajcie kochane..
U nas niestety kropunia odchodzi
Tak bardzo to boliMisty87 wrote:Jestem i ja po wizycie...
Dobra i zla wiadomosc.
1. Male rosna,zdrowe, jeden wazy 550g,drugi 460g. Doktor mowi,ze to niewielka roznica przy dwojce. Maja po okolo 25cm.
2. Niestety Kubus sie odwrocil nozkami w dol i wpycha doslownie w szyjke stopki, mam rozwarcie i w czwartek ide na oddzial. Bede miala szew na szyjce ...poplakalam sie po wyjsciupo prostu sie boje.
Ale dzieci najwazniejsze. Male dzieli tylko cienki worek owodniowy od swiata i jesli on peknie to zaczne rodzic
hej wam dziewczynki ja tylko na chwilke i zaraz spadam...ide z pieskiem na spacerek jeszcze i pojde nynac:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
zeby bylo smiesznie to to wielkie boom jest od 2 lat .. narobilo sie yle asystentek ze treaz nasz genialny minister chce wydac nowe rozporzadzenie ..i tu uwaga ze traz asystentka juz nie bedzie wazna bedzie Hgienista stomatologiczna tylko sie liczyla..
Asystentka- rok nauki
Higienistka 2 lata ...
powallilo ich jak nie wim