Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się po wizycie. No więc:
Synek ma się dobrze. Płeć potwierdzona w 100% Jest bardzo ruchliwy, nie dał się zbadać. Pielęgniarka podłączyła mnie pod ktg. Przez mikrofon było tylko słychać jak sobie pływa w brzuchustwierdziła, że nic nie usłyszymy. Leżałam tak 20 min. Wszystko jest ok.
Gin zrobił usg i byliśmy wszyscy w szoku. Mały leży prawie do góry nogami i jest odwrócony twarzą do dolnej ściany macicy. W ogóle nam się nie pokazał. Za to wypiął pięknie tyłek i mamy zdjęcie jego nogi i pisiorka
Serduszko udało się uchwycić za 5 podejściem. Wszystko jest w normie. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Będą mi badać poziom cukru.
W 30 tyg mamy się zgłosić do szpitala ustalić wizytę z położną i dopełnić wszystkich formalności związanych z porodem
Teraz biorę się za sernika z brzoskwiniami
Za niedługo wrócę i biorę się za nadrabianieprzedszkolanka:), Little Frog, Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość
-
Another, odpoczywaj.
Santoocha, jak rozmowa? Oj, wydaje się, że szefowie są wredni, ale oni też lekko nie mają.
Ania, genialny bukiecik!
Anaaa, to łobuziak mały jeden!Tak wystawił pupę zamiast ładnie pozować do zdjęcia
Misty, biedaczku...zdrowiej szybciutko!
Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to będę dopisywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:17
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja po wizycie...
Dobra i zla wiadomosc.
1. Male rosna,zdrowe, jeden wazy 550g,drugi 460g. Doktor mowi,ze to niewielka roznica przy dwojce. Maja po okolo 25cm.
2. Niestety Kubus sie odwrocil nozkami w dol i wpycha doslownie w szyjke stopki, mam rozwarcie i w czwartek ide na oddzial. Bede miala szew na szyjce ...poplakalam sie po wyjsciupo prostu sie boje.
Ale dzieci najwazniejsze. Male dzieli tylko cienki worek owodniowy od swiata i jesli on peknie to zaczne rodzic -
Musi byc dobrze...ale sama wizja szpitala mnie przeraza. Jeszcze przez moja niewyleczona chorobe bede zapewne dluzej lezec, bo nie moga zrobic szwu przy infekcji. Beda robic wszelkie wymazy i dopiero stwierdza czy moga zrobic zabieg.
-
Anaa
super wiescie
Misty spokojnie kochana na pewno bedzie dobrze siostra miala zakladany szew i dorzymala do 35 jakos tyg zdjeli jej szew i po kilku godzinach zaczela rodzicfakt maluch wczesniak ae wazne ze zdrowy u Ciebei bedzie na pewno dobrze
MOnia nie boj sie stymulacji:) bedzie szczesliwa zobaczysz
Zabeczkonawet nie myslalam ze takie cudenk mozna zrobic z bibuly
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Musi byc dobrze...ale sama wizja szpitala mnie przeraza. Jeszcze przez moja niewyleczona chorobe bede zapewne dluzej lezec, bo nie moga zrobic szwu przy infekcji. Beda robic wszelkie wymazy i dopiero stwierdza czy moga zrobic zabieg.
kochana, ale w szpitalu będziesz od stałym nadzorem !!! ciąza bliźniacza to wiesz jest wszystko trudniejsze .. Ależ ten mały to urwisek.. -
Misty87 wrote:Musi byc dobrze...ale sama wizja szpitala mnie przeraza. Jeszcze przez moja niewyleczona chorobe bede zapewne dluzej lezec, bo nie moga zrobic szwu przy infekcji. Beda robic wszelkie wymazy i dopiero stwierdza czy moga zrobic zabieg.
ale bedzie dobrze
-
Ania_84 wrote:Anaa
super wiescie
Misty spokojnie kochana na pewno bedzie dobrze siostra miala zakladany szew i dorzymala do 35 jakos tyg zdjeli jej szew i po kilku godzinach zaczela rodzicfakt maluch wczesniak ae wazne ze zdrowy u Ciebei bedzie na pewno dobrze
MOnia nie boj sie stymulacji:) bedzie szczesliwa zobaczysz
Zabeczkonawet nie myslalam ze takie cudenk mozna zrobic z bibuly
a co do preentu to śliczny bukiecik Ci zrobili uczniowie -
Misty, ja to jestem jakimś ewenementem jeżeli chodzi o szpitale, bo absolutnie mi to nic nie przeszkadza. Pomyśl sobie, że będziesz się czuła bezpieczniej będąc pod stałym nadzorem. Postaraj się nastawić pozytywnie
Aniu, ja to uwielbiam robić takie rzeczy z bibuły czy papieruAle jak czasami widzę niektóre prace, to aż szczęka opada
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no nawet nie myslalam ze dostane cos bo w sumei wychowawca jestem na papierze ale od czasu do czasu jak mieli problem to przycholdzili i ja rozwiazawalam go
a dzis na egzaminie mielism dwie ciezarnejedna juz w mega zaawansowanej ciazy a druga blizniaczej
sie nanudzilam w tej komsji jak cholera -
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Misty, ja to jestem jakimś ewenementem jeżeli chodzi o szpitale, bo absolutnie mi to nic nie przeszkadza. Pomyśl sobie, że będziesz się czuła bezpieczniej będąc pod stałym nadzorem. Postaraj się nastawić pozytywnie
Aniu, ja to uwielbiam robić takie rzeczy z bibuły czy papieruAle jak czasami widzę niektóre prace, to aż szczęka opada
-
Dziekuje Wam za wsparcie.
Zabieg, po prostu zaloza maly szew na szyjce, doktorek pokazywal w jaki sposób ale chyba wole nie wiedziec...
Ide kochane troche poprzytulac sie do meza. Musze lezec lezec i jeszcze raz lezec...
Aniu ciesze sie niezmiernie,ze maluszek zdrowo rosnie! :* -
jutro wam wrzuce kilka ich prac..no po porstu boskie z rajstop robia roze
z pudelek po butach piekne pudelka ozodbne
no po prostu boskei