Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:zeby bylo smiesznie to to wielkie boom jest od 2 lat .. narobilo sie yle asystentek ze treaz nasz genialny minister chce wydac nowe rozporzadzenie ..i tu uwaga ze traz asystentka juz nie bedzie wazna bedzie Hgienista stomatologiczna tylko sie liczyla..
Asystentka- rok nauki
Higienistka 2 lata ...
powallilo ich jak nie wim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
doklandie - hogienistka o juz co inengo bo moze wykonywac samodzielnie usuwanie zzlogow, piaskowania, i inne male zabiegi asystentka tylko asystuje i utrzymuej gabinet w gotowosci do pracy
-
Przedszkolanko miło Cię widzieć :* tak rzadko do nas zaglądasz.
Mówisz, że powiadomiliście rodzinę - super! Domyślam się jak bardzo się cieszyli
Daj znać po wizycie u endo. Ja też mam problem z tsh. Biorę l-thyroxin 50.
Hej Ala, jak się czujecie?
Lena ;*
Sara ciężko powiedzieć. Każdy inaczej boryka się z mdłościami. Mi dokuczały od 3 do 4 miesiąca
Ania śliczne to jest!
Another tulę mocnooby jak najszybciej przeszło. Spróbuj wziąć coś silniejszego, bo nospa raczej nie pomoże..
Monia nie bój się! Jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki
Hej Natka :*
Daj znać po wizycie.
Misty, strasznie to brzmi. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. Też bym się pewnie popłakała i była przerażona.
Lekarz wie co robi, więc myślę, że będzie dobrze. Nie stresuj się Kochanawypoczywaj.
Zdrowie maluchów najważniejsze. Duże już te Twoje serduszka
Kasia jak tam kijki? -
Natka098 wrote:Tak żabko wszystko mi naprawią młotkiem i przecinakiem
W sumie @ sama się wystraszy i przyjdzie
I zgadzam się z tym zdaniem dotyczącym dbania o higienę i do tego dodałabym zapoznanie się z nazewnictwem tych wszystkich sprzętów i leków, które znajdują się w gabinetachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:21
Z., Natka098 lubią tę wiadomość
-
Natka..spoko luz ja zawsze mowilam mojemu .. jak sie spozniala mezu czyn powinnosc i przeczysc rury
moze wreszcie sie ruszy
XxMoniaXx, Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny możecie mi powiedzieć czemu tak to jest , że 14 dc gin powiedziała, że owu sie nie zanosi , nie ma ani jednego pęcherzyka, dzis 20 dc test owu pozytywny ??? od nast cyklu CLO .
pozatym moze mowil ze nie ma dominujacego
a w ciagu 6 dni moze sie sporo smienic
pecherzyki rosna do 2mm na dobemoze mialam n p 1 albo dwa akie nie za duze mniejsze niz 14 mm i uznal ze nie bedzie owu ( bo oni zakladaja ze kazda kobita ma 28 dniowe
)
dwa ze przez nerwy stres pecherzyki moga wolniej rosnac wiec relaksujcie sie na łózku i nietylko sexowniei nie patzr na testy itp itd )
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ania, udawało się mężowi przepchać te rury?
heheh no po jakims czasie w koncu takale zacieralam tylko rece ze nie przychodzi
bo musisal czesciej i lepiej przepychac
hehehe
XxMoniaXx, Little Frog, Natka098, Z., Lena87 lubią tę wiadomość