Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry
Jestem, jestem i czuwamnie mam weny na zebranie swoich mysli w slowa wiec sobie milcze. No i z tel. tez nie latwo. Ale jak czytam to nie potrafie nie dac lajka
to taki dla mnie wyraz roznych emocji ktore we mnie wzbudzacie jak was czytam
ze wspieram ze cos mnie rozbawilo ze z czyms sie zgadzam ze chce wam przeslac pozytywne fluidy
Moniu masz dziś ladny okrągły przebieg od ślubu. Gratuluję!
Misty wspieram. Będzie dobrze. Najważniejsze ze lekarz zauwazyl to. Teraz bedziesz pod opieką. Nie boj się
Pozdrawiam was ciepłoLittle Frog, XxMoniaXx, Anaaa:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
oki kochane zmyakm sie polozyc bo padnieta jestem a pozatym moja kicia szanowna daje mi znac ze cas spac
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hej
jak sie czujecie ?
A nie ma co narzekac.Czuje sie dobrze,mały fika sobie. Nerki podleczone,zobacze za tydzien czy cos sie zmieni. Mam na cos uczulenie i tak mnie w nocy stopy swedza i dlonie ,ze chyba nic mnie w zyciu tak mocno nie bolało,mam nadzieje ,ze minie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Sprzedałam przed chwila mojego golfa 3,szkoda mi bo za grosze,jezdzil jeszcze,ale nie chcialam juz w niego inwestowac ani troche ,za miesiac oplaty,oc...jutro pojade na zakupy to moze humor wrociTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.