Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabciu, Twoje Kochanie dba o to żebyś miała co robić
Ja z moim mam podobnie. Wiecznie szuka kluczy do mieszkania. Ahh te chłopy
Ola, trzeba się troszkę wyżyćtakie są burze hormonów, ale nikogo nie zabijaj
ewentualnie tłumacz
Rudasku trzymaj się tam! Z czasem te mdłości miną
Natka, mam nadzieję, że ta @ nie będzie bardzo obfita ..
Santoocha, Synuś wyczuł Twoje zdenerwowanie. Ja tak miałam ostatnio po wizycie w socjalu. Cieszę się, że masz to za sobą. Lepiej zwrócić koszty za miesiąc stażu niż za 3 miesiące. Poza tym nie wiadomo czy dziewczyna po tym czasie sama by zrezygnowała. Nie mielibyście pewności. A nie daj Boże jakby powiedziała, że nic nie znalazła i nie zrezygnuje to wtedy byłby problem. Nie warto ryzykować dorobku życia dla niekompetentnej osoby, która w bardzo krótkim czasie by to zniszczyła. Biznes, klienci i renoma najważniejsza. Trzymam kciuki żeby UP szybko zareagował na pismo i żebyście szybko znaleźli kogoś na jej miejsce. Są pewnie osoby, które z chęcią podjęłyby staż i doceniliby szansę na zdobycie doświadczenia.
Tak w ogóle to witam Was Kochaneolka30, Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySantoocha bardzo dobrze zrobiłaś, bo by było tylko gorzej, wczoraj też byłam śpiąca i ostatnio dużo kawy piję, ale zazwyczaj lurki.
Apropo potopu jak to dobrze że mieszkam na parterze, właśnie włączyłam pranie i wąż wyskoczył, na szczęście zauważyłam inaczej by był wielki potop, a tak to tylko małe podtopienieolka30 lubi tę wiadomość
-
Anaaa ja wszystkim zapowiedziałam, szczególnie mężowi, że będę nie do zniesienia przez najbliższe tygodnie, ale sam jego widok działa na mnie jak płachta na byka, zwłaszcza że ostatnio o co go nie poproszę to albo spieprzy, albo ma problem zrobić.. Po co komu chłop?? Przecież można mieć samą spermę.
zizia_a lubi tę wiadomość
-
witam w 21 tygodniu:))
miałam dziś krzywa cukrowa.
wstałam o 6.
o 7.15 byłam pod ambulatorium.
60 osób.
pierwsze pobranie o 8.20, potem glukoza- ohyda, bleee...i co godzinę do 10.20 pobrania..
mam nadzieje,ze robi się to tylko raz w ciąży bo nie ręczę za siebie. Dwa razy prawie zemdlałam.
potem zażyłam euthyrox i sniadanie jadlam o 11.
od 4.30 do 6 męczył mnie upierdliwy komar...
teraz jestem w pracy. zaraz sie zbieram do domu..musze sie troche przespac tym bardziej,ze bede piec dwa cista na jutr- urodziny w pracy...
pozdrawiam Was wszystkie i wysyłam wiruski.................
Babooocha -
Olka, biedny ten mąż będzie przy Tobie
Ale ja też czasami tak mam. Szczególnie jak sobie wyobrażam, że będzie inaczej, a on mnie tak drastycznie sprowadza na ziemię np jak bierze komputer podczas gdy ja chcę rozmawiać. Temat rzeka.
Santoocha, dziwi mnie podejście tej stażystki...w sumie musiała trochę wysiłku włożyć w studia. A na słowo też nie ma co jej wierzyć, że się zwolni. Ja jakbym gdzieś na staż szła, to bym na rzęsach chodziła, żeby mnie ktoś zatrzymał w pracy. A jakbym czegoś nie umiała, to bym zrobiła wszystko, żeby się nauczyć. W końcu chyba od tego są staże....
Teraz jak chodzę na ten kurs, to się bardzo dziwię niektórym. Np jedna laska ma faceta szweda, może jej wszystko wytłumaczyć i pomóc, ona nie pracuje, więc sama też może coś poczytać....chodzi już rok na ten kurs, a mniej umie niż ja. Na zajęciach siedzi i pisze smsy, słucha muzyki. Mi to zależy, żeby w miarę możliwości jak najszybciej skończyć i może ewentualnie iść gdzieś dalej, a nie stać w jednym miejscu...olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
http://wrzucaj.net/images/2014/06/25/10474275790540454313467218769537n.jpg
to moje DZieciątko!
Ma aż 0,7 cmi seruszko pieknie bijeeeeeeee!!!!!!!1 aaaaaaaaaaaaaa
rodzimy w....walentynki: hihiihhiihhi
Pan PAPA swietny, Dziewczyny na prawde....o gustach sie nie dyskutuje...przystojny jest ale znów dupy nie urywa! ale jajcarz supercały czas smieje i zartuje
bardzo delikatny, wygadany, miły i usmiechniety!
kolejna wizyte mamy 23 lipcaaaa !!!!!
Pan wzrost ok 175-180cm, myśle ze ok 43-45, opalony i uwaga...włoski na żel z pasemkami ( bleeeeeeeeeee ) ale ogolnie fajniuchny!!!!
karte ciązy założył i jest wszystko gites!!!!!!!!Natka098, Maniuś, Ania_84, Little Frog, olka30, santoocha, Anaaa:), Misty87, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek gratuluje,ciesze sie ze wszystko ok
A tak ogolnie to dzien dobry wszystkim:)
Misty trzymaj sie,bedzie dobrze,tak jak Ci juz dziewczyny pisaly,bedziesz pod kontrola w szpitalu,wrocisz i bedzie dobrze...napewno!!!
U mnie jeszcze @ a chcice mam jak nie wiem:)Ale bedziemy dzialac...ale na najblizsze 3 msc. sie nie nastawiam... -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:jak tam Monia dziś samopoczucie?
mało jestem na forum , tak raczej z doskoku bo mam dużo zajęć dziś .. czekam, oczekuje, namawiam @ , żeby już przyszła bo chce zacząć CLO
A u Ciebie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:53
-
Hej wszystkim!
Dziekuje raz jeszcze za kolejne slowa wsparcia!
Anaaa i Fidelissa wczesnie jakos pijecie ta glukoze. Mi jeszcze nie kazal,a bratowa tez miala dopiero w 3 trymestrze.
Alka co do swedzacych stop i dloni to ponoc objaw ciazy. Ja tak mialam ze stopami w nocy, nonstop drapalamale po tyg przeszlo. Ponoc jak jest nie do zniesienia swedzenie to jest cos nie tak.
Zaba masz przeboje z tym swoim mezulkiem
Santoocha dobrze zrobilas z ta laska, masakra jacy ludzie sa beznadziejni! Nic tylko zyczyc jej zeby kiedys znalazla sie na Twoim miejscu i na wlasnej skorze to poczula.
Manius :*
Monia jeszcze 2 mc i rocznica slubu
Rudasku piekna kropa!
Zetka mam tak czesto, czytam ale nie mam weny napisac
Ja dzis porobilam male zakupki do szpitala, teraz leze. Mezus przyniosl zupke, mam tez pyszne slodkie truskaweczki.
Little Frog, Maniuś, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Rudasku śliczne dzieciątko
ale Ci zazdroszczę, ale tAK pozytywnie
już widać, że podobna/ny do Ciebie.. ale wg mnie chłopak
Mam nadzieje ze Chlopaktak mi sie wydaje...obym sie nie myliła
no a jak chlopak to niech bedzie cały tatus
bedzie rwał laski na niebieskie oczęta
:D:D