Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Z, trzeba było wtedy zacząć zbijać fortunę
No, to widać, że jest nas więcej obdarowanych niesamowitą zdolnością do samookaleczania ;]
To ja regularnie jak golę miejsca trudniej dostępne, to przejadę maszynką po paznokciach ;]Little Frog lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś myłam taką wysoką szklankę na piwo i tak pękła, że została mi z niej bransoletka, zamiast delikatnie i powoli ściągnąć ją z ręki, to w panice ściągnęłam ją dość szybko....wiadomo z jakim skutkiem...ale teraz już mam w głowie dwa miliony sposobów jak ściągnąć taką "ozdobę" i nie zrobić sobie krzywdy.
Another, nie wiem czy pytać co się stało, bo chyba zbytnio nie masz ochoty na rozmowę. Trzymaj się i mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień.Another, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki
Mam prośbę do tych które mają facebooka
wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu
bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża
będę baaardzo wdzięczna
-
nick nieaktualny
-
Misty ja mam w książeczce ciąży, że to badanie niby między 24 a 28 tyg się robi. Co do truskawek to wcinam kilogramami
Jak się czujecie Kochana?
Rudasek, Melula przerwała wysyp chłopaków, więc może teraz dla równości będą same kobityhehe Co by nie było, ważne żeby zdrowe
Kasiu widzę, że bardzo aktywnie spędzasz czasbasen i kijki, super! Życzę upragnionych efektów.
Żabka, Z, ze mnie też taka sierotkateż zawsze coś wysypię, wyleję, poparzę się albo skaleczę. Norma. Mąż się zawsze ze mnie śmieje. Kiedyś potrafiłam na ulicy przywalić głową w latarnie i powiedzieć "przepraszam" - taka zawieszona byłam xD Albo jak mąż mnie oblał wodą i chciałam mu oddać, to szklanka wyleciała mi z rąk, rozbiła się o futrynę, mężowi na szczęście nic się nie stało, a ja miałam porozcinaną rękę i trafiłam do szpitala
obeszło się bez szycia.
Another, jak to ja zawsze mówię: wszystko jest do dupy, tylko pasta jest do zębów. Nie smuć się Kochana. PrzytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:09
wioleta4444, Z., Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny zabka współczuje oparzen w aptece sa takie plastry chlodzace dziaiaja cuda zarowna na poparzenia woda jak i na te sloneczne wyprobowalam na mezu w tamtm roku i na sobie...bo robiac nalesniki maz bardzo chcial mi pomoc i mowi daj ja jednego chce zrobic no to mu dalam ale jak nie umial rozprowadzic ciasta na cala patelnie powiedzialam daj pokaze ci i bedziesz robil i on mi dal a ja nie popatrzylam ze nie podawal mi raczka tylkoja podnipsl wiec oczywiscie zlapalam za goraca poatelnie mialam cala dlon oparzaona...(oczywiscie wina meza bo jak mi podal:D)
Little Frog, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️