Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
miał zostać w szpitalu, dostał kroplówkę i 2 zastrzyki.. siedziałam przy jego łózku 2 godz chyba i starałam sie nie płakać... tak sie bałam...
mąż nie chciał zostać w szpitalu i sie wypisał. Boje sie co będzie jak leki przestaną działać... -
XxMoniaXx wrote:a mężu trafił z powodu ukąszenia pszczoły w usta od wewnętrznej strony na IP, bardzo spuchł
bałam się, że sie udusi.
Uświadomiłam sobie jak bardzo go kocham :*Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
MOnia biednactwa.. nie dziwie sie ze sie przestraszylas i maz tez ;/ ale dobrze ze jest juz ok .. moze ma alergie od ukoaszenia pszczoly ??
a to moj prezent od męża
Anaaa:), Kaśka28, wioleta4444, Natka098, Z., Little Frog, Lena87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:MOnia biednactwa.. nie dziwie sie ze sie przestraszylas i maz tez ;/ ale dobrze ze jest juz ok .. moze ma alergie od ukoaszenia pszczoly ??
a to moj prezent od męża
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Moniu będzie dobrze. Gdyby miało się coś poważnego dziać jak zastrzyki przestaną działać to by go ze szpitala nie wypuścili. Teraz już powinno byc okej
Pewnie pupka tylko bedzie boleć od zastrzyków
Pomasuj ukochaj i będzie mu od razu lepiej.
I to prawda że doceniamy bliskie osoby w kryzysowych sytuacjach. Myślę że każda z nas nie potrafi wyobrazić sobie zycia bez swojej miłości.Natka098, Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
heheh oczywiscie nie zloto ale liczy sie gescik
a chcial mi zrobic przyjemnosc b zawsze mowie ze spada mi obraczka i chial ja Przyblokowac niestety najmniejszy peirscionek i tak byl za duzy i trzyma sie tylko na srodkowym palcu -
nie wiem co go naszlo
ale nie powiem milo mi sie zrobilo
bo nawet na zareczyny takiego ladnego nie dostalam
Little Frog lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no musi być dobrze. Teraz śpi tak słodko, ale blady bardzo
-
XxMoniaXx wrote:no musi być dobrze. Teraz śpi tak słodko, ale blady bardzo