Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:to chyba każdy facet taki jest.. nie znam faceta który n sprzątnie po sobie ciuchy do szafy..
Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
obgryz a paznokcie, zdrapuje strupki,
jak mu mowie cos waznego to mowi no i co ?? trdno to bedzie brzydko wygladaloojj jak mnie kwkurwia tym to yyyyy
do tej pory nie rz zkupi cos i sie okazuje z eja tego nie lubie i mowi a to sobie sama kupisz -
nick nieaktualny
-
Mój to nie wie co to jest wkładanie ubrań do szafy. Nie ogarnął tego tematu
Nie gotuje, bo twierdzi, że nie potrafi. Czasem coś upiecze (2-3 razy w roku), ale jak zabiera się za porządki, to wszystko robi dokładnie
Nawet dokładniej niż ja
Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
mi to na pierwszym spotkaniu powiedzial ze na niego lzy nie dzialaja
ale jeden jedyny raz kiedy podzialaly to ostatnia sytuacja z eskie.. jak wtedy zobaczyl ze lzy mi leca to widzialam w jego oczach po porstu strahXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
matko i corko o ja bym dala zeby moj obcinal i pilnikowal
a juz te strupki to koszmar wiecie on wyglada jakby sie cial ;/
-
Little Frog wrote:
Jeszcze przed, ale zauważyłam progres jak się nade mną lituje jak się coś dzieje (np dzisiejsza sytuacja)
Ogólnie mamy umowę, że jak któryś z nas jest chory, to drugi bez względu na wszystko koło niego "skacze"
Pozazdrościlas Fidelissowi?
Żarcik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:51
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Miałam pisać żebyście tak nie wyciągały tych wad tylko szukały pozytywów
To go jeszcze pochwalę.. Jest bardzo oszczędny. Niestety ja to przeciwieństwo
ubrania gdziekolwiek. Ale pryszczom nie da spokoju jak mu wyjdą
Little Frog lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
XxMoniaXx wrote:to chyba każdy facet taki jest.. nie znam faceta który n sprzątnie po sobie ciuchy do szafy..
Z naszej dwójki to ja jestem bałaganiara
Za to o kwiaty muszę sie mocno dopominac.
Monia dbaj o męża.
Lecę spac, strasznie mnie muli.
Pa!
XxMoniaXx, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:matko i corko o ja bym dala zeby moj obcinal i pilnikowal
a juz te strupki to koszmar wiecie on wyglada jakby sie cial ;/
Na mojego łzy też już nie działają to drę ryja terazKiedyś działały ale teraz już nie. A pilnikuje i obcina co tydzień i ma manie że musi swoim pilniczkiem. BO kiedyś awanturę zrobił że mu zgubiłam jego ulubiony pilniczek.. Wariat.. Pokłócił się ze mną o to
XxMoniaXx, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
to tekst mojego meza na dobranoc nie wazne czy na tg czy w wekkedn kladzie sie spac i mowi kochanie obidz mnie o 6
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Mój kiedyś szukał rondelka i jak przyszłam z pracy pytał gdzie jest rondelek bo nie ma.. Pewnie popsułam i wyrzuciłam. Poszłam i od razu znalazłam
aon na to że schowałam specjalnie.. Z szukaniem jest ciężko u niego.. trzeba mu podać bo nie umie bidny szukać