Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe moj ma manie swojego kubka umylam mu a ten do mnei po choler go mylas ;P a juz jak zrobilam sobie w nim kaw e..obraza majestatu
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ok spadam poobserwować moje zmęczone szczęście i przytulić sie do niego. Do jutra, pa
dobranoc
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Pa Monia.. Opiekuj się mężusiem ładnie
Mój nie jest taki maniak co do kubka, ma tylko manię na punkcie swojego pilnika i maskotki z dzieciństwanie wolno mi jej dokuczać hahaha
XxMoniaXx, Ania_84, Little Frog lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
heheh co do zgub to misrzem jestem ja
co doprowadza mojego do szalenstwa spieszymy sie wychodzimy a ja mowie kurde gdzie moj tel.. pol godz szukni oczywiscie w orebce o samo mam z luczami
-
Natka098 wrote:Ania to takie w stylu jak stare dobre małżeństwo, ja jak mój nie wstaje to musze go tzęś żeby poszedł już
Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Dobranoc natka
ja mam swojego jaska z dziecinstwa i jak moj maz ccial mi go wyrzucic to wzielam jego wszytskie gacie i powiedzialam ze wyrzuce za oknoAnaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
wioleta4444 wrote:Znam to.. Wstawaj... Nie daj mi spokój albo 5 minut.. wstań.. 5 minut.. i tak w kółko.. Jak dzieci
-
A ja mam dylemat z kotkiem czy brac tego drugiego ..ale jest cudny .. 6 tyg pani opiekujesie nim od 2 tyg bo ktos go wyrzucil na smeitnik
wiem ze mialby u nas dobrze tylko obawiam sie jak moja Kami to przyjmie .. w koncu jest u nas sama od 1,5 roku .. nie wiem czy sie nie obrazi
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe moj ma manie swojego kubka umylam mu a ten do mnei po choler go mylas ;P a juz jak zrobilam sobie w nim kaw e..obraza majestatu
wioleta4444, Ania_84 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:heheh co do zgub to misrzem jestem ja
co doprowadza mojego do szalenstwa spieszymy sie wychodzimy a ja mowie kurde gdzie moj tel.. pol godz szukni oczywiscie w orebce o samo mam z luczami
wioleta4444, Ania_84 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dobranoc dziewczynki tym ktore ida ja za niedlugo tez siepoloze bo jutro ciezki dzien heh pozegnanie 6-latkow i piknik rodzinny w jednym masakra
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Przeczytalam te Wasze historyjki i sie usmialam
oj ja bym tez wiele mogla dopowiedziec...paznokcie pozacinane czesto od maszynki, ramiona obite od klamek regularnie...kiedys czesto lecialam ze schodow, oj raz bylo konkretnie
az cud,ze nic nie zlamalam.
Kochane ja uciekam sie poprzytulac do meza, bo piernik wie, kiedy wroce do domu
Jutro na 9 jedziemy do szpitala. Trzymajcie kciuki...
Bede miec neta w tel to do Was zajrze! :* buziaki dla wszystkich!Z., Little Frog, Anaaa:), Natka098 lubią tę wiadomość