X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bo jednak strasznie oczka mi sie kleja buziaki:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. U mnie dzisiaj tempka 36.16 o.O Czuję, że dostanę @ bez odstawiania luteiny. Wydaje mi się w ogóle, że w tym cyklu ta lutka niepotrzebna, bo naturalnie bym dostała, ale jak już jem, to jeszcze dzisiaj wezmę, bo i tak 10 dni mija. Ale brzuch mnie boli masakrycznie. Muszę się do gina zapisać na monit w 3-4 dc, żeby sprawdzić przed następną stymulacją czy zniknął ten drugi pęcherzyk.
    Miłego dnia :)

Misty, trzymaj się kochana i nie denerwuj, wszystkie jesteśmy z Wami <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 05:03

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze !!!!! powodzenia !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Dziś przedostatni dzień w szkole przed wakacjami :) Popołudniu idę z grupą do restauracji z sushi. Muszę coś wynaleźć w menu co mogłabym zjeść, bo do sushi nie jestem zbyt przekonana. Domyślam się, że będzie wesoło jak będziemy rozmawiać :D
    Misty, wspieramy Cię tu wszystkie i życzymy, żeby pobyt w szpitalu się nie dłużył i dużo zdrówka dla "3 w 1" :)

Miłego dnia!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:14

Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, a ja witam się z pracy w tak smętny i szary dzień, że będę chyba spać na siedząco. Kawa już wypita. Popołudniu jedziemy z M do Katowic badać za darmo żołnierzyki, mam nadzieję że wyjdą lepsze niż ostatnio.

Z., Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry kochane :) U nas już po wszystkim wczoraj miałam zabieg i wczoraj wróciłam do domku..Teraz muszę się uporać z żalem smutkiem itd..
    Dziękuję za ogromne wsparcie które od was otrzymałam :*

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane,

dlaczego Wy piszecie tyle, jak ja już śpię?
    A spie dużo. Wczoraj o 21:00 już spalam. Nie wiem, co się ze mną dzieje.

Poparzonym, poobtłukiwanym, pozacinanym, posiniaczonym i pomęczonym mówię - też tak mam! Czasem nawet budzę się z nowym siniakiem, nie wiem skąd się bierze.

A mąż dobrze sprząta, jak mu powiem, co i gdzie ma zrobić.
    Ale przyszykuj mi ubranko, co mam zjeść na śniadanie/obiad/kolację, nie mogę znaleźć i gdzie mi schowałaś, to u nas jest codziennie.

Miłego dnia!

EDIT: Misty, trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:47

Z., olka30, Ania_84, Anaaa:) lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Wczoraj troszkę "chodziłam po wykresach" i nie wiem czy zwrocilyscie uwage ale AnusiaM chyba usunęła konto...

U mnie też szaro buro i ponuro ale coraz bliżej weekend.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

olka30 lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM? Nie miałam jej wśród przyjaciółek, więc nie zauważyłam.

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się moje Drogie Foremki!
    śniadanko wszamane, odpoczywam :)
    wczoraj miałam "ciężki" wieczór i kawałek nocki, ale co tam - bywa!

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się stało Melula?

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej sisters:)Ja dopiero pije kawke,ale mi sie dobrze spalo...:)

Misty bedzie dobrze,zobaczysz!Trzymam kciuki&&&&

Martusia skarbie,trzymaj sie,kropeczka do Was wroci,nie dlugo na pewno!!!

Usmialam sie wczoraj z tych waszych historii i powiem tylko tyle...nie jestescie same:)ja to dopiero jestem kaleka:)ogolnie to wszystko co mozliwe mialam juz w gipsie,oprocz prawej nogi:)operacja kolana po wypadku na nartach:) 2 razy zlamany nos...no masakra:)

olka30, Ania_84, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Melula Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    A co się stało Melula?
    aaaaaaaaa, szkoda gadać. Małż wrócił z pracy o 23, było ok. Raptem jak położyłam się spać, zaczął łazić po mieszkaniu, szurać, grzebać w szafie w przedpokoju. Wychodzę z sypialni, a on wyciągnął deskę do prasowania i żelazko, bo mu się przypomniało, że ma jakieś zebranie w pracy i trzeba koszulę wyprasować. Wzięłam ją od niego, prasuję (a mamy rozwalone żelazko - okazało się, że ma zepsuty termostat i albo jest mega gorące albo zimne). Prasuję i mówię, że szkoda, że nie powiedział wcześniej, jak rozmawialiśmy przez telefon, że trzeba wyprasować koszulę, bo już by było po wszystkim, a tak prasuję po północy. Wyrwał mi koszulę, złożył i deskę i powiedział: "Nie musisz prasować, pójdę w pogniecionej". walnął ją na kanapie i poszedł spać. Więc wzięłam swoją poduszkę i poszłam do salonu spać. Było mi cholernie przykro, bo nic takiego nie powiedziałam. Przyszedł do mnie po 1 w nocy. Walnął w nogę i mówi: "Idź spać do łóżka, bo znowu będziesz narzekać i marudzić"!!!
    A ja nigdy nie narzekam i nie marudzę, oprócz chwil z mdłościami!
    No, masakra! Wkur... się i dziś będzie cisza w domu - trudno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:22

olka30 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Dzień Dobry kochane :) U nas już po wszystkim wczoraj miałam zabieg i wczoraj wróciłam do domku..Teraz muszę się uporać z żalem smutkiem itd..
    Dziękuję za ogromne wsparcie które od was otrzymałam :*
    Kochanie trzymam za Was mocno kciuki mam nadziejeze w miare mozliwosci jakos uporacie sie z zalem i smutkiem i w pelni sil ruszycie dalej :*

martusia1986 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula - szczerze jakby takby mi moj tak powiedzial to bym mu pomiela koszule rzucila w twarz i powiedzialazeby sam sobie prasowal .. skoro nie umie zadzwonic wczesniej .. a spac na pewno bym nie poszla do salonu tylko jego wygonila ..
    ale nietstey nie raz faceci tak maja ;/

co do złaman to ja mam caly szkiele z przeswietlen ;P ciagle zlamania , pekniecia i zwichniecia :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    aaaaaaaaa, szkoda gadać. Małż wrócił z pracy o 23, było ok. Raptem jak położyłam się spać, zaczął łazić po mieszkaniu, szurać, grzebać w szafie w przedpokoju. Wychodzę z sypialni, a on wyciągnął deskę do prasowania i żelazko, bo mu się przypomniało, że ma jakieś zebranie w pracy i trzeba koszulę wyprasować. Wzięłam ją od niego, prasuję (a mamy rozwalone żelazko - okazało się, że ma zepsuty termostat i albo jest mega gorące albo zimne). Prasuję i mówię, że szkoda, że nie powiedział wcześniej, jak rozmawialiśmy przez telefon, że trzeba wyprasować koszulę, bo już by było po wszystkim, a tak prasuję po północy. Wyrwał mi koszulę, złożył i deskę i powiedział: "Nie musisz prasować, pójdę w pogniecionej". walnął ją na kanapie i poszedł spać. Więc wzięłam swoją poduszkę i poszłam do salonu spać. Było mi cholernie przykro, bo nic takiego nie powiedziałam. Przyszedł do mnie po 1 w nocy. Walnął w nogę i mówi: "Idź spać do łóżka, bo znowu będziesz narzekać i marudzić"!!!
    A ja nigdy nie narzekam i nie marudzę, oprócz chwil z mdłościami!
    No, masakra! Wkur... się i dziś będzie cisza w domu - trudno!

Trzeba było nie wychodzić, tylko spać dalej. A za ten tekst o marudzeniu, to bym powiedziała, ze sokor tak mu marudzę, to jutro już nie będę. I bym wyszła z domu na cały dzień. A najlepiej na weekend, żeby się opamiętał. raz mój mąż miał zły dzień i coś tam naburkał, że 'jak zwykle' ja "coś tam źle robię", już nawet nie pamiętam co. Przeprosiłam spokojnie i po prostu wyszłam domu, tak jak stałam. Gonił mnie i ze łzami przepraszał. Z oporami wróciłam i taka sytuacja nigdy się już nie powtórzyła, a mieszkamy razem już prawie 9 lat.

• Melula Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, nie chciało mi się z nim przepychać... Położył się pierwszy, więc wzięłam poduszkę i poszłam do salonu.
    Myślałam, że jakoś inaczej zareaguje, a nie, że mnie walnie w nogę i takim tonem o tym marudzeniu... Jeszcze bardziej mnie to wkurzyło... Ale co. Takiego mam chłopa, bez uczuć i nie przyznający się do błędów (on ich nie popełnia, wszyscy, ale nie on!)
    No, ale koniec narzekania. Ja od dziś leję na te jego gadanie! Jestem w ciąży i nie zamierzam się denerwować...

Złota, gdybym wyszła nic by sobie z tego nie zrobił... To nie ten typ! A wyjść nie mam gdzie na weekend. Mieszkamy 250km od rodziców...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:41

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Melula - szczerze jakby takby mi moj tak powiedzial to bym mu pomiela koszule rzucila w twarz i powiedzialazeby sam sobie prasowal .. skoro nie umie zadzwonic wczesniej .. a spac na pewno bym nie poszla do salonu tylko jego wygonila ..
    ale nietstey nie raz faceci tak maja ;/

co do złaman to ja mam caly szkiele z przeswietlen ;P ciagle zlamania , pekniecia i zwichniecia :P

Ania, przeczytałam pocięła, zamiast pomięła.
    Ale pocięła, to chyba też jest sposób:D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Ania, nie chciało mi się z nim przepychać... Położył się pierwszy, więc wzięłam poduszkę i poszłam do salonu.
    Myślałam, że jakoś inaczej zareaguje, a nie, że mnie walnie w nogę i takim tonem o tym marudzeniu... Jeszcze bardziej mnie to wkurzyło... Ale co. Takiego mam chłopa, bez uczuć i nie przyznający się do błędów (on ich nie popełnia, wszyscy, ale nie on!)
    No, ale koniec narzekania. Ja od dziś leję na te jego gadanie! Jestem w ciąży i nie zamierzam się denerwować...

Nie przejmuj się i nie denerwuj. A jak coś będzie sarkał, to powiedz jedno: twoje dziecko noszę, a ty co? I wyjdź.

• Złota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:

Złota, gdybym wyszła nic by sobie z tego nie zrobił... To nie ten typ! A wyjść nie mam gdzie na weekend. Mieszkamy 250km od rodziców...

hmm, to utrudnia sprawę. Żadnej koleżanki bliskiej nie masz, która by Cię przenocowała? Babskie ploty zawsze pomagają :)

‹‹ 1014 1015 1016 1017 1018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ