Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maniuś, mówisz że się przeprowadzacie? To super! Nowe miasto, nowi ludzie, nowe mieszkanko
Monia, zgadzam się z Anią i Maniuś. Zrób teściora
Melula śliczne ciuszki!
Magdas, spore te różnice w cenie. No ale wszędzie muszą zarobić
Nie stresuj się, musi być wszystko dobrze! Trzymamy kciuki
Misty, ale Wam się udało z tymi zakupami! Zazdroszczę, aż by było żal nie wziąć!
Kochana te 10 też zleci. Odpoczywajcie i staraj się tak o tym wszystkim nie myśleć. Dla takich 2 skarbów trzeba się poświęcićtulę mocno :*
Alka ja też w zeszłym miesiącu byłam w smyku i ceny są przerażające. Chyba nie wiedzą ile mają brać. Tak jak mówisz, wózki po 2-3 tys, rogale do karmienia prawie 200 zł, leżaczki-bujaczki prawie 500! Szybciej z tamtąd wyszłam jak weszłam.
Co do wózka, my zamawiamy na allegro taki w stylu retro 3w1 za 1200 zł. Mam nadzieję, że będzie nam służył przy kolejnych dzieciach
Co do mojej dzisiejszej wizyty u gina: przeżyłam tą glukozęsłodkie to dziadostwo jak miód. Myślałam, że to będzie zwykła szklanka (250ml) a to było 750ml! Fuuuj drugi raz bym tego nie zniosła chyba
ciśnienie jak zwykle niskie - standard. Wynik cukru w normie więc wypuścili mnie po godzinie. Test z toxo też ok. Nic się nie dzieje, wszystko jest w porządku. Miałam usg dopochwowe. Gin sprawdzał szyjkę macicy. Nie ma rozwarcia, wszystko prawidłowo. Widzieliśmy główkę synka
takiego grymasa miał na twarzy, że szok
nie podobały mu się dzisiejsze badania chyba
Jest ułożony idealnie jak do porodu. Za miesiąc kolejna wizyta i badania prenatalne. Nie chciał go dzisiaj męczyć. Ktg w normie. Pielęgniarka jeszcze dobrze mnie nie podłączyła a mały już skopał mikrofonbyło śmiesznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:42
XxMoniaXx, Maniuś, Natka098, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Anaa,ja tez sie zastanawiam nad tym w stylu retro z tym koszem wiklinowym,uzywany za 600 zl,wiec duza roznica . Nowego nie kupie bo raczej nie bedzie rodzenstwa,choc bym chciala,ale nie mamy warunkow,a boje sie,ze nie znajde kupca na wozekTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Anaa,ja tez sie zastanawiam nad tym w stylu retro z tym koszem wiklinowym,uzywany za 600 zl,wiec duza roznica . Nowego nie kupie bo raczej nie bedzie rodzenstwa,choc bym chciala,ale nie mamy warunkow,a boje sie,ze nie znajde kupca na wozek
alka89 lubi tę wiadomość
-
Alka, no jest spora różnica. My chcieliśmy wziąć używany od mojej bratowej, ale nasi rodzice stwierdzili, że wezmą nam nowy, żeby go jeszcze wykorzystać jak planujemy więcej dzieci.
Te z koszami wiklinowymi widziałam, ale wolę te zwykłe, tradycyjne gondole
-
XxMoniaXx wrote:ja jak będzie dane mi kupować wezmę neutralny, żeby i do drugiego było
no chyba, że Bóg obdarzy nas od razu 2 to już o następne starać się nie będziemy
Neutralny najlepiej
My nawet kupujemy ciuszki w takich kolorach, żeby później były dla kolejnego dziecka, chociaż mężuś i tak ogląda wszystko co niebieskie
Monia ja Ci życzę z całego serducha żebyście od razu bliźniaki machnęli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Anaa
jak się czujecie ?
Pocieszając Cię też ostatnio piłam glukozępielęgniarka powiedziała, że jeżeli będzie za słodkie za mdłe, to dodać troszkę soku z cytryny
nie zaburzy to badania ani wyników
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 22:11
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Na przyszłość będziesz już wiedziała
U mnie no cóż .. porażka Goni kolejną porażkę i tak życie płynie cały czas pod górkę ..
Aż tak źle..? Jejku Lenatulę mocno
mam nadzieję, że ta górka w końcu się skończy i będzie już tylko lepiej..