Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
już mnie to wkurza. !!! rano byłam pewna że pójde do wc i zobacze @ bo dosłownie czułam jak coś w środku mi spływa.(sorki za dosadnośc
) ide do kibelka a tu niccccccc.... nie bede kupować testów ciążowych bo dosłowie nic mnie nie boli , nie rozciąga sie , nie pulsuje itp (nawet nie mogę sobie wmówić żadnego objawu bo nie ma co
).
Moj organizm najwyraźniej nie chce tego CLO zacząc brać ;/
ale ja chce
w sklepie niedaleko mnie firmy Textil Market są boskie body dla niemowlaczków za chyba 5,99 100% bawełna .. rewelacyjne... już mnie kusiło wczoraj zakupić, ale myśle sobie "po co Ty głupia bys je kupiła jak nawet nie wiemy czy nam sie uda kiedyś.. "olka30 lubi tę wiadomość
-
A ja chyba pójdę i dla przekory kupię, żeby raz pośmiać się z losu. Wczoraj zrezygnowałam z zajebistej pracy, bo jeśli mnie czeka klinika to tu mam zachomikowany urlop, poza tym w razie W mogę iść na chorobowe, umowę mam dość długą itd.. A teraz jestem zła na siebie, że wszystko co robię kręci się od ponad dwóch lat wokół myśli o dziecku, na które się nie zapowiada i dzięki temu siedzę w pracy z koleżanką, której szczerze nie cierpię. Dlaczego nie potrafię machnąć na wszystko ręką i przestać kalkulować. Te starania pozbawiły mnie całkowicie żywiołowości, braku planowania, po prostu życia z dnia na dzień
Ech..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 13:35
-
Hej Kochane :* ja ledwo żyję .. upał niesamowity. W domu ponad 25 stopni! a na dworze 30 w cieniu .. zdycham!
Właśnie kończę robić obiad i powoli trzeba się będzie zbierać do gina. Trzymajcie kciuki, żebym nie zwymiotowała tego dziadostwamam też nadzieję, że Synek da się dzisiaj zmierzyć i zbadać, bo ostatnio wypiął się tyłkiem.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia. Zajrzę wieczorkiem i nadrobię dzisiejsze posty
olka30, martusia1986, Misty87 lubią tę wiadomość
-
No to i ja sie przywitam,ale widze ze tu dzis spokoj...
U mnie bedzie troszke zmian,tzn.przeprowadzamy sie do innego miasta od 1 sierpnia,juz nie moge sie doczekacmoje mysli juz kraza wokol tego co gdzie postawic itd...ale to dobrze bo przynajmniej nie mam czasu myslec o zlych wynikach meza...czeka mnie pakowanie i pozniej rozpakowywanie,oj ciezki to bedzie miesiac...ale ciesze sie
Pozdrawiam Was serdecznie :*Anutka, Misty87, Anaaa:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:No to i ja sie przywitam,ale widze ze tu dzis spokoj...
U mnie bedzie troszke zmian,tzn.przeprowadzamy sie do innego miasta od 1 sierpnia,juz nie moge sie doczekacmoje mysli juz kraza wokol tego co gdzie postawic itd...ale to dobrze bo przynajmniej nie mam czasu myslec o zlych wynikach meza...czeka mnie pakowanie i pozniej rozpakowywanie,oj ciezki to bedzie miesiac...ale ciesze sie
Pozdrawiam Was serdecznie :*Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:=Ania_84]Monia a moze jednak tescik ??
co ci szkodzi
A o co tu chodzi ??? Chyba nie w temacie jestem[/QUOTE]
już mnie to wkurza. !!! rano byłam pewna że pójde do wc i zobacze @ bo dosłownie czułam jak coś w środku mi spływa.(sorki za dosadnośc) ide do kibelka a tu niccccccc.... nie bede kupować testów ciążowych bo dosłowie nic mnie nie boli , nie rozciąga sie , nie pulsuje itp (nawet nie mogę sobie wmówić żadnego objawu bo nie ma co
).
cytat MoniAnutka lubi tę wiadomość
-
hej, wracając ze szpitala zakaźnego, zajrzałam do lumpka (choć nigdy nie wchodziłam). Napisali "nowy towar", pomyślałam, że co mi szkodzi popatrzeć i wyszłam z zakupami za całe 7,5 zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce05f7e50e78.jpg
Jak się okaże, że u nas chłopak to sweterki oddam innej mamieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:34
Natka098, Bursztynka, Anutka, olka30, Ania_84, Anaaa:), martusia1986, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:już mnie to wkurza. !!! rano byłam pewna że pójde do wc i zobacze @ bo dosłownie czułam jak coś w środku mi spływa.(sorki za dosadnośc
) ide do kibelka a tu niccccccc.... nie bede kupować testów ciążowych bo dosłowie nic mnie nie boli , nie rozciąga sie , nie pulsuje itp (nawet nie mogę sobie wmówić żadnego objawu bo nie ma co
).
cytat Moni -
Hej
Ale dziwny dzis dzien raz padało raz nieale ciut chłodniej
Jeju troche trzese portami przed sobotnia wizyta u gina byla owu czy nie byla o to jest pytanie
Kurcze trzeci raz kupowalam dzis dupka i trzeci raz zaplacilam inna cenei to wachania do prawie 20zl
Milego wieczorku kochane
Ja mam plana meza wziaść w obroty ale on jeszcze o tym nie wieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 20:16
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Heeej :*
A u nas we wsi otworzyli dzis biedrone i maz o 7 rano byl juz
Kupil super komode za jedyne 40zl! Radio takie do kuchni, suszare na bielizne,wielki recznik plazowy,pampersy dada az 4 paki i inne dupereletyle promocji!
Potem byl pod inna biedronka gdzie postawili namiot z wyprzedaza i kupil 3 zestawy po 2 body, jakie cudne, z krolem lwem, myszka micky itp! Za sztuke 5zl!
A ja leze i juz mam dosc, a dopiero 2tyg minely. Jeszcze min 10...
Manius fajnie,ze zimeniacie miasto! Zawsze to nowe otoczenie, takie zmiany na plus, chociaz ja jak sie osiedlam to raczej na dobre. Moze w nowym miejscu Wam sie uda!
Aniu nie zdychaj nam kochana! U nas na szczescie nie ma poki co upalow...
Monia cierpliwosci :* przyjdzie albo nie
Magdas badz dzielna! Nie zadreczaj sie myslami, bedzie dobrze :*Maniuś, Anaaa:), Magdas, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Misty to mowisz ze Twoj maz to dzis istny "Łowca promocji
"
Tak to juz jest ze jak juz sie musi lezec to chcialoby sie chodzic...a jak nie ma czasu zeby sie polozyc to trzeba caly czas cos zalatwiac itd...dasz rade malutka
Na razie staranka na drugim planie...moze to i dobrze...
Pozdrawiam kochana,badz silnaMisty87 lubi tę wiadomość
-
Misty,dobrego meza masz. Moj zapracowany,ledwo zyje. Nawet nie ma czasu dla mnie,ciagle spi i spi.
Melula,sliczne ciuszki. Ja zaczne buszowac jak bede miala nowa duza szafe no i pokij zrobiony bo trzeba od podstaw wszystko.
Powiem Wam,ze w niedziele bylismy w smyku wozki ogladac i masakra,zaden mi sie nie podobał,mały wybor no i ceny...2 tys ,jeju.No i ogladałam w innym miescie i sa fajne za tysiac,ale tak sobie mysle,ze kupie uzywany za polowe ceny,tez sa fajne na allegro bo ile ten maluch pojezdzi w glebokim wozku ...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.