Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane biore udział w konkursie chciałabym wygrac dla mojej księzniczki jeżeli chciałybyście mi pomóć wejdzcie na ponizszy link i polubcie zdjęce będe bardzo wdzięczna z góry dziekuje
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651509321607452&set=pb.539797939445258.-2207520000.1405064786.&type=1&theater
-
czesc Dziewczynki..co u WAs ??
u mnie dzis rano kryzys, musialam isc na badania na czczo wiec wstalam i juz ledwo zylam, glodna jak cholera, pociagnelo mnie w domu kilka razy ale najwieksza maskra byla na przystanku...jak mnie pociagneło chyba ze 3 razy tak porzadnie, myslalam ze wróce do domu...na szczsscie doszłam jakoś do przychodni, panie mi pobrały krew i jeszcze od nich nie wyszłam a juz wcinałam banana bo myslalam ze padne...ale niestety do teraz czuje poranne zawirowania zoładka, bleeeeeeee
-
Heja prawie, że w samo południe

Monia, artykuł mówisz, może zacznę coś redagować
A Ty widzę, że się na test przymierzasz! Będę jutro trzymać kciuki!
Lena, dzięki! I vice versa. I podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś!
Ja mam tu wiele dobrych dusz, za co im serdecznie dziękuję że są!

Rudasku, trzymaj się tam jakoś!
Maniuś, widzę że diametralne zmiany! Oj dobrze! Takie zmiany często ponoć wpływają korzystnie na poczęcie
Ja też chętnie spakowałabym walizkę...
Anutka, miło Cię zobaczyć spowrotem!
Alka, pozdrawiam!
Melula, już niedługo się dowiesz kto u Ciebie zamieszkał
a wtedy będzie szaleństwo zakupów na pewno.
Magda i jak męzuś po obrotach?
Dziewczyny ja Wam powiem tak, że mnie ovu ani nie rozprasza, ani nie nakręca. A jak znikam stąd to z zupełnie innych powodów, bo jak mnie frustrują, lub bolą inne rzeczy, to wtedy nawet kompa nie odpalam. A jak mnie bolą starania to przychodzę tutaj bo wiem, że wszystkie poniekąd jesteśmy tu z jednego powodu i mamy jeden cel.
Kasica_89, jeśli chodzi o bromka to wzięcie pominiętej dawki nie powinno na niczym zaważyć. A na temat CLO to może się wypowie inna osoba, bo ja jeszcze tylko tego nie biorę. Życzę Ci powodzenia!
Fidelissa, udanego urlopu
Pozdrawiam wszystkie podglądające z ukrycia! Wiem, że tam jesteście
Wszystkim życzę miłego dnia!
Maniuś, martusia1986, Natka098, Anutka, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
hej

Maniuś widzę zmiany,zmiany,zmiany
fajnie 
Monia kciukam za test
Fidelissa miłego wypoczynku
Lena
Macierzanka mąż po obrotach zadowolony

Złota gdzie się zapodziałaś?
Laura Ty również coś zaginełaś...
Ale miałam dzis kosmar w nocy
śniło mi się,że miałam dziecko i spałam z nim i mężem na łóżku i po przebudzeniu tego dziecka nie było jeju ale się zerwałam na równe nogi patrzę męża też w łóżku nie ma serce waliło mi jak młotem i chwile mi zajęło dojście do siebie i zrozumienie,że dziecka przecież nie mam a mąż na nocce a stałam już w klapkach gotowa lecieć do drugiego pokoju sprawdzić czy ich tam nie ma 
Teraz pora za wzięcie się za obiadek
Miłego dnia Wam życzę
Ps. ale się niekulturalnie zachowałam
wszystkie dziewczyny które nie wymieniłam serdecznie pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:58
Maniuś, Natka098, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyU mnie chociaż jedna dobra wiadomość byłam dzisiaj na USG i jest super macica ładnie się oczyściła

A najważniejsza dla mego małżonka będzie wiadomość jak wróci z pracy że możemy
Już coś czuję że mam dziś nockę nie spaną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 13:20
Ania_84, XxMoniaXx, Lena87, Natka098, Anaaa:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta....u mnie jutro wielki dzień!
Przyjezdzają dziadkowie- moi rodzice i dowiedzą sie o wnuczku lub wnuczce!
ale jestem ciekawa reakcji
a do tego mamunia przywiezie serniczek i obiecała ze zrobi mi pierogi z kapustą i grzybkami oraz z jagodami!!!!1 jeeeeeeeeeeee
Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas w Kielcach nie ma takowegoLena87 wrote:Znaleźć Androloga - Urologa graniczy z cudem

dlatego jezdzimy do Krk , Łodzi i Wawy
-
Trzymam kciukimartusia1986 wrote:Dziękuję Moniś :*
Niestety na naturalny sukces w moim przypadku nie ma co liczyć..Czekamy do września i podchodzimy do kolejnej próby i zabieramy swoją śnieżynkę
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:u nas w Kielcach nie ma takowego

dlatego jezdzimy do Krk , Łodzi i Wawy
U Mnie w okolicach sami Urolodzy, gdzie terminy są już zajęte do końca roku
Zakupiłam Mu już suplementy, ale na wizytę nie zaszkodzi Mu się przejść
Z. lubi tę wiadomość
-
a z jakiego regionu szukacieLena87 wrote:U Mnie w okolicach sami Urolodzy, gdzie terminy są już zajęte do końca roku

-
Lena urologa mam i poleconego i chyba dobrego wg mnie ale troche drogiego a jesteś z moich okolić podać ci nazwe ?Lena87 wrote:U Mnie w okolicach sami Urolodzy, gdzie terminy są już zajęte do końca roku

Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny