Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fidelissss zazdroszcze tego morza! Tak pozytywnie oczywiscie! Ja juz mysle,zeby za rok wziac dziadkow (rzecz jasna moich rodzicow
) I jechac nad nasze morze!
Milego wypoczynku i pogody ladnej przede wszystkim!
Moj brzuchol, stan sprzed chwili
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04bc235fa42.jpgsantoocha, Natka098, przedszkolanka:), Maniuś, martusia1986, Anutka, Anaaa:), Macierzanka:), Little Frog, alka89, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Fidelissss zazdroszcze tego morza! Tak pozytywnie oczywiscie! Ja juz mysle,zeby za rok wziac dziadkow (rzecz jasna moich rodzicow
) I jechac nad nasze morze!
Milego wypoczynku i pogody ladnej przede wszystkim!
Moj brzuchol, stan sprzed chwili
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04bc235fa42.jpgMisty87 lubi tę wiadomość
-
Sliczny brzusio Misty
Ja naszego morza nie lubie,alw tylko dlatego ze ciezko z pogoda sie zgrac...bylam 4 razy i tylko raz mielismy jako taka pogode...
Strasznie nas tu malo ostatnio
Moze trzeba rzucic haslo "ROZBIJAMY 1100 STRONKE DZIS"?
Misty87, Anutka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
ja KOCHAM POLSKIE MORZE
dobrze, że za 15 dni właśnie tam będziemy wyjeżdżać
byłam 6 razy i zawsze mieliśmy pogodechoć z tym , że ciężko na nią trafić to sie zgadzam.
Mam nadzieje , że w tym roku również pogoda nam dopiszeMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Monia zatem i Tobie zazdroszcze wyjazdu! Ja tez juz bylam chyba 6 razy i pogoda rozna,w kratke ale i tak je kocham! Tak stanac na plazy, spojrzec w dal...wsluchac sie w szum fal! Mmmmm
Santoocha zawartosc zawartoscia, ale zeby tak wyjsc za wczesnie nie chcialy...tego sie boje
Wyobrazcie sobie,ze znalazlam wreszcie chyba idealny wozio! Mialam mega dylemat zwlaszcza,ze nie mozna zobaczyc blizniaczych w sklepach...
Zwykly polski za 1500 a nie za 4000! Bardzo dobre opinie i miesci sie w drzwiach! A ile wzorow do wyboru!Natka098, Maniuś, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Monia zatem i Tobie zazdroszcze wyjazdu! Ja tez juz bylam chyba 6 razy i pogoda rozna,w kratke ale i tak je kocham! Tak stanac na plazy, spojrzec w dal...wsluchac sie w szum fal! Mmmmm
i tam zawsze wspominam wczasy jako baaaarrrrddddzzzoooooooo romantyczne !!! te zachody słońca z męzusiemiijjjjjjjjjjeeeee juz sie nie umiem doczekac
Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Misty ciesze sie, że odnalazłaś ten idealny wózek
co do wózków to jesli będe miała ku temu okazje podobają mi sie z allegro dużo modeli ale też chciabym go dotknąc .. kilka metrów nim pojeździć jak kólka chodzą i te sprawy... kurcze troche to takie kupowanie kota w butach prze neta ale dużo taniej domyślam sie.. -
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:W takim razie zycze i Tobie Monia udanego wypoczynku,no i tych romantycznych wieczorkow z mezusiem
Monia testujesz jutro???jesli tak to trzymam kciuki&&& -
włąsnie sieze u odzicow
i slucham jak koty sie kłóca ;P o kote i stoija w bezruchu od pol godziny
hehehe
Monia jest duzo przypadkow ze lekarze nie widza owulki a byla
I tego ci zycze
Misty sliczny brzusio -
Maniuś wrote:Ja juz takich wykresow pare widzialam ze niby nie bylo ovulki,a zielony koniec byl...zycze Ci tego z calego serduszka
Ale podejscie masz dobre,bo lepiej sie mile zaskoczyc,niz nie mile rozczarowac...
ale to bym czuła jakiś ból piersi , ciągnięcie na dole, ból brzucha a tu nicccc .. nawet sobie wmówić nie umiem, że gdzieś mnie kłuje2 cykle temu miałam 40 dniowy cykl to i pewnie teraz jest.. wrrrr