Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem.
Witam Was
Bursztynko wracaj do zdrowia prędko i gratuluje silnej dziewuchy
Magdas zaraz jak wrócisz daj znać jak u gina..
u mnie oczywiście jak co weekend- konflikt z męzem... a chciałam tylko pocieszenia ale dla mnie zaglądanie w komputer i odgburnięcie "będzie dobrze" nie jest żadnym pocieszeniem.
Aha i test dziś - ale jakoś mnie to nie zdziwiło tylko dlaczego jeszcze @ nie mam
miłego dnia -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Jestem.
Witam Was
Bursztynko wracaj do zdrowia prędko i gratuluje silnej dziewuchy
Magdas zaraz jak wrócisz daj znać jak u gina..
u mnie oczywiście jak co weekend- konflikt z męzem... a chciałam tylko pocieszenia ale dla mnie zaglądanie w komputer i odgburnięcie "będzie dobrze" nie jest żadnym pocieszeniem.
Aha i test dziś - ale jakoś mnie to nie zdziwiło tylko dlaczego jeszcze @ nie mam
miłego dnia
Twierdzisz, że nie myślisz o Niej ale jest wręcz odwrotnie i zablokowałaś sięNie doszukuj się @ .. przyjdzie sama bądź będziesz musiała wywołać ..
-
Witam wszystkich. Pogoda deszczowa,ale mi to jakos zbytnio nie przeszkadza. Zjadłam sniadanko i dalej do wyrka. Podloga az sie prosi zeby ja umyc,ale mi sie tsk nie chce...
Bursztynka duzo zdrowka dla Was
Misty sliczny brzuszek
Monia ,moze @ nie przyjdzie,oby
Magdas ,daj znac co i jak po wizycie
Martusia,duzo milosci
Macierzanka pozdrowienia ***
Reszty nie doczytałam,wybaczcie,ale sciskam wszystkie i pozdrawiamBursztynka, Anutka, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej!
Bursztynko, oby szybko Cie wypuścili. Moja koleżanka miała napady bardzo wysokiego ciśnienia w ciąży, ponoć tak się zdarza. Miała kompletny zakaz pracy i zakaz długich podróży samochodem.
A ja się dalej męczę z zapaleniem pęcherza i chyba kolką nerkową.
Boże, jak to boli. Naszło mnie w czwartek, cały prawy bok i plecy po prawej, rozrywało mnie. Do tego straszny ból pęcherza przy sikaniu od kilku dni. Dziewczyny na belly nastraszyły mnie, że infekcje pęcherza i nerek często kończą się przedwczesnym porodem, więc grzecznie poleciałam do apteki, wykupiłam antybiotyk i w piątek było już super. Dziś znów zaczyna boleć, mimo że jestem na antybiotyku, no-spie i paracetamolu. Na dodatek p antybiotyku mam grzybiczą infekcję pochwyGłupia mnie pomyślałam wczesniej żeby jakoś się przed tym zabezpieczyć.
Wizyta u ginekologa we wtorek. Mam nadzieję, że nie wyśle mnie do szpitala
Mam jednego chętnego do pracy. Co prawda facet, a wolałabym pracować z dziewczyną, ale są 2 plusy- nie będę myślała, że mój mąż jest przez 8 godzin w pracy z młodą laską, a po drugie nie zajdzie mi w ciążę zanim ja nie wrócę z macierzyńskiego. Wydaje się bardzo ogarnięty, ale zobaczymy jak go wezmę na próbę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 12:45
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No to po wizycie wyglada na to ze owu byla jednak mimo wszystko mam klepac termin hsg w poniedziałek mam sie udac do szpitala i ustalic termin na szczescie na nfz bo ono kosztuje 500zł
gin mowil ze byc moze to bedzie dopiero sierpien i ma nadzieje ze nie trzeba bedzie. No ale termin mam klepac jeju i znowu zaczelam sie bac
kurde a jak mam niedrozne? Bo owulacja jest maz ma dobre wyniki a ciazy brak ..
santoocha lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Santocha trzymam kciuki zeby szybko przeszlo a a ntybiotyki dzialaly swoj. tez kiedys nie wiezialmprzy antybioptykach nic osłonowego i pozniej dol leczylam przez tydzien ;/ a sucho bylo jak na saharze ;/
dzis wzielam pierwsza dawke antybiotyku .. na tego czyraka i odrazu lekarka mi dal tez oslonowe i lykam ;/ -
Magda wszytsko bedzie dobrze jakcos nie drozne to udroznia
i rachu ciachu i bedziesz w ciazy
ja wczoraj dostalam info od znajomej mieli podobne wyniki do nas nawet lepsze i genetyka wyszla ok.. niesety w bopsji tez nic nie znalezli.. ale poki co trzeba wierzyc moz ejednak ... -
Oj ale gin mówil ze hsg boli jak nie drozne a potem laparoskopia kurde pocieszam sie ze nie mialam zapalnien a przynajmniej o nich nie wiem no moze jednak drozneW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
okaze sie ze bedzie drozne wszytsko
a wtedy wrzucicie sobie luzik bluzik i z nienacka zaskoczysz
wazne zeby srawdzic wszytskie mozliweproblemy a pozneij juz tylko dzialac -
Wiecie co momentami mam ochote to wszystko pierdzielnac i liczyc na cud a z drugiej strony boje sie ze za rok czy dwa bede sobie pluła w brode ze sie poddala no i jednak chec posiadania dziecka jest silnaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magda poki masz sile i czas to sprawdzcie mozliwosci przebadajcie wszytsko jelsi wyjdzie ok.. to po porstu dajcie sobie jakis czas wytchnienia
-
Nie no sprawdze oczywiscie nie poddam sie zwlaszcza ze maz i mama wspieraja szczwgolnie maz dodaje sily jak juz mam dosc wlasnie poki mam te 27 lat a nie np ok 35 lat aie brac od nowa za wszystko
Ania_84 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:No oby
wszystkim nam sie uda
moze nie rozpieszcze dziecka na maksaZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas w pierwszej kolejności trzymam kciuki za to, że się wykluje fasoleczka z owulki
W w drugiej, że hsg udrożni i będzie za chwilkę fasolka
Tak czy inaczej do przodu :*
Ania Wam też się uda, wierzę tu w każdą i oczywiście siebie też wszystki będziemy mamuśkami:)
U mnie dopiero dziś ustaje @, mam nadzieje że już nie nawróci...
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość