Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Bursztynka Ty się tam nie martw. Napewno poczujesz niebawem. Chyba w pierwszej ciąży później się czuje. Już lekarze mają jakąś diagnozę?
Monia popieram dzwoń nie ma co przeciągaćzazdroszczę wakacji ja muszę czekać do 10 sierpnia
i wtedy tydzień w Zakopanem a potem w drugim tygodniu jedziemy na Roztocze
Moje jajniki urządziły sobie dzisiaj imprezkebolą jak szalone szczególnie lewy wariuje.. My kobiety mamy przewalone....
Miłej niedzieliW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:hej
Bursztynka Ty się tam nie martw. Napewno poczujesz niebawem. Chyba w pierwszej ciąży później się czuje. Już lekarze mają jakąś diagnozę?
Monia popieram dzwoń nie ma co przeciągaćzazdroszczę wakacji ja muszę czekać do 10 sierpnia
i wtedy tydzień w Zakopanem a potem w drugim tygodniu jedziemy na Roztocze
Moje jajniki urządziły sobie dzisiaj imprezkebolą jak szalone szczególnie lewy wariuje.. My kobiety mamy przewalone....
Miłej niedzieli -
Bursztynka wrote:Je jeszcze nic nie czuję i zaczynam się tym martwić. Zwłaszcza że w szpitalu pytają się mnie czy czuję ruchy dziecka...
Podobno jak po 21tc sie nie czuje to jest juz powod do zmartwien.
Ja tez jestem w pierwszej ciazy a do tego lozysko umiejscowilo sie na przedniej scianie wiec teoretycznie powinnam czuc pozniej aczkolwiek u mnie sie to nie sprawdzaKonrad tak kopie ze czasem az boli i wychodza wielkie wstopy na brzuchu
Ale w koncu Mundial jest... -
Był dziś rano lekarz prowadzący na obchodzie i w sumie nic więcej nie wiem oprócz tego że mam więcej leżeć niż chodzić. Wstaję tylko do potrzebnych rzeczy. Super...........
Powiedziałam że nadal nie czuję ruchów dziecka. Ale pani położna zapytała czy nie czuję takich bąbelków. No bąbelki to mam takie łaskotki, motylki jakby ale nie jestem pewna czy to dziecko czy moje jelita. Uśmiała się, powiedziała że bąbelki to wczesne ruchy dziecka.Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
hejka. z moich rozważań na temat wyjazdu do Egiptu - sprawa sama się rozwiązała, mam paszport na panieńskie nazwisko, hehe;) niby można leciec, jak się zarezerwuje na panienskie,ale gdyby się cos stało, to mogą odmowić pomocy z ubezpieczenie - pesel nie bedzie zgadzał się z nazwiskiem...
zastanawiamy się nad Grecją, Rodos...był ktoś? poleccaie jakiś hotel? -
Hej
Bursztynko ja Cie pociesze!
Ruchy poczulam kolo 21tyg, a przypomne mam dwojke w brzuchu, wiec jakbym sie sugerowała tym, co pisza w necie to dawno bym juz byla w panice
Jak bylam w szpitalu teraz to musialam liczyc ruchy i zapisywac, wydawalo mi sie czasem,ze jest ich malo. Kiedy polozne robily 3 razy dziennie ekg maluchom to potwornie kopaly po tej sluchaweczce,a ja czesto tego nie czulam,tylko slyszalysmy zaklocenia ewidentnepolozne sie smialy,ze lobuzy nie lubia byc macane haha
Anutka, Bursztynka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:hejcia. Ta @ się nie chce odczepić
W akcie desperacji dziś wzięłam rutinoscorbin, szkoda ze wcześniej o tym nie pomyślałam, mam bardzo kruche naczyńka krwionośne, może dlatego tak długo trwa?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak, ale od 3 dni już jest mniej, tylko że jest, i boli mnie krzyż tak co jakiś czas. Poprostu jest męczące, natomiast ostatnio tez jak miałam wywoływaną po 90 dniach to trwał tylko 3 dni bezbolesnie.
Pije ziele krwawnika to ból trochę mija, chociaż tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 12:43
-
Natka098 wrote:No tak, ale od 3 dni już jest mniej, tylko że jest, i boli mnie krzyż tak co jakiś czas. Poprostu jest męczące, natomiast ostatnio tez jak miałam wywoływaną po 90 dniach to trwał tylko 3 dni bezbolesnie.
Pije ziele krwawnika to ból trochę mija, chociaż tyle. -
nick nieaktualny
-
nie mam w domu tego wiesz.. a lutke mam , nigdy nią nie wywoływałam bo nie było takiej potrzeby. jutro zadzwonie do gin na jej komórke bo w niedziele to tak trochę głupio
najdłuższy cykl miałam 40 dni dlatego daje czas do jutra... jutro będzie 40 - sty dc . -
nick nieaktualny
-
Hej kochane...ale u nas upal,normalnie nie ma czym oddychac...
My juz po gosciach,caly dzien przy garach...w tym skwarze...
Prostowalam rano wlosy i przypalilam sobie czoloNormalnie kaleka ze mnie
tak mnie pieklo ze myslalam ze sie wsciekne...nie zdazylo mi sie to jeszcze nigdy chyba od 15 lat...pewnie jeszcze blizna zostanie...no ale co zrobic jak sie jest taka sierota
A co u Was dziewczynki moje drogie?Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość