Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja po dłuższej nieobecności
Dwie kawki już wypite, pogoda straszna! Cały weekend gorąco, że nie ma czym oddychać a dzisiaj leje i leje, a zimno, że szok! Tylko 17 stopni .. z 30!
I weź tu człowieku funkcjonuj przy takich skokach temperatury
Mam umówioną wizytę z położną w szpitalu w połowie września. Będziemy wybierać salę i dopełniać wszelkich formalności związanych z porodem.
Ale ten czas leci. Za miesiąc końcowe badanie u gina (28 tydzień)
Monia pewnie po całejjakbyś miała brać po pół, to by Ci napisała.
Melula to mówisz, że się wybawiłaś na weselu? Ale Ci fajnie
O dziecko się nie martw. Skoro nic się nie działo niepokojącego (ból brzucha, plamienia), to nie ma powodu do obaw.
Rudasek, rodzice w szokuhehe, do mamy pewnie jeszcze nie dociera. Musi się oswoić z tą myślą, że będzie babcią
na pewno się bardzo cieszy, ale tego tak nie okazała jak tato
Cześć Maniuś :* cześć Natka :*
Alka dopiero co pokazywałaś nam zdjęcie bladziocha a to już połówkowe!
Ale ten czas leci. Daj znać jutro koniecznie co i jak
Niecierpliwa taki urok sąsiadównie ma co się przejmować.
Pozdrawiam Wszystkie Staraczki i MamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 12:34
Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny duzo z nas ma urlopy, czytam na innych watkach jak dziewczyny sie zegnaja bo wyjezdzaja...inne w pracy lub ledwo zyją przez mdlosci itd wiec spokojnie..wróca....ja przez ostatnie dni tez sie tak fatanie czuje ze o ile Was czytam to nie pisze bo nie mam siły...
cały czas jestesmy i pamietamy...to takie uzależnienie ze nie da sie bez forum zyc!Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Zapisalam sie na hsg na 2 wrzesnia czyli mam jeszcze jeden cykljupii kusi mnie spróbowac z tym dongiem :p brala ktoras z Was?
Wiecie,ze glupie zapisywanie sie zalelo mi w szpitalu 4h myslalam ze tam padne ....sara_nar lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
ja jestem i zaglądam, ale mam dziś dużo pracy. Na dworze, w domu, pogoda ładna to i szykowałam auto na wczasy .
Łóżko przebieram , kołdry trzepie na dworze ..
troszeczkę roboty mam
odkąd pogoda sie zrobiła to na forum cisza jakoś
no ale każda ma tu obowiązki jak nie praca to dom, jak nie dom to praca i tak naokoło. -
Magdas wrote:Hej
Zapisalam sie na hsg na 2 wrzesnia czyli mam jeszcze jeden cykljupii kusi mnie spróbowac z tym dongiem :p brala ktoras z Was?
Wiecie,ze glupie zapisywanie sie zalelo mi w szpitalu 4h myslalam ze tam padne ....
ale łączyć to i clo to sie jakoś boje przestymulowania. Czytałam gdzieś że jedna dziewczyna pierwszy cykl z dogiem i ciąza
Magdas u mnie jakoś @ nie chciała przychodzić i pierwszy cykl uzywam lutki na wywołanie... asz to wredna @. -
Ruszy sie wieczorem
Czas leci jak szalony, u mnie juz zaczal sie szósty miesiąc ciąży! Ja też mam jutro połowkowe, takie troche z poślizgiem, bo gin był na urlopie.
Muszę tylko jutro powtórzyć badanie moczu po tym leczeniu zapalenia pęcherza.
Ależ czuje sie ciężko. Przez weekend byłam na 2 parapetowkach robionych przez teściów i u kuzynki meza- tez nasiadowa przy stole. Jadłam jak głupia. A teraz mam wrażenie, ze mi brzuch pęknie.
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ja brałam donga na wywołanie owulacji, ale to było zbyt krótko, ale za to czułam konkretnie że się coś dzieje, mam zamiar go brać jak tylko krwawienie ustąpi. w tym cyklu niezbyt długo pewnie, ale w następnym już dłużej. Dziewczyny razem z clo go biorą. Ale wiece, że jest on gdzieniegdzie przepisywany przed invitro żeby odpowiednio przystosować organizm i endo.
-
Rudasek, to oczywiste, że wrócą
Magdas, super wieści! Szybko zleciwykorzystajcie jeszcze ten cykl.
Co do donga to nie próbowałam więc nie pomogę.
Monia, faktycznie dużo roboty dzisiaj masz
Santoocha leci strasznie ten czas! Tydzień za tygodniem, od wizyty do wizyty. Nim się obejrzymy, a maleństwa będą z nami
Ja się wczoraj tak pączkami objadłam, że nie mogłam się ruszyćale kto nam zabroni?
trzeba jeść jak się ma apetyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 15:40
santoocha lubi tę wiadomość