Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mówiłam, że mi obojętne kto, że jestem po środku ale jednak sercem za niemcami, chociaż mało się znam na piłce nożnej. Podobają mi się karne bo coś się wtedy dzieje:D I już miałam nadzieje że sobie popatrzę, ale dobrze bo już chciałam wrócić do domu w sumie
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się z wami po 4 dniowym niebycie na forum.
W sobotę byliśmy na weselu. Było super. Wytańczyłam się za wszystkie czasy, ale teraz martwię się o malucha, bo tak skakałam, szalałam - oczywiście w miarę możliwości i niby rozsądnie - ale i tak się teraz martwię, czy nam nie zaszkodziłam. A USG dopiero za miesiącNiby nic mn nie było. Brzuch ok, ale jednak mam obawy czy nie przegięłam...
Witam się ze wszystkimi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:04
-
cześć Dziewczynki
jak po weekendzie ?
u mnie dobrze choć strasznie mnie mdłości męczą
W sobotę byli rodzice...he heo dowiedzieli sie ze beda dziadkami! na poczatku byli w szoku...mama zaniemówiła a tata wział zdjęcie usg, karte ciązy i jak lekarz zaczał przeglądać! dopiero po jakiejs chwili chyba do nich dotarło! i ku mojemu zdziwieniui mama mniej okazała radośc niż tata, który podszedł do mnie, przytulił mnie i powiedział ze bardzo sie cieszy! do mamy chyba jezcze nie dotarło ze bedzie babcia : bo Ona sie zecydowanie czuje za młodo na babcie
wczoraj cały dzień lenia bo samopoczucie kiepskie i dziś niestety też...chyba od srody pojde na L4 -
DZIEWCZYNY MAM 40 STY DC i dalej nie mam okresu , mam w domu luteine podjęzykową 50, moja gin jest na urlopie, ale nie odpisuje na sms-a.
czy mogę sama ją wziąć ? tylko nigdy ie brałam i nie wiem w jakich dawkach i jak długo się ją przyjmuje. Nie wiem co robić -
Rudasek,mama napewno tez sie cieszy,tylko musi sie oswoic z ta myala
Rozumiem pierwszy wnuczek\wnuczka?
Melua mysle,ze nie zaszkodzilas Wam...nie martw sie
Monia sorry ale ja nie pomogenie mam zielonego pojecia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:00
-
Maniuś wrote:Rudasek,mama napewno tez sie cieszy,tylko musi sie oswoic z ta myala
Rozumiem pierwszy wnuczek\wnuczka?
Melua mysle,ze nie zaszkodzilas Wam...nie martw sie
Monia sorry ale ja nie pomogenie mam zielonego pojecia...
tak ...pierwszy wnuczek/wnuczka!
wiesz, moi rodzice maja po 50 lat! mama laseczka, tata tez przystojniacha jak na swój wiek...czują sie młodzikiedys mi mowili ze jak beda dziadkami to beda jezdzic z wózkiem i wszystkim mówić ze to ich dziecko
hhahahahahah.....wiec teraz w szoku troche byli no ale ciesza sie na pewno!
Maniuś, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
odpisała
mam brać 3 razy dziennie lutke przez 5 dni od język, jeśli krwawienie wystąpi to przerwać. i najpierw zrobić test ciążowy, robiłam przedwczoraj . Negatywny.
tylko ona miała na myśli po całej tabletce nie bo słyszałam , że i połówki biorą ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszytskim.
Monia ,mysle,ze cala tabl masz brac,ja wole dowcipne bo jak mam brac cztery dziennie pod jezyk to tez bym nie dala rady.
Jutro mam polowkowe,jakos z rana,nie wiem dokladnie,nie moge sie doczekac,a dzisiaj sie tak zle czuje...masakra,taka duchota.Jeju,ale to na pewno ta pogoda.Milego dniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
niecierpliwa21 wrote:Rudasek moi jeszcze 50 nie mają nawet
więc Kondzio w wózku będzie wyglądał naprawdę jak ich dziecko ! Już widzę miny sąsiadów... będzie gadanie że im się na starość zachciało.
No dokładnie!!ale jaja