Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykupywałam na allegro i płaciłam około 30zł z przesyłką, ale o ile wiem to i w zielarskim i w aptece można zamówić. A dawkowanie 2 kapsułki dziennie, ale są też dziewczyny które brały więcej, Sara zaszła z dongiem, proponuję żebyś weszła na wątek z ziołami
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308,266.html
tu się dowiesz więcej, a i dziewczyny doradzą co i jak bo się znają na tym -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Natka jak brałas to powiedz gdzie kupowalas ile kosztuje ile tego trzeba brac
chetnie sie doksztalce
Kochana możesz zakupić przez allegro i brać 3 dziennie na początek a jak będziesz dobrze się czuła to 4 - 6
Cześć Wszystkim i Zarazem Pa
pS. w Zielarskim odradzam zakupywanie Donga bo wyjdzie Cię to drożej i mniejbo nie mają po 100 kapsułek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 15:49
-
Magdas wrote:No ja dzwonilam do ginka i mam koniecznie sie stawic u niego zaraz po @ wiec moze ma on jeszcze jakis plan :p
Magdas z jakich okolic jesteś ??
chodzisz do pani czy pana ginka ? -
nick nieaktualnyMagdas po ustaniu krwawienia, nie wolno podczas krwawienia. Może gin coś ciekawego wymyśli, może jeszcze clo
A jest też jakas mieszanka ziół antyzrostowa i jedna z dziewczyn robiła sobie okłady z borowin na zrosty i jest w ciazy
Magdas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny