Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:I bedziemy najlepszymi rodzicami na swicie
moze nie rozpieszcze dziecka na maksau nas to maz bedzie rozpieszczal pewnie do granic mozliwosci :p chyba, ze sie opamieta
Natka dzieki. Ja tez trzymam kciuki za nowy cyklAnia_84 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:faceci tez maja takie dni
no ale podobno to wszystko moja wina.. wg niego.. każdy problem wszystko zwala mna mnie.. eeehhh szkoda psuć sobie i Wam dniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Podczytuję Was ale nie udzielam się, zbyt dużo na głowie....
W domu remont trwa
Poza tym jak można z mojego wykresu odczytać starania zostały przerwane, no nic poddałam się.....Chyba psychika mi siadła, no cóż tak bywa i w moim przypadku.
Mam wizytę 25 lipca u ginka aby sprawdzić czy wszystko w porządku i torbielka sobie poszła. Mam też propozycję clo jak torbielki nie będzie, ale chyba nie skorzystam.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznieAnutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Laura moze czas odpoczynku dobrze Wam zrobi
bedzie dobrze
trzymam kciuki zeby torbielka sie wchłoneła
Moniamoj tez dzis z rana mial taki dziki humor
moze pogoda
ale jak mu powedzialam ze zaszalejemy nad morzem to mu sie odrazu micha ucieszyla :d
-
nick nieaktualnyU mnie soboty są zawsze ciężkie, bo ja niecierpie sprzątać, mój M. też tylko ja czuje tą konieczność i muszę to zrobić
a on ucieka i wymyśla jakieś inne zajęcie i tak się zaczyna awantura, bo woli zrobić dla kogoś coś niż dla nas, a mnie szlak trafia. I w taki oto sposob mam rozwaloną szafkę od umywalki cały tydzień....
-
nick nieaktualnyJakbyście zobaczyły jak wygląda ta szafka to byście wiedziały o co mi chodzi, jak wchodze do łazienki to płakać mi się chce, nie mam sama siły żeby to naprawić, gdyby była lżejsza to może dałabym radę wynieść i zrobić. Ogólnie nienawidzę swojej łazienki.
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Santoocha, ja mialam napady kolki nerkowej, co bolalo jak cholera! Gin przepisal mi najzwyklejszy furaginum i jak reka odjal! Mozna go bez obaw przyjmowac, ja bralam przez ponad 2 mc, teraz w szpitalu mimo dobrych wynikow z moczu tez go dostawalam,ale mowili,zeby sobie teraz zrobic od niego przerwe
-
Anutka wrote:A co powiecie nt pierwszych ruchow dziecka ???
Ja poczułam takie wyraźne z falowanie, brzucha na początku 17tcniesamowite uczucie! Teraz to już mały tak mocno kopie, że aż ręka podskakuje mojemu J. jak przykłada do brzuszka.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej
miłej niedzieli
u mnie dziś 39 dc i postanowiliśmy z męzem , że jesli do jutra nie pojawi sie @ dzwonie do gin. Luteine mam w domu więc pewno będzie kazała brać.
Nie chcę dłużej czekać bo za 2 tyg. wyjeżdżamy nad morze a wakacje z okresem to średnio przyjemne.