Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Fidelissss zazdroszcze tego morza! Tak pozytywnie oczywiscie! Ja juz mysle,zeby za rok wziac dziadkow (rzecz jasna moich rodzicow
) I jechac nad nasze morze!
Milego wypoczynku i pogody ladnej przede wszystkim!
Moj brzuchol, stan sprzed chwili
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e04bc235fa42.jpgMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Monia gorąca kąpiel winko i sexs
Są trzy opcje na wywołanie @ ale najlepiej skorzystać ze wszystkich
mąz na noc w pracy :PPP
a co doto po wszystkim jak dostaje okres to długo przed zaczynam plamić ze nie wiadomo czy sie zaczyna czy nie i zas problem, że bym nie wiedziała kiedy zacząc CLO :p
głupia ja -
Monia a moze Ty za bardzo sie nakrecasz ta @ bo czekasz na clo? Ja zrobiłam identycznie
tez tak czekałam na @ i clo az sobie przyblokowałam @ i musialam dupkiem wywoływać
Anutka lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Monia a moze Ty za bardzo sie nakrecasz ta @ bo czekasz na clo? Ja zrobiłam identycznie
tez tak czekałam na @ i clo az sobie przyblokowałam @ i musialam dupkiem wywoływać
-
Jaki tu spokoj nananana...nic sie nie dzieje...nananana
A myslalam ze bedzie,bedzie sie dzialo... I znowu nocy bedzie malo...bedzie glosno,bedzie radosnie
No ale moze jutro
Pozdrawiam wszystkie ovu sistersMacierzanka:), Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ze szpitala. Wczoraj wieczorem trafiłam, ciśnienie miałam podwyższone i tętno jak po maratonie. W sumie od poniedziałku źle się czułam, wczoraj poszłam do gina i od razu dostałam skierowanie do szpitala.
Z dzieckiem podobno wszystko w porządku, ale mamusi serducho szaleje. Jeszcze nie wiedzą co mi jest.
Aaa i chyba jednak jest dziewczynkaważy już 260 gram i widziałam buźkę w 3d
Misty, pozdrawiam szpitalneAnutka, Lena87, Misty87, Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Hej
O jeju Bursztynka trzymaj sielezysz na staszica moze?
A ja na 11 do gina zobaczymy co za cuda sie dziejajuz tak sie nie stresuje ze dostane skierowanie na hsg przynajmniej narazie
ciekawe tylko czy jak cos to uda sie jeszcze w lipcu..
Milego dniaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:hehehehehe kąpie się we wrzątku już chyba
mąz na noc w pracy :PPP
a co doto po wszystkim jak dostaje okres to długo przed zaczynam plamić ze nie wiadomo czy sie zaczyna czy nie i zas problem, że bym nie wiedziała kiedy zacząc CLO :p
głupia ja
Mi pani doktor w klinice tłumaczyła że @ zaczyna się dopiero wtedy gdy zaczyna normalnie "lecieć"..Też tak miałam jak czekałam na pierwszą wizytę żeby pojechać i małpa długo nie przychodziła i miałam plamienia i dzwoniłam i kazała właśnie czekać że to jeszcze nie to... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O to spoko
moj ginek na staszica urzeduje
hehe nie wiem czemu moja pierwsza mysl tam podazyla
To dobrze ze warunki ok. Oby sie porzadnie Toba zajeli szybko znalezli przyczyne i puscili do domu bo tam najlepiejW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynko cos jest w powietrzu,ja wczoraj mialam wariacje, cisnienie w normie ale tetno az 110! Bratowa miala tez podwyzszone.
Dobrze, ze z malenstwem ok,a Ciebie poobserwuja i wypuszcza!
Martusia piekny stazwszystkiego dobrego na ten dzisiejszy dzien!
Pada i przestac nie chce ...
Buziaki dla wszystkich
martusia1986, Bursztynka, Natka098, Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny