Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A dlaczego luteina odjęzykowa jest gorsza od dowcipnej ?
właśnie słyszałam , że niby pod język się lepiej wchłania, ale już sama nie wiem.
ważne, żeby @ przyszła.
Santoocha masakra z tymi ludźmi normalnie, wredni i tyle , a najgorsze są te stare babska (nie obrażając starszych normalnych kobiet) którym wszystko wolno a cieżarna sobie stój i stój ... no coment normalnie.
-
nick nieaktualny
-
Manius w takim razie bedziesz miala wspanialy weekend w Wenecji
Anaaa, Monia u nas ok. Lezymy...wstajemy raczej tylko do wc. Wczoraj z mezem robilismy porzadki w szafach, oczywiscie ja dyrygowalam z lozka
Dzis zaczelismy pranie ubranek, bo nigdy nic nie wiadomo. Rzecz jasna maz ogarnia temat,ja tylko na lozku posortowalam
Dzis o 19.30 wizyta u gin...módlcie sie,zebym nie musiala wracac na oddzial...
Swoja droga nie byloby tak zle,bo na tej sali,co ja bylam,lezy teraz bratowa i czeka na rozwoj syt, 9dni po terminieale ja nie chce tam wracac jednak...
Dzis snily mi sie pierwszy raz moje dwa male bobaski! Mielismy gdzies jechac z mezem i tyle pamietam,ze nioslam obu na raz do czerwonego (badz co badz znienawidzonego przeze mnie koloru) wozka
Sen troche dodal mi otuchy,ze jednak donosze ciaze i wszystko bedzie ok!
Zabko intensywny urlop, ale zawsze tak jest jak sie przyjezdza raz na czas do Polski
Zlotko! Cieszy mnie to,co napisalasodetchnijcie i cieszcie sie soba, bo latwo mozna wszystko zepsuc, gorzej naprawic.
To samo Manius! Widac,ze jestescie udanym malzenstwem wiec glowa do gory! I dostaniesz za te teksty,ze szanse na dziecko zerowe! Malo to przykladow, ze mimo wszystko sie udalo? :*
Bursztynko trzymaj sie tam! Jestes pod opieka wiec nic zlego stac sie nie mozejedzonko smaczne? U bas w szpitalu to jakas porazka. Wynajeli najtanszy catering i to do jedzenia czasem ciezko bylo przyrownac. Nawet kompotu nie umieja zrobic (raczej woda zabarwiona sokiem)...
Anaaa:), Little Frog, Maniuś, Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota, fajnie że się odezwałaś
martwimy się tu o was wszystkie. Myślę, że odpoczynek dobrze Wam zrobi. Cieszcie się sobą
buziaki i pozdrowionka!
Maniuś, takie podejście jest najlepsze. Człowiek nie skupia wszystkich myśli na staraniach. Będzie dobrze!
Żabcia, faktycznie zabiegana jesteśale to dobrze. Przynajmniej się nie nudzisz
Monia ja kiedyś brałam luteinę. Pomijając ohydny smak to wszystko było ok.
Nie myśl tyle o @, bo się zablokujesz Kochana! Wrzuć troszkę na luz, a zobaczysz, że lada chwila się pojawi i będziesz mogła zacząć nowy cykl z clo :*
Santoocha, brak słów na to co się dziejetak samo jest w autobusach, tramwajach itp. Po 2 miejsca zajęte, bo starym dewotkom zmęczyły się reklamówki z zakupami
Masakra .. pojebani ludzie i pojebana Polska
Martusia przytulam mocnomam nadzieję, że szybko się pogodzicie. Czasami takie "burze" są potrzebne.
Misty, cieszę się, że wszystko u Was dobrze. Masz wspaniałego mężaodpoczywajcie. Daj koniecznie znać po wizycie. Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki. Ja na Twoim miejscu też wolałabym leżeć w domu, niż w szpitalu.
Little Frog, Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Witam. Wybaczcie,ale nie nadrabiam zaleglosci.
Mam pytanie,ma ktos mozliwosc załatwienia luteiny dopochwowej na recepte? Bo mi paczka wystarcza na tydzien(30 zl),biore od poczatku ciazy na podtrzymanie,gin twierdzi,ze jak nie krwawie to nie moze dac na nfz,inna ginka mi daje normalnie,ale nie bedzie jej przez dluzszy czas...
Kiedys ktoras oferowała,ale nie pamietam ktora,sorkiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
niecierpliwa21 wrote:Alka89 cały czas bierzesz luteinę? długo bardzo, to zalecenie lekarza?
Ja mam całą paczkę wzięłam 2 tabletki jednego dnia bo mnie brzuch bolał tak doraźnie
Tak,caly czas,juz jak mialam dni plodne to bralam,jak okazalo sie,ze ciaza to kazal brac. Mowil,ze nie moze na nfz bo nie krwawie,chociaz kazdy inny daje normalnie,nawet w szpitalu jak bylam to tez dali na recepte. Nie chce mu pyskowac bo tylko on moze mi dobrze poprowadzic ciaze,inna ginka daje mi normalnie tylko teraz jej nie bedzie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.