Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaaa:) wrote:Hej wszystkim
Monia wzajemniechoć wolałabym żeby u mnie w końcu popadało.
Laura, kiedyś w końcu musi się udaćplanujecie kolejną inseminację?
Lena, ja też kiedyś wyczytałam, że pęcherzyk pęka po 36h. Nawet w tym programie na TLC o in vitro o tym wspominali. Nie trać nadziei!trzymamy kciuki za ten pęcherzyk :*
Bursztynko, to już 21 tc! Ale ten czas leci
Dobrze, że już lepiej się czujesz.
ale już jest dobrze
Dzisiaj mam wizyte u ginka wieczorem i zobaczymy czy torbielka sie wchłonęła, bo ta torbielka była właśnie po stymulacji przed inseminacją -
Lena87 wrote:Dzięki Laura
Zobaczymy jak to będzie, kolejna wizyta dopiero w Czwartek aby sprawdzić czy pęcherzyk nadal jest czy może pękł bądź wchłonął się ..
Bo jeśli będzie to nie ma sensu kolejnego cyklu zaczynać z CLO jak torbiel się zrobi .. -
Lena ja też nigdy nie słyszałam że po 4 godz ma pęknąc. Dziewczyny mają rację.
Próbujcie bo warto
moja pakowanie nabiera tempa, cały czas mi sie przypomni coś czego nie spakowałam..
jutro na 14 impreza
ciocia ma 50 lat i wypadało by iśc zwłaszcza , że to w lokalu. Potem sie urywamy i plamujemy jutro wieczór ok 20 wyjazd do Mielna.
Jak będzie internet to dam znać , jak nie to zrobie sobie wakacje , ale będe myślami z Wami
@ odeszła zostawiając po sobie plamieniedo jutra przejdzie
jupiiiiiii
Lena87, Z., Maniuś, Laura lubią tę wiadomość
-
ale nie mogę sie juz doczekać wizyty u giki 6 sierpnia i leków na spadek prolaktyny
na razie "lecze" sie szałwią na własną ręke.
ale najbardziej mnie wkurza jak wszyscy nam życzą udanych i owocnych wakacji "no to jedźcie we 2 , a przyjedzcie we 3"
niestety to niemożliwe w tej chwili .. -
Bursztynko na kiedy masz termin porodu?
Laura, życzę z całego serducha, żeby w końcu się udałono i mam nadzieję, że torbielki nie będzie
daj koniecznie znać po wizycie.
Monia fajnie, że @ się skończyła. Zazdroszczę wyjazdu nad morzeodpoczniecie trochę. Oby Wam pogoda dopisała. Miłego imprezowania jutro
Lena87, Laura lubią tę wiadomość
-
Lena po podaniu zastrzyku precherzyk powinien peknas c w ciagu 48 h
u mnei pekl po okolo 36
a skoro ma 22 mmto moze peknac lada moment
wiec nie ma co sie stresowac
Lena87 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Aniu co u Ciebie ?
mam nadziejeze lekarz da rade dzis nas wcisnac na konsultacje telefoniczna.. bo jak da rade to dzis wysla nam badania poczta i moze uda sie 31 lipca pojechac na wizyte do Wolskiego
a dpodatkowo bylismy u lekarza I kontaktu z wynikami ogolnymi i usg
co do tarcycy meza lekara powiedziala zeby zrobic powtorke za 3 miesiace i skontrolowac jesli znowu spadneie to niestety bez lekow sie nieobedzie ..
1 wynik sprze pol roku 1,12
2 wynik sprzed 3miechow 0,89
3 wynik z wtorku 0,48
bojesli spada to nie jest dobrze.. bo tzn ze maz ma nadczynnosc tarczycy- efek ..prowadzi do nieplodnosci, zaburza prace serce i wiele innych ;/
jelsi bedzie bral leki to wszytso bedzi eok.ale trzevba w pore zareagowac dlatego wole go monirtorowac
co do innych badan learka powiedzial ze Misiu ma sliczne wynikitylko ten mocz.. po pierwsze dieta i dala mu takie tabsy bo tworzy mu sie piasek na nerach
a ja ..no coz wyniki tez superoprocz tego kamienia w woreczku ktory powiedziala ze moz e pozniej m dawac sie we znaki jakby sie udalo w ciaze zajsc ;/ dala mi skierowanie do chirurga zeby ocenic czy lepiej teraz go laparoskopowo usunac czy sie wstrzymac
co do powiekszonych wezlow chlonnych pod zuchwa powiedzialaze zapewne przehodzilam jakies zapalenie ucha lub gardla bo w rwi nic zlego nie mawiec nie ma co sie martwic jak chce moge skontrolowac za jakis miesiac dwa
-
Dzień dobry
Monia udanego wypoczynku
Bursztynka ale czas leci już połowa ciąży za Tobą
Anaa Ty też już bliżej jak dalej
Misty leniuchuj i trzymaj dzieciaki w brzuszkuteż już nie masz bliżej jak dalej
Lena ja też słyszałam o 36h więc luzik i zapewne pęknie
Ania trzymam kciuki za telefon
Laura, Martusia
Ja wróciłam z moim dongiemPani w aptece powiedziała mi,że dzięki niemu ma teraz rocznego synka w domu
ucieszyły mnie jej słowa
Pozdrawiam Was
Ania_84, Anaaa:), Z., santoocha, Bursztynka, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
powiem wam.. ze sama nie wiem na co czekam czy na dobre czy zle info.. jakos po porstu chce wiedziec juz..
Magda to teraz trzymamy ckuki za donga i oby pomogl
Aaaa. MOnia czytałąs ze robotka jest w ciazy
maz mial jej azoosperiewyniki sie poprawily
bo odstawil streydy i zaszla
Z. lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:powiem wam.. ze sama nie wiem na co czekam czy na dobre czy zle info.. jakos po porstu chce wiedziec juz..
Magda to teraz trzymamy ckuki za donga i oby pomogl
Aaaa. MOnia czytałąs ze robotka jest w ciazy
maz mial jej azoosperiewyniki sie poprawily
bo odstawil streydy i zaszla
tylko nie pamiętam dokładnie jakie wyniki mieliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:coooo ? takkkk ?? no super
tylko nie pamiętam dokładnie jakie wyniki mieliZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Lena widze ze łądnie tracisz na wadze
fiu fiu
Było już 68,5 ale wróciło z powrotem na 70w piątek byłam na pogrzebie kolegi i wieczorem spotkaliśmy się ekipą aby powspominać .. troszkę za dużo Mi się wypiło i całą sobotę musiałam się leczyć colą i innymi specyfikami ..
Waga momentalnie podskoczyła ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 13:07
-
ehh no to nie fajna mieliscie okazje zeby sie spotkac
wiesz waga wzrasta w II fazie cyklui to jest norma bo zbiera sie woda
-
dzieki Anaa
ehh wiecie .. ja juz sama nie wiem .. jak to wszytsko bedzie.. kiedy wreszcie cos sie ulozy po naszej mysli i bedziemy choc moglli wystartowac .. teraz nowa praca meza.. wiec biopsja poki co odpada.. bo przeciez na okresie probnym nie wezmie L4 ;/